• Avsnitt 1

  11 sep 2017

  I premiären av Manick testar Simone och Nisse att geléa in elektronik och se vad som händer. Ingenting går som tänkt när Nisse får en 220V elstöt och en sex meter lång gelébomb sprutar ner hela kamerateamet. Simone drömmer om bli astronaut och får den briljanta idén att återskapa NASA:s klassiska G-kraftsprov med hjälp av en grävskopa. Dessutom har Simone och Nisse listat ut hur du kan spara tid på morgonen genom att äta samtidigt som du cyklar till bussen. När uppfinningen inte fungerar… felfritt, startar de gaffeltrucksrestaurangen Töröks Fleischwolf. Avsnitt 1 av 12.

 • Avsnitt 2

  18 sep 2017

  Kvällens avsnitt av Manick går i sportens anda. Simone Giertz och Nisse Hallberg testar att dopa sig med helium. Simone har funderat på hur man kan göra träning roligare och uppfinner en "Motivationscykel" som sprutar godis. Le Grand Finale är ett tornerspel 2.0 - på MonoWheel. Avsnitt 2 av 12.

 • Avsnitt 3

  25 sep 2017

  I kvällens avsnitt testar Simone Giertz och Nisse Hallberg olika användningsområden för framtidens drönare. Hur enkelt och bekvämt är det exempelvis att använda drönaren för att hämta mat? Fredagsmyset blir snabbt kaotiskt när duon testar att äta och dricka med Tens units på armarna som skickar ut elchocker. Avsnitt 3 av 12.

 • Avsnitt 4

  2 okt 2017

  Vem tycker inte att det är supertråkigt att städa? I det här avsnittet kommer vi att få se några mer eller mindre briljanta lösningar på hur man kan göra städningen lite roligare. Att dammsuga med en segway har väl ingen tänkt på förut? Nisse hatar att stryka sina kläder själv. Simone kommer som vanligt på en bra lösning för att Nisse ska sluta gnälla och gör strykjärnet radiostyrt. Det är även dags för VM i högtrycksduell. Avsnitt 4 av 12.

 • Avsnitt 5

  9 okt 2017

  I kvällens avsnitt tillverkar Simone Giertz och Nisse Hallberg ett hemma-spa. Nisse nöjer sig dock inte, utan vill att Simone ska bygga en portabel bastu. För att testa bastun åker han in till centrum av Stockholm och bastar mitt bland alla människor på Stureplan. Succé! Avsnitt 5 av 12.

 • Avsnitt 6

  16 okt 2017

  I kvällens avsnitt bygger Simone Giertz och Nisse Hallberg ett eget tivoli hemma. Här får du tips om hur du bygger din egen sockervaddsmaskin, en jätteslangbella och hur du återskapar fritt fall – fast på riktigt. Dessutom är Sprechen Sie Tanz-tävlingen i full gång med Nisse som programledare. För de tävlande gäller det att para ihop rätt låt med rätt dansare. Avsnitt 6 av 12.

 • Avsnitt 7

  23 okt 2017

  Simone och Nisse Hallerg bygger en Rube Goldberg-maskin och Simone får en idé - att göra en tv som man kan ha med sig överallt!

 • Avsnitt 8

  30 okt 2017

  Simone och Nisse ska försöka kringgå lagen. Det är förbjudet att filma med drönare i Stockholm, så istället testar de att filma genom katapult, heliumballong och raket.

 • Avsnitt 9

  6 nov 2017

  Simone Giertz bygger en brödkatapult till Nisse Hallberg och de tävlar i Sveriges bästa verktygskock. Dessutom hjälper Simone Nisse att bli coolare när han glider runt på stan med "Pimp My Hoverboard". Avsnitt 9 av 12.

 • Avsnitt 10

  13 nov 2017

  Simone Giertz är en räddande ängel i Nisse Hallbergs vardag. Ikväll uppfinner hon bland annat en manick för att göra fruktsallad på ett mycket snabbare och effektivare sätt... Avsnitt 10 av 12.

 • Avsnitt 11

  20 nov 2017

  I kvällens avsnitt längtar Simone Giertz och Nisse Hallberg så mycket efter vintern att de gör det möjligt för vinteraktiviteter på sommaren. De åker pulka på gräs och tillverkar egen snö för att ha ett episkt snöbollskrig. Avsnitt 11 av 12.

 • Avsnitt 12

  27 nov 2017

  Nisse berättar för Simone om sin skräck för gäddor. Hur ska han kunna ta sig över en sjö snabbt utan att behöva simma och möta en gädda? Vattenskor är den perfekta lösningen!