Hur står det egentligen till med våra unga mammor, fruarna i Hollywood och Parneviks?

Teen Mom UK
Dom brittiska tonårsmammorna bjuder in dig till sin familj
Unga mammor
Två nya mammor och favoriter som är tillbaka

Senaste avsnitten

The Real Housewives of Sydney
Avsnitt 2
Victoria anförtror sig åt Krissy att hon tänker leta upp sin försvunna pappa som mystiskt lämnade hemmet när hon var litet barn. Del 2:12.
Igår 08:00
The Real Housewives of Sydney
Avsnitt 1
Damerna träffas för första gången för en "välkommen hem Nicole"-soarée. Allt är fint och städat - till att börja med. Del 1:12.
13 okt 08:00
Teen Mom UK
Avsnitt 4
Sassi har ett klart mål på sitt nya jobb. Shannon åker till kusten där Charlie hotar att förstöra familjesemestern. Chloe byter färg och kommer på nya tankar, medan Ste öppnar sig för Amber.
11 okt 17:00
Unga mammor
Avsnitt 22
Sophie och Pelle är trötta på vädret i Sverige och drömmer om att flytta till Australien, men går det att flytta så långt när man har ett litet barn? Linn tar med sig Tindra för att prova på hur det är att vara florist för en dag. Det är kalas för Milan som fyller 4 år och han blir rejält ompysslad, men Julia har panik för att tiden går så fort. Natalie och barnen tittar på blommor inför hennes kommande bröllop med Richard. Nicole, Ludvig och Leonidas är på IKEA för att köpa en matstol till Leonidas, då han blivit så stor att han snart kommer att sitta vid bordet och äta. Avsnitt 22 av 30.
10 okt 22:01
Unga mammor
Avsnitt 21
Det är äntligen dags för Tindras dop, men till Linns förfäran går det inte riktigt som planerat. Natalie och familjen är på loppis, men allt som Natalie tycker är fint tycker Richard är fult. Nicole gör ett vlogginlägg om hennes bristningar då hon upptäcker att hon har bristningar hela vägen in i rumpan. Milans kalas närmar sig och Julia tar med honom för att handla. Sophie är oerhört nervös när hon ska på sin första körlektion på körskolan, speciellt när hon inte riktigt vet vart bromsen ligger. Avsnitt 21 av 30.
9 okt 22:01

Alla program

Unga mammor
Onsdagar och torsdagar
Hemliga beundrare
Se hela säsong 2
Svenska Hollywoodfruar - I fokus
Nytt avsnitt varje tisdag
Lailaland
Alla avsnitt ute nu
Parneviks
Hela nya säsongen ute nu
Teen Mom UK
Lördag 09.00