• Avsnitt 1

  27 aug 2018

  I premiäravsnittet av Tjafs Valspecial träffar Reine-Alix och hennes panel Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som berättar vad han vill göra för att minska bostadsbristen hos unga. I ”Heta stolen” tvingas han avslöja om han varit otrogen eller inte och dessutom får vi veta vilka i panelen som inte tänker rösta i valet den 9 september. I nästa avsnitt gästas Tjafs av Sultan Kahyan, riksdagsledamot för Socialdemokraterna och Vänsterpartiets vice ordförande Nooshi Dadgostar. Avsnitt 1 av 5.

 • Avsnitt 2

  28 aug 2018

  Reine-Alix och panelen träffar Sultan Kahyan, riksdagsledamot för Socialdemokraterna och debatten kring utvisningen av en homosexuell ung man gör Jannis upprörd. Vänsterpartiets vice ordförande Nooshi Dadgostar förklarar vad hon vill göra för att stoppa dödsskjutningarna i förorterna. Magnus Ek, ordförande för Centerpartiets ungdomsförbund gästar nästa avsnitt och även Fredrik Malm från Liberalerna Avsnitt 2 av 5.

 • Avsnitt 3

  29 aug 2018

  I det tredje avsnittet av Tjafs Valspecial medverkar Magnus Ek, ordförande för Centerpartiets ungdomsförbund. Han berättar hur en nedläggning av Arbetsförmedlingen skulle snabba på integrationen. Dessutom träffar Reine-Alix Fredrik Malm från Liberalerna och han får svara på vad han tror fri hyressättning innebär för hyrorna i förorterna. I nästa avsnitt deltar Caroline Szyber, bostadspolitisk talesperson för Kristdemokraterna, och Beatrice Ask, Moderaternas talesperson i beredskapsfrågor. Avsnitt 3 av 5.

 • Avsnitt 4

  30 aug 2018

  Politikerna som medverkar i avsnitt fyra är Caroline Szyber, bostadspolitisk talesperson för Kristdemokraterna, och Beatrice Ask, Moderaternas talesperson i beredskapsfrågor. Caroline Szyber får berätta varför Kristdemokraterna vill kriminalisera tiggeri. Beatrice Ask berättar hur Moderaterna ska uppnå ordning och reda i migrationspolitiken. Dessutom får de båda snabba och tuffa frågor i Heta stolen! Avsnitt 4 av 5.

 • Avsnitt 5

  31 aug 2018

  I det sista avsnittet av Tjafs Valspecial får panelen bestående av Jannis, Nardos, George, Noellie, Moe och Johanna sammanfatta hur det varit att träffa alla politiker och vem de tyckte hade den bästa politiken. Vi får veta om de som inte tänkte rösta har ändrat sig nu när de har mer koll. Dessutom är dilemmat tillbaka, denna gång handlar det om diktatur eller demokrati. Avsnitt 5 av 5.