Sing a long

Sing-A-Long är lördagsunderhållning för hela familjen. Två lag om tre personer tävlar mot varandra i ett antal musikaliska och humoristiska ronder.
 • Spela Säsong 6 - Avsnitt 1
 • Sing a long
  43:01

  Avsnitt 1

  25 feb 2012

  I Markoolios lag tävlar radioprogramledaren Annika Lantz och artisten Nicke Borg. I den nya fräscha studion tävlar lagen i momenten Röster i huvudet, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. Sing along och är ett sång- och tävlingsprogram som nu går för sjätte säsongen i TV3. Programmet har tidigare letts av Renée Nyberg. Avsnitt 1 av 12.

 • Avsnitt 2

  3 mar 2012

  De tjivas om en bajskorv och sjunger om bröstmjölk. I Markoolios lag tävlar Christer Sandelin och Wille Crafoord mot Shirley Clamps Linda Pritchard och Håkan Hemlin. Det blir en tuff kamp om poängen när Håkan Hemlin ska nödrimma mot Christer Sandelin i Ulf Lundells ”Jag vill ha dig”. Marko Lehtosalo är mäkta stolt när han får presentera sin idol Wille Crafoord i sitt lag tillsammans med Christer Sandelin. När den forne Just D-medlemmen dessutom tar fram gitarren i första låten är lyckan total. I motståndarlaget sitter lagledaren Shirley Clamp med sångerskan Linda Pritchard och Nordmans frontman Håkan Hemlin. Tillsammans ska de hitta på låtar till löpsedlar som ”Kvinna attackerade polisen med bröstmjölk” och ”Förmodad bajskorv var anakonda”. Löpsedeln får Shirley Clamp och Christer Sandelin att tävla om vem som kan sjunga om bäst om bajskorvar. När Håkan Hemlin och Christer Sandelin sedan ska nödrimma till Ulf Lundells ”Jag vill ha dig” levererar de den ena snuskigheten efter den andra som nästan får programledaren Linda Bengtzing att rodna. Sing along och är ett sång- och tävlingsprogram som nu går för sjätte säsongen i TV3. I den nya fräscha studion i ratpack-stil tävlar lagen i momenten Röster i huvudet, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. Avsnitt 2 av 12.

 • Avsnitt 3

  10 mar 2012

  Ska man sjunga ”Det gör ont” är alla medel tillåtna enligt Markoolio. Därför juckar han mot olika redskap som finns till hands i studion. Allt för att psyka Peter Wahlbeck. Sara Sommerfeld sjunger sig utmattad och Rickard Olsson skriker könsord. Den enda tävlande som egentligen håller sig på mattan är Anders Ekborg. Tredje avsnittet av Sing along är det svettigaste hittills. I Shirley Clamps lag tävlar denna vecka komikern Peter Wahlbeck och programledaren Rickard Olsson. De möter skådespelerskan Sara Sommerfeld och artisten Anders Ekborg i Markoolios lag. Med en komiker i studion är skratten aldrig långt borta men Peter Wahlbeck visar sig också vara en vinnarskalle. När han möter Markoolio i tävlingsmomentet Nödrimmet buar han ut lagledaren. Markoolio svarar med att jucka mot interiören i Sing along-studion. Allt medan båda sjunger ”Det gör ont”. I tävlingsmomentet Nödrimmet hoppar en och annan mindre barnvänlig groda ur Rickard Olssons mun. Med dessa vinnarskallar i studion kommer fuskanklagelserna som ett brev på posten och Linda Bengtzing blir helt svettig av pressen som enväldig domare. När Shirley Clamp blir för kritisk rekommenderar Linda Bengtzing henne att byta hårfärg eftersom rött hår gör henne så arg. Sing Along är ett sång- och tävlingsprogram som nu går för sjätte säsongen i TV3. I den nya fräscha studion i ”rat pack”-stil tävlar lagen i momenten Röster i huvudet, Videokollen, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. Avsnitt 3 av 12.

