Se programmetJocke och Jonna möter S01E01

Favorit

Säsong


Internets svenska superpar nummer ett, Jocke och Jonna Lundell, är tillbaka med ett nytt Viafree-exklusivt program. Den här gången tar de sig an helt nya roller, då de båda gör programledardebut. I intervjuserien ”Jocke och Jonna möter” ska duon träffa olika kända personer som de är extra nyfikna på. Samtidigt som Jocke och Jonna frågar allt de någonsin velat veta får de även prova på att leva i gästens värld. Bland annat bjuds det på hockeyträning med Börje Salming, en boxningsmatch under coachning av Mikaela Laurén och dragshow med Tilde Fröling. Se säsong 1

 • Mikaela Laurén

  Sveriges största youtubers Jocke och Jonna Lundell har under våren träffat ett antal kända personer de är nyfikna på. Först ut är proffsboxaren Mikaela Laurén, 41 år. Efter en fängelsevistelse vände hon på sitt liv och blev världsmästare i boxning. Efter ett träningspass under Mikaelas ledning så får Jocke och Jonna testa att puckla på varandra i en boxningsmatch. Mikaela visar sig vara en både varm och ödmjuk person utanför ringen och berättar att för henne är familjen och vännerna allt. Hon avslöjar även hur hon har överlistat sin biologiska klocka.

  Publicerad: 2 maj 2017

 • Börje Salming

  Sveriges största youtubers Jocke och Jonna Lundell är nyfikna på hockeylegenden Börje Salming. När Jocke växte upp ville han spela hockey men fick nöja sig med fotboll. Men han har kört lite landhockey och hans högsta dröm ska nu gå i uppfyllelse: att få stå i mål när en av världens mest kända hockeyspelare skjuter straffar. Jocke och Jonna får reda på en hel del av Börje samtidigt som de spelar lite hockey. Jonna visar sig vara riktigt bra på att skjuta skott men kan inte bromsa. Börje berättar hur det var att komma till ett av Kanadas bästa hockeylag från Kiruna, att få ansiktet uppslitsat av ett hockeyrör och vad man gör när hockeykarriären tar slut.

  Publicerad: 9 maj 2017

 • Nassim Al Fakir

  Sveriges största youtubers Jocke och Jonna Lundell är nyfikna på barnprogramledaren och artisten Nassim Al Fakir. Jocke är utmattad och sjuk så han skickar Jonna för att ta reda på hur man kan vara så positiv och energisk som Nassim. Jonna träffar Nassim på ett crossfit-gym och får in på bara kroppen känna att träning är en av nycklarna till att få energi. Nassim skrattar och berättar öppenhjärtigt om varför han gör så mycket olika saker, varför han lägger upp så mycket nakenbilder och hur det var att växa upp utan att fira jul.

  Publicerad: 16 maj 2017

 • Tilde Fröling

  Sveriges största youtubers Jocke och Jonna Lundell är nyfikna på kändisdottern och medieprofilen Tilde Fröling. Jocke och Jonna möter Tilde på Södra Teatern i Stockholm där hon tillsammans med Miss Inga repeterar en dragshow. De får uppdraget att repetera ett nummer och Jocke blir Miss Jocki och får på sig festblåsa och klackar och Jonna blir tvungen att sjunga – något som hon hatar efter en traumatisk upplevelse i högstadiet. Hemma hos Tilde firar de senare Jonnas födelsedag.

  Publicerad: 23 maj 2017

 • Paulina "Paow" Danielsson

  Sveriges största youtubers Jocke och Jonna Lundell är nyfikna på bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson. Jocke och Jonna möter Paow på Skansen-Akvariet i Stockholm eftersom hon älskar djur. Jocke vill ta reda på om Paow har lämnat sitt stökiga jag bakom sig, Jonna har haft sina duster med Paow i det förflutna och är lite skeptisk. Det blir ett öppenhjärtigt samtal och vi får reda på vad som egentligen hände när Paow och Jocke hade en blogg-beef och Jonna drogs in.

  Publicerad: 30 maj 2017

 • Johan Jureskog

  Sveriges största Youtubers Jocke och Jonna Lundell är nyfikna på krögaren Johan Jureskog. Jocke och Jonna möter den kände kocken Johan Jureskog på hans köttrestaurang AG på Kungsholmen i Stockholm. Youtubarna får lära sig hur man gör Sveriges bästa hamburgare från grunden. De får även veta att disken är nästan lika viktig som maten på en restaurang och får höra om Jureskogs inställning till sitt samarbete med McDonalds.

  Publicerad: 6 jun 2017

 • Magdalena Graaf

  Sveriges största Youtubers Jocke och Jonna Lundell är nyfikna på mediaprofilen Magdalena Graaf. Jonna möter Magdalena på hennes stall på Antuna Gård norr om Stockholm. Jonna har inte ridit sedan barndomen. Nu får hon försöka sig på Magdalenas häst Goliath. Jonna och Magdalena har ett intressant samtal och Magdalena berättar om hur hon tagit sig igenom många svårigheter i livet, om hur kul det var när hon och systern Hannah Graaf levde livet och hur det är att ha barn med diagnos.

  Publicerad: 13 jun 2017

 • Patrick Ekwall

  I säsongsavslutningen av Jocke och Jonna möter är det dags för Youtube-stjärnorna själva att bli intervjuade – av sportjournalisten Patrick Ekwall. Jocke och Jonna Lundell berättar om allt från storslagna framtidsplaner till hur det är att leva med dagliga hot och trakasserier. Dessutom avslöjar paret hur mycket de tjänar, och vad som är det hemliga receptet bakom framgångarna.

  Publicerad: 20 jun 2017

Om du gillade Jocke och Jonna möter kanske du också gillar...