Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 18

Favorit

Säsong


Sportklubben är ett aktuellt sportprogram där vi skapar på ytan runt de största sporthändelserna i världen. Sportklubben har vinklarna, analyserna och intervjuerna som de andra sportprogrammen saknar. Med Viasats digra sportarkiv i ryggen så gör programmet tillbakablickar och vi plockar fram sportögonblick som ingen glömmer.

 • Avsnitt 18

  Publicerad: 5 jun 2019

 • Avsnitt 17

  Publicerad: 29 maj 2019

 • Avsnitt 16

  Publicerad: 22 maj 2019

 • Avsnitt 15

  Publicerad: 15 maj 2019

 • Avsnitt 14

  Publicerad: 8 maj 2019

 • Avsnitt 13

  Publicerad: 24 apr 2019

 • Avsnitt 12

  I program tolv av Sportklubben så tar vi reda på vilket som är Svenskarnas favoritlag i NHL. Glenn Strömberg ger sin syn på de engelska lagens succé i Champions League. Erik Granqvist går igenom Stanley Cup slutspelet och Fidde Rosengren rankar historiens tre bästa grusspelare inom herrtennisen.

  Publicerad: 10 apr 2019

 • Avsnitt 11

  I säsongens elfte Sportklubben så gästar Expressens Daniel Kristoffersson för att lista det har tror kommer bli årets dyraste försäljningar i Allsvenskan. Vi tar tempen på toppmötet i Bundesliga mellan Bayern München och Broussia Dortmund. Därför gör Sebastian Vettel så mycket misstag just nu, Janne Blomqvist förklarar.

  Publicerad: 3 apr 2019

 • Avsnitt 10

  I avsnitt 10 av sportklubben så gästar Fredrik Rosengren studion och pratar om tennissens sorgebarn Nick Kyrgios som varvar genialitet med fiasko från Miami open. Philip Gadd spekulerar i vilka skidåkare som gör sin sista säsong. Henrik Strömblad siar slutspurten om Premier League. Landslagets Petronella Ekroth är med på skype från Italien och berättar om hur hon upplever publiksuccén inom damfotbollen.

  Publicerad: 27 mar 2019

 • Avsnitt 9

  I avsnitt 9 av Sportklubben så gästar Expressens Daniel Kristoffersson studion och pratar om stundande EM-kval och läget i den svenska truppen. Fidde Rosengren berättar varför Roger Federer överraskande förlorade finalen i Indian Wells och pratar om förutsättningarna inför nästa storturnering i Miami. Vår reporter Johan Kücükaslan har träffat Alexander Isak som pratar om succén i Holland.

  Publicerad: 20 mar 2019

 • Avsnitt 8

  I veckans program av Sportklubben så rapporterar våra utsända i Melbourne om senaste nytt inför helgens Formel 1 premiär. Mastersturneringen från Indian Wells går in i ett avgörande skede, men varför fick Novak Djokovic görs så tidig sorti? Expressens skidkrönikör gästar för att prata om svenska skidspelen i Falun.

  Publicerad: 13 mar 2019

 • Avsnitt 7

  I det sjunde avsnittet av sportklubben så kommer Expressens Ludvig Holmberg med nya uppgifter gällande dopningsskandalen i skid-VM. Fidde Rosengren berättar hur tennisens buse ska vinna storturneringen i Indian Wells och hur lite han tränade under december månad. Janne Blomqvist ger oss senaste nytt inför helgens premiär av Indy Car och därför är förre NHL-spelaren Sean Avery galen på New York Islanders fans.

  Publicerad: 6 mar 2019


Om du gillade Sportklubben kanske du också gillar...