 • Avsnitt 4

  17 mar 2012

  Nödrimmet har ingen lag. Det är mottot i Sing along där Markoolios och Shirley Clamps lag denna vecka sjunger om gula tänder, Markoolios brunöga och homosexuella älgar. I tävlingens hetta myntas även nya låttitlar – som klassikern YMC Älg. Programledaren Linda Bengtzing lockas till många skratt tack vare veckans gäster. I Shirley Clamps lag tävlar nämligen komikern Per Andersson från Grotesco-gänget och skådespelerskan Katrin Sundberg som är känd bland barnen som Häxan Surtant. De möter sångerskorna Tina Ahlin och LaGayla Frazier i Markoolios lag. I tävlingsmomentet Röster i huvudet får Katrin Sundberg svårt att hålla tätt och Tina Ahlin sjunger opera. I Nödrimmet hånar Per Andersson Markoolios gula tänder och tittar honom djupt i brunögat. Allt medan de hoppar så studiogolvet skakar. Löpsedeln bjuder på rubriker om homosexuella älgar och för att vinna skapas nya låttitlar som YMC Älg. Sing slong är ett sång- och tävlingsprogram som nu går för sjätte säsongen i TV3. I den nya fräscha studion i ”rat pack”-stil tävlar lagen i momenten Röster i huvudet, Löpsedeln, Videokollen, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. Avsnitt 4 av 12.

 • Avsnitt 5

  24 mar 2012

  Tommy Nilsson får Markoolios känslor att svalla över i Sing along. Han förlorade inte bara kyssoskulden till en av Tommy Nilssons låtar. I kvällens program får sångaren även Markoolio att börja gråta innan de avslutar med en tryckare – tillsammans. I Marko ”Markoolio” Lehtosalos lag tävlar förutom Tommy Nilsson även musikalartisten Nina Söderquist. De möter hårt motstånd i form av Shirley Clamps lag som består av musikalartisten Sharon Dyall och Per Fritzell från Galenskaparna/After Shave. Programledaren Linda Bengtzing passar på att fråga Marko vad det snuskigaste han gjort till Tommy Nilssons musik är. Marko berättar då om när han fick sin första tungkyss. Kvällens Sing along börjar i vanlig ordning med Röster i huvudet där de tävlande får följa uppmaningar till en låt. Först ut är Sharon Dyall som drar upp hela klänningen för att gestalta en norsk sumobrottare. - Hon flippade ur lite i grenen, säger Tommy Nilsson. I samma tävlingsmoment får Marko en urinvägsinfektion och Shirley lyckas kuppa till sig ett extrapoäng. I Ordjakten tar sig Tommy Nilsson an Rolling Stones´ ”Start me up” och får sina lagkamrater att bokstavligt talat börja gråta. Men det är mot slutet som det hettar till ordentligt då Tommy Nilsson och Marko dansar tryckare och Nina Söderquist kastar av sig skorna i syfte att kunna rocka loss totalt. Det är med andra ord ännu en galen kväll i Sing alongs värld. Avsnitt 5 av 12.

 • Avsnitt 6

  31 mar 2012

  Att höra röster i huvudet är aldrig lätt. För Lill-Babs handlar det i veckans Sing along om att spela avsvimmad. Hon blir dessutom kär i sin lagkamrat Albin Flinkas och de avslutar med en tryckare. I Shirley Clamps lag tävlar denna lördag artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson och skådespelaren Albin Flinkas. Marko ”Markoolio” Lehtosalo får sällskap av artisten Patrik Isaksson och Sveriges mesta körsångerska Britta Bergström som första gången hon träffade Patrik Isaksson anklagade honom för att sjunga falskt. Nu är det upp till bevis igen, och visst kan Patrik Isaksson sjunga, men lagkamraterna tycker att han borde ha tagit några teaterlektioner inför tävlingsmomentet Röster i huvudet. Sing along har vid det här laget gjort sig känt för att leverera nya låttitlar i Löpsedeln. Nu är det Britta Bergström som innovativt nog byter ut ”fever” mot ”beaver” och sjunger ”I give you beaver, beaver all through the night”. I Nödrimmet är det storstilad duell denna vecka när lagledarna Shirley och Marko gör upp och sjunger om att komma ut. Tävlingsandan håller i sig liksom kärleken inom lagen. Det bevisar Lill-Babs och Albin Flinkas och toppar förälskelsen i början av programmet genom att avsluta med en tryckare. Linda Bengtzing är programledare för Sing slong som nu går för sjätte säsongen i TV3. I den nya fräscha studion i ”rat pack”-stil tävlar lagen i sångmomenten Röster i huvudet, Löpsedeln, Videokollen, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. Avsnitt 6 av 12.

