• Avsnitt 1

  1 feb 2018

  I premiäravsnittet av nya Lyxfällan träffar vi före detta Big Brother-stjärnan Hanna Widerstedt lever lyxliv i Berlin trots en inkomst på kring 3000 kronor i månaden. Hennes shoppingbeteende slår alla rekord.

 • Avsnitt 2

  31 jan 2018

  Tvåbarnspappan Magnus, 38, älskar att shoppa bilar och prylar - och hans radhus strax utanför Stockholm är proppfyllt av dyra teknikgrejer. Allt är finansierat av lån med skyhöga räntor.

 • Avsnitt 3

  15 feb 2018

  Butiksbiträdet Fredrik, 28, bor i Bollnäs tillsammans med sin flickvän. Han slösar enorma summor pengar på skräpmat, tobak – och framför allt på spel. Det ekonomiska kaoset har nu gått helt överstyr. Fredrik lämnar räkningarna oöppnade och äger dessutom tre (!) bilar som han inte har en aning om var de är. Det är hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen att försöka få ordning på hans situation. Avsnitt 3 av 16.

 • Avsnitt 4

  22 feb 2018

  Carolin från Mellerud fantiserar om ett liv med långa drömresor och stora inredningsprojekt. Något som just nu är väldigt långt borta.

 • Avsnitt 5

  1 mar 2018

  Småbarnsföräldrarna Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad har noll koll på sin ekonomi. Skulderna växer på hög – och ändå lägger de båda enorma summor på onödig konsumtion som skräpmat och tv-spel. Dessutom åker Frida med jämna mellanrum till köpmeckat Ullared där hon kan bränna upp emot 10 000 kronor per besök. Emil har ingen inkomst, och därför lever hela familjen på Fridas föräldrapeng. Nu är det hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk att styra upp i parets ekonomi. Avsnitt 5 av 16.

 • Avsnitt 6

  8 mar 2018

  I veckans avsnitt av Lyxfällan träffar vi Nicole, 25, som bor i Ingelstad med sambo och en fyraårig son. Nicole har under sin uppväxt fått allt hon pekat på – ett beteende som hängt med upp i vuxen ålder. Nicole shoppar enorma mängder kläder, smink och lyxprylar som hemmapool och en helt ny grill. Men det är inte hon själv som betalar kalaset – utan hennes pappa Bernt. Totalt har Nicole lånat nästan 170 000 kronor av honom bara det senaste året. Men nu har Bernt fått nog och vägrar att finansiera sin dotters extrema shoppingbeteende. Dags för ekonomiexperterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg att rycka in. Avsnitt 6 av 16.

 • Avsnitt 7

  15 mar 2018

  I veckans avsnitt av Lyxfällan följer vi Alexander, 27, från skånska Perstorp. Alexander har skulder på långt över 700 000 kronor - och trots att han är arbetslös fortsätter han att köpa lyxprylar och dyr teknik.

 • Avsnitt 8

  22 mar 2018

  Linus från Landskrona har spelat bort flera hundratusentals kronor - och är nu på väg att krascha totalt ekonomiskt. Linus spelmissbruk tog fart när en knäskada tvingade honom att lägga av med sitt livs stora passion: fotbollen. Avsnitt 8 av 16.

 • Avsnitt 9

  5 apr 2018

  Nathalie, 27, hatar att betalar räkningar - men älskar att shoppa. Hon köper mat i överflöd och skämmer bort personer i sin närhet med presenter som de inte behöver. Avsnitt 9 av 16.

 • Avsnitt 10

  12 apr 2018

  Sanne och Christoffer från Ängelholm lever i ett ekonomiskt kaos. Det separerade paret - som fortfarande bor tillsammans - går totalt back 81 000 kronor i månaden och har närmre en miljon kronor i skulder.

 • Avsnitt 11

  19 apr 2018

  Mammalediga undersköterskan Emelie, 25, bor i Växjö med sin sambo och deras sju månader gamla son. Hon lever i ett ekonomiskt kaos och har enorma skulder hos Kronofogden - något som hon länge undanhållit för sin sambo Carl.

 • Avsnitt 12

  31 jan 2018

  Partypinglan Florence, 22, bor i Borås och jobbar deltid som lärarvikarie. Hon har noll koll på sin ekonomi och köper i princip allt på avbetalning - till och med pizza.