Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Trolljägarna är tillbaka, och behovet blir bara större. Idag finns nästan inte en enskild person som inte har mött näthat. Därför är det dags för Robert Aschberg och Frida Boisen att ge sig ut i den vildmark som är internet, för att jaga fatt på anonyma nättroll som gör livet till ett helvete för sina offer. Se hela senaste säsongen

 • Trolljägarna

  Avsnitt 1

  I säsongspremiären tar Trolljägarna upp temat Män som trakasserar kvinnor, där redaktionen söker upp män som bland annat skickar oönskade så kallade "dickpicks" till kvinnor. Avsnitt 1 av 8.

  EXTRA +1

  Publicerad: 28 jan 2019

  Längd: 41:54

 • Trolljägarna

  Avsnitt 2

  Varje år drabbas hundratusentals svenskar av omfattande näthat. Det handlar om hot om våldtäkt, mordhot mot barn och ännu värre saker. I veckans avsnitt rycker Robert Aschberg och Frida Boisen ut för ...

  Publicerad: 4 feb 2019

  Längd: 41:54

 • Trolljägarna

  Avsnitt 3

  Terrorn mot Alexander Rask och hans familj blir allt värre men polisen gör ingenting, trots grova hot mot barn. Trolljägarna träffar även Juliana som förföljs av en kvinna som bland annat lagt ut Julianas 4-åriga dotter på en eskortsida.

  Publicerad: 11 feb 2019

  Längd: 42:09

 • Trolljägarna

  Avsnitt 4

  Är allt tillåtet på Internet? Ett av veckans fall är Ensam mamma-profilen Johanna Toftby som blivit terroriserad i ett tiotal år av samma kvinna. Avsnitt 4 av 8.

  Publicerad: 18 feb 2019

  Längd: 42:13

 • Trolljägarna

  Avsnitt 5

  Rädsla som censurerar är veckans tema i Trolljägarna. Komikern Shanthi Rydwall Menon utsätts för grova kränkningar på grund av sin hudfärg, bland annat av en 39-årig kvinna bosatt i västra Sverige som...

  Publicerad: 25 feb 2019

  Längd: 42:05

 • Trolljägarna

  Avsnitt 6

  Influencern Ida Warg har fått sin identitet stulen av en okänd man, som trakasserar och lurar företag i hennes namn. Mannen har orsakat kostnader för hundratusentals kronor. Avsnitt 6 av 8.

  Publicerad: 4 mar 2019

  Längd: 42:05

 • Trolljägarna

  Avsnitt 7

  Youtubern Nicci Hernestig får tusentals meddelanden fyllda av allt från hat till rena mordhot mot sin lillebror. Paradise Hotel-profilen Paulina "Paow" Danielsson utsätts också för ett systematiskt hat på nätet.

  Publicerad: 11 mar 2019

  Längd: 42:14

 • Trolljägarna

  Avsnitt 8

  I säsongsavslutningen av Trolljägarna granskar vi trollfabriken "Granskning Sverige", en välorganiserad rörelse på den högerextrema kanten vars syfte är att på olika sätt påverka människor och organisationer vars verksamhet de inte gillar.

  EXTRA +1

  Publicerad: 18 mar 2019

  Längd: 42:13

Om du gillade Trolljägarna kanske du också gillar...