 • Avsnitt 7

  7 apr 2012

  När Markoolio är borta dansar Morgan Alling på bordet. Och det gör han med den äran i veckans Sing along som extrainsatt lagledare. - Marko är finne och lite hård med bastu och knivar. Jag kör mer den mysiga svenska stilen, säger han. Och vrålar – för att hetsa sina lagkamrater. Marko ”Markoolio” Lehtosalo lyser med sin frånvaro denna vecka i Sing along på grund av ett tidigare inbokat uppdrag. Morgan Alling ersätter som temporär lagledare. Han flankeras av artisten Hanna Hedlund och dansexperten Dermot Clemenger. I Shirley Clamps lag tävlar komikerna Ann Westin och Thomas Järvheden. Linda Bengtzing håller som vanligt ordning på lagen och poängställningen genom tävlingsmomenten Röster i huvudet, Löpsedeln, Videokollen, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. I Röster i huvudet visar den före detta dansaren Dermot att han helt saknar känsla för rytm – med flit. Komikern Thomas Järvheden plockar fram sin musikaliska talang genom att ta upp gitarren och sjunger om nakenhet. I Nödrimmet gör höggravida Hanna Hedlund helikoptern, sjunger om viagra och strippklubbar för kung och fosterland. Hon rockar loss så hårt att bebisen sparkar vilt i magen. Och lugn, nästa vecka är Marko tillbaka igen i Sing along. Avsnitt 7 av 12.

 • Avsnitt 8

  14 apr 2012

  Marko ”Markoolio” Lehtosalo är inte lätt att få att rodna. Men Linda Bengtzing lyckas med just detta i veckans Sing along. Anledningen är att Markoolios före detta flickvän Jenny ”Velvet” Petersson tävlar i motståndarlaget. - Du har ju inte bara haft en affär med mig utan även med mannen på min vänstra sida, lagledare Marko. Det vill vi gärna veta allt om, säger Linda Bengtzing. Shirley Clamp har tjusigt sällskap i sitt lag denna vecka i form av sångerskorna Vera Prada och Jenny ”Velvet” Petersson. I smeknamnslaget tävlar Marko ”Markoolio” Lehtosalo med Tobbe ”Trollkarl” Blom och Morgan ”Mojje” Johansson. Det blir en speciell stämning i kvällens program eftersom Marko Lehtosalo och Jenny Petersson hade en relation i många år. De har i dag gemensam vårdnad om två små hundar – båda är så klart på plats i studion. Linda Bengtzing håller som vanligt ordning på lagen och poängställningen i tävlingsmomenten. I Röster i huvudet kallar Tobbe Blom Shirley för Miss Piggy och blir livrädd för Linda Bengtzing. Velvet briljerar med sin danska när hon sjunger för Marko och frågar om han älskar henne. I duellen Nödrimmet anklagar Shirley Mojje för att ha gett henne syfilis i Bengtzings gamla slagdänga ”Jag ljuger så bra”. Avsnitt 8 av 12.

 • Avsnitt 9

  21 apr 2012

  Chansen till extrapoäng får vinnarskallarna i Sing along att ta till alla medel. Markoolio dansar på podiet medan Pia Johansson kör sprattelfisken framför Shirleys lag och kanar ner på scengolvet igen. Och extrapoängen haglar därmed - vilket utlöser en tuff match där Shirley Clamp döper om sin motståndare till Kaxobert-Marko. Marko ”Markoolio” Lehtosalo extraknäcker som barnvakt. Det avslöjar hans lagkamrat Pernilla Wahlgren i kvällens Sing along. Marko fick det ärofyllda uppdraget när han gjorde musikal med Pernilla Wahlgrens son Benjamin. I Markos lag tävlar även musikalartisten Frida Modén Treichl. I Shirley Clamps lag tävlar komikern Pia Johansson och skådespelaren Ola Forssmed. I tävlingsmomentet Röster i huvudet går Pia Johansson från full japan till kaxig tonåring. Hon går så in i sin roll att hon missar sista karaktären i momenten och får kuppa in Zorro i efterhand. Marko blir kramattackerad av en äldre dam när han kastar sig in i publiken och förvandlas sedan till fransk bankrånare då han skriker ”Je t´aime, upp med händerna!”. I Löpsedeln flippar lagmedlemmarna ur totalt i jakt på extrapoäng. Marko dansar på podiet till ”Sexy Machine”. Pia Johansson vill inte vara sämre utan åmar sig och sprattlar framför sitt lag så till den grad att hon behöver assistans av programledaren Linda Bengtzing för att ta sig ner igen. I Videokollen får Pernilla Wahlgren svara på frågor till sin egen åttiotalsvideo ”I need your love”. Linda Bengtzing håller som vanligt ordning på lagen och poängställningen genom tävlingsmomenten Röster i huvudet, Löpsedeln, Videokollen, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. Avsnitt 9 av 12.

