• Avsnitt 1

  3 apr 2017

  De åtta deltagarna som ska möta sina värsta rädslor anländer till Malta. Och de får en chockstart. De måste genast utmana sig själva i en spektakulär tävling där de ska rädda programledaren Frida Nordstrand. De två svagaste i tävlingen tvingas mötas i en duell – genom att klättra på en bom 104 meter över havet. Hur långt är deltagarna villiga att gå där en av dem till utses till Sveriges modigaste och i slutändan vinna en halv miljon kronor. Avsnitt 1 av 10.

 • Avsnitt 2

  17 apr 2017

  De sju deltagarna som är kvar är fortfarande smått chockade över de otroligt tuffa tävlingarna. Utmaningarna och rädslorna har sammansvetsat dem samtidigt som det är en individuell tävlan. Då kommer nästa vändning. Dagens vinnare får gå in i Valvet och utse en utmanare och plötsligt inser alla att de bara kommer bli fler. I tävlingen Walk of death slår paniken till totalt. Avsnitt 2 av 10.

 • Avsnitt 3

  24 apr 2017

  Konkurrensen tätnar. När ännu en utmanare kommer in i tävlingen med det tydliga målet att vinna allt blir det hård stämning bland deltagarna. Alexander får total panik i en tävling och Izabella skriker av smärta i en annan. Dessutom leder en oväntad twist till både glädje och sura miner. Avsnitt 3 av 10.

 • Avsnitt 4

  1 maj 2017

  Izabella vann förra veckans duell och är nu ute efter hämnd efter omröstningen. Nu rör hon runt i grytan inför tävlingen där de tvingas utmana sina rädslor för mörker och trånga utrymmen.

 • Avsnitt 5

  8 maj 2017

  Umit ska välja in en ny utmanare men hans strategi blir omkullkastad. I en av de absolut värsta tävlingarna hittills blir flera av deltagarna paralyserade av rädsla. Kommer de att anta utmaningen? När det är dags att rösta inför duellen verkar det som att gruppen vänt en deltagare ryggen. Avsnitt 5 av 10.

 • Avsnitt 6

  15 maj 2017

  Stefan är den första utmanaren hittills som lyckats klamra sig kvar i tävlingen. Och han är fast besluten om att bryta upp pakterna – och hämnas på Daniel. Men veckans utmaning, som handlar om rädsla för vatten, får även de starkaste att tappa fokus och drabbas av panik. Frågan är vem som är starkast, egentligen? Avsnitt 6 av 10.

 • Avsnitt 7

  22 maj 2017

  Nu har både utmanaren Stefan och Patric lyckats slå sig in i tävlingen. Nu är det dags för inte bara en, utan flera, utmanare att göra entré och att ta upp kampen om Sveriges modigaste. För de andra deltagarna tas de emot med jubel - och skeptiska miner. Krista får återigen total panik i en klaustrofobisk tävling under vatten. Kommer hon klara sig denna gång? Mer än någonsin står på spela och det har aldrig varit så viktigt att vinna. Avsnitt 7 av 10.

 • Avsnitt 8

  29 maj 2017

  Nya spelregler råder. Inga fler utmanare kommer in i tävlingen men finalen närmar sig och nerverna sitter utanpå deltagarna. Kan de lita på varandra? Kan även de starkaste knäckas? När palatset blir en del av tävlingsarenan börjar ben darra, armar skaka, rädslan lamslå och vinnarinstinkten hägra. Avsnitt 8 av 10.

 • Avsnitt 9

  5 jun 2017

  Gustav har längtat efter att äntligen få gå in i Valvet. Och han hade inte kunnat få ett bättre tillfälle då han sitter med triumf på hand. Finalen är inom räckhåll och i veckans lagtävling är det mycket som står på spel. Denna gången får ingen ge upp – för då faller alla. Och de är 50 meter ovanför marken. Avsnitt 9 av 10.

 • Avsnitt 10

  12 jun 2017

  Finalen är här. Men först ska tre extremt tuffa tävlingar avgöra vem som vinner kampen om en halv miljon kronor och titeln Sveriges modigaste. Deltagarna har längtat efter att tävla individuellt men inget blir som de har tänkt sig. 104 meter över havet avgörs. Avsnitt 10 av 10.