• Sportklubben
  43:11

  Avsnitt 1

  16 jan 2019

  I första avsnittet av Sportklubben så har vi träffat Badou Jack inför storfighten mot Marcus Brownie som går natten mot söndag. Vi har en rapport från USA om vilka svenskar i NHL som riskerar att tradas inför trading deadline och så gästas vi av Expressens krönikör Tomas Pettersson som pratar om statusen i skidlandslaget.

 • Avsnitt 2

  23 jan 2019

  I andra avsnittet av sportklubben så har vi träffat svenskarna i St Louis Blues som kommenterar tidigare lagkamraten Patrik Berglunds psykiska problem. Rickard Wallin ger sin syn på det mediala hypen runt Elias Pettersson. Magnus Dahlborn gästar studion och ger oss snacket från semifinalerna i NFL. Varför har Philip Gadd satt megastjärnan Cristiano Ronaldo på veckans sämsta?

 • Avsnitt 3

  30 jan 2019

  I det tredje avsnittet av Sportklubben så plockar Philip Gadd ut sin trupp till skid-VM. Magnus Dahlborn gästar och ger oss det senaste inför finalen av Super Bowl där Philip även kommer med förslag på hur du kan imponera på polarna under finalen. Allan Mabon kommer och pratar om six nations i rugby som börjar i helgen.

 • Avsnitt 4

  6 feb 2019

  I det fjärde avsnittet så har vi med oss Expressens Daniel Kristoffersson från Dubai som ger sin syn på Alexander Isaks klubbval. Vi tittar på de tuffaste tacklingarna av omgång ett av six nations i rugby. Henrik Strömblad gästar studion och ger oss förutsättningarna inför stormötet i Premier League mellan Manchester City och Chelsea.

 • Avsnitt 5

  13 feb 2019

  I det femte avsnittet av sportklubben så har Philip spanat in när Cristiano Ronaldos förra klubb förlorar med hela 10-0. Vi har bilderna på när James Neal får tänderna utslagna i en NHL-match. Så gick tankegången hos José Mourinho när han slog på jättevurpan i Ryssland. Därför är Philip väldigt besviken på Ingemar Stenmark!

 • Avsnitt 6

  20 feb 2019

  I det sjätte avsnittet av sportklubben så har vi spektakulära bilder på när hockeyexperten är millimeter från att få pucken i ansiktet. Philip Gadd och Tomas Petterson ger oss en rapport inför skid-VM i Seefeld. Vi hittar på Alexander Isaks succé-start i Holland och så gästar Therese Strömberg och ger oss förutsättningarna inför stormötet Manchester United-Liverpool.

 • Avsnitt 7

  6 mar 2019

  I det sjunde avsnittet av sportklubben så kommer Expressens Ludvig Holmberg med nya uppgifter gällande dopningsskandalen i skid-VM. Fidde Rosengren berättar hur tennisens buse ska vinna storturneringen i Indian Wells och hur lite han tränade under december månad. Janne Blomqvist ger oss senaste nytt inför helgens premiär av Indy Car och därför är förre NHL-spelaren Sean Avery galen på New York Islanders fans.

 • Avsnitt 8

  13 mar 2019

  I veckans program av Sportklubben så rapporterar våra utsända i Melbourne om senaste nytt inför helgens Formel 1 premiär. Mastersturneringen från Indian Wells går in i ett avgörande skede, men varför fick Novak Djokovic görs så tidig sorti? Expressens skidkrönikör gästar för att prata om svenska skidspelen i Falun.

 • Avsnitt 9

  20 mar 2019

  I avsnitt 9 av Sportklubben så gästar Expressens Daniel Kristoffersson studion och pratar om stundande EM-kval och läget i den svenska truppen. Fidde Rosengren berättar varför Roger Federer överraskande förlorade finalen i Indian Wells och pratar om förutsättningarna inför nästa storturnering i Miami. Vår reporter Johan Kücükaslan har träffat Alexander Isak som pratar om succén i Holland.

 • Avsnitt 10

  27 mar 2019

  I avsnitt 10 av sportklubben så gästar Fredrik Rosengren studion och pratar om tennissens sorgebarn Nick Kyrgios som varvar genialitet med fiasko från Miami open. Philip Gadd spekulerar i vilka skidåkare som gör sin sista säsong. Henrik Strömblad siar slutspurten om Premier League. Landslagets Petronella Ekroth är med på skype från Italien och berättar om hur hon upplever publiksuccén inom damfotbollen.

 • Avsnitt 11

  3 apr 2019

  I säsongens elfte Sportklubben så gästar Expressens Daniel Kristoffersson för att lista det har tror kommer bli årets dyraste försäljningar i Allsvenskan. Vi tar tempen på toppmötet i Bundesliga mellan Bayern München och Broussia Dortmund. Därför gör Sebastian Vettel så mycket misstag just nu, Janne Blomqvist förklarar.

 • Avsnitt 12

  10 apr 2019

  I program tolv av Sportklubben så tar vi reda på vilket som är Svenskarnas favoritlag i NHL. Glenn Strömberg ger sin syn på de engelska lagens succé i Champions League. Erik Granqvist går igenom Stanley Cup slutspelet och Fidde Rosengren rankar historiens tre bästa grusspelare inom herrtennisen.