 • Avsnitt 10

  28 apr 2012

  Andreas Lundstedt får snabbt tänka om i Sing along-studion. Helt plötsligt hoppar han in som lagledare. - Jag kommer vara Marko. Extremt macho, het som en finsk sisu och jag har redan bjudit mina lagkamrater på Koskenkorva, säger Andreas Lundstedt. Och vilket lag han tar över sedan. Sandra Dahlberg moonar för publiken och Fredrick Federley är så fysisk i tävlingsmomenten att han tappar andan. Marko ”Markoolio” Lehtosalo ställer in i sista stund på grund av akut sjukdom men Andreas Lundstedt är inte sen att tänka om och hoppar in som tillfällig lagledare. I Andreas Lundstedts lag tävlar den sjungande programledaren Sandra Dahlberg och politikern Fredrick Federley. I Shirley Clamps lag tävlar komikern Henrik Hjelt och artisten Anna Sahlene. Henrik Hjelt juckar loss på Linda Bengtzing och Anna Sahlene när han gestaltar Tiger Woods i tävlingsmomentet Röster i huvudet. Fredrick Federley slår knut på sig själv i en kullerbytta. I Löpsedeln gör Anna Sahlene en bredbent Dr Alban. I Nödrimmet tappar Sandra Dahlberg för ovanlighetens skull talets gåva i en skrattattack. Hur avslutar man ett sådant nummer? Med att moona för publiken, så klart. Linda Bengtzing håller som vanligt ordning på lagen och poängställningen genom tävlingsmomenten Röster i huvudet, Löpsedeln, Videokollen, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. Avsnitt 10 av 12.

 • Avsnitt 11

  5 maj 2012

  En aggressiv struts och en kärlekskrank gorilla. Nej, det är inte ett nytt naturprogram. Det är bara dags för Sing along – sångtävlingarna där de mest absurda charaderna får plats i en skönsjungande ram. Dogge Doggelito är en av kvällens tävlande – och blir tagen på sängen i Nödrimmet. - Jag känner mig helt lurad, säger han i programmet. Andreas Lundstedt är även denna vecka lagledare i stället för Marko ”Markoolio” Lehtosalos lag. I hans lag tävlar programledaren Carin da Silva och skådespelaren Christian Hillborg. I det andra laget tar lagledaren Shirley Clamp rapparen Dogge Doggelito och artisten Thèrése Andersson under sina vingar. I kvällens Sing along får Carin da Silva sjunga programledaren Linda Bengtzings låt Alla flickor. Till låten gestaltar Carin da Silva både Michael Jackson och en aggressiv struts. - Tyvärr så sjunger du helt fantastiskt, säger Linda Bengtzing. Christian Hillborg och Dogge Doggelito duellerar i Carolas klassiker ”Främling”. De ska nödrimma i låten och Dogge blir helt tagen på sängen av Christians vågade formuleringar. I Röster i huvudet är Shirley Clamp en kärlekskrank gorilla som ger sig på Christian Hillborg. Hon börjar även kasta skyltar av frustration i ett av tävlingsmomenten vilket gör lagkamraten Dogge lite rädd. Linda Bengtzing håller som vanligt ordning på lagen och poängställningen genom tävlingsmomenten Röster i huvudet, Löpsedeln, Videokollen, Nödrimmet, Musiktråden och Ordjakten. Avsnitt 11 av 12.

 • Avsnitt 12

  12 maj 2012

  Lina Hedlund är höggravid, kissnödig, berusad och har humörsvängningar. Ett av dessa påståenden är i alla fall sant på riktigt. I kväll avslöjar hon vilket när hon tävlar i Markoolios lag i säsongens sista Sing along. Dessutom tävlar Sara Varga tillsammans med sin pojkvän i Shirley Clamps lag – och avslöjar sin hemliga kärlek. Marko ”Markoolio” Lehtosalos lag består denna vecka av artisterna Lina Hedlund och artisten Kicken. Shirley Clamp får sällskap av paret Sara Varga och Lars Hägglund. I tävlingsmomentet Röster i huvudet får höggravida Lina Hedlund passande nog gestalta en kissnödig kvinna med humörsvängningar. Och spela, med betoning på spela, berusad. I Nödrimmet möts Lars Hägglund och Marko i en duell till låten ”Sarah” där hon något oväntat blir en polis. I Videokollen avslöjar Sara Varga sin hemliga kärlek – sångaren i Culture Club. I Musiktråden ska Shirleys lag försöka hitta en katt bland anglofilerna. Programledaren Linda Bengtzing håller som vanligt ordning på lagen och poängställningen i säsongens sista Sing along. Avsnitt 12 av 12.