warning iconProgrammet är tyvärr inte längre tillgängligt, men det finns massor av annat att se på Viafree!

Alla realityserier

#SagaoKristian

Se det omtalade PH-paret i en helt egen serie

16 & Pregnant

Följ de unga tjejerna på vägen mot att bli mamma!

200 sekunder

Robert Aschberg gör snabba granskningar och river i laddade ämnen.

90's House

Tolv intet ont anande deltagare i 20-årsåldern kommer till 90-talshuset där Lance Bass och Christina Milian släpper bomben - de ska leva som om det är 1990-tal och tävla om 90 000 dollar. Popkulturprofiler från 90-talet gästar programmet.

Alaskas vilda västern

I Alaskas vildmark, vid civilisationens utkant, ligger en vapenbutik som drivs av ett minst sagt karismatiskt gäng. De befinner sig i staden Anchorage, där det finns fler björnar än människor och jakt efter mat är en nödvändighet. Vapen är en självklar del av livet. Faktum är att jaktredskap ses som så viktiga att butiken som säljer dem - Wild West Guns - har blivit samhällets hjärta. När personalen och deras skogstokiga kunder hamnar bakom avtryckaren blir resultatet alltid explosivt, vilket vi får ta del av i imponerande ultrarapid.

Animal 24/7

Are you the one - Studion

Det heta eftersnacket till Are you the one - Sverige

Are you the one - Sverige

Varför lämna kärleken åt ödet?

Are You the One: Second Chances

Tio av de populäraste matchningarna från tidigare säsongers "Are You The One?" flyttar in i samma hus för att återuppliva sina relationer och bevisa vilka som är det ultimata paret.

Are You the One?

Kärleken har inga gränser och alla är en möjlighet när 16 singlar anländer till Hawaii för en chans att vinna 1 000 000 dollar.

Äventyrsfiskaren

Den här actionfyllda serien handlar om sportfiske och resor och följer äventyrsentusiasten Cyril Chauquet. I varje avsnitt kommer Cyrils fiskepassion ta oss med på en intensiv jakt på olika arter runt om i världen, och vi kommer möta fiskare som delar hans besatthet. Vare sig det är salt- eller sötvatten beger sig Cyril varsomhelst för att fånga fisk. Få fatt på fiskespö och rulle och häng med ut på vattnet med Cyril.

Baren

Baren är fylld med gamla minnen, drama och spel.

Best of Paradise Hotel

Följ med tillbaka till paradiset!

Big Bad Wood

I den här serien följer vi bröderna Felix och deras kolleger när de utsätter sig själva för stora risker genom att fälla farliga träd i New York och Boston.

Billy Goes North

Nordameikas skadedjursbekämparfavorit Billy Bretherton tar sig an en ny utmaning - de största, värsta och vildaste djuren i Kanada. Billys genialiska metoder blandat med hans praktiska tillvägagångssätt får alltid jobbet gjort. Inget jobb är för svårt för honom även om han många gånger prövas i både tålamod och styrka.

Bladhs Bikt

Johanna Bladh intervjuar och utmanar PH-deltagare från säsong 10.

Border Security: America's Front Line

I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter. Det blir aldrig en tråkig stund för de män och kvinnor som skyddar landet från brottslighet.

Brit Cops

Actionspäckad serie om den brittiska polisens spännande och skrämmande vardag. Här följer vi bland annat poliser som jobbar under täckmantel med knarklangning och trafikpoliser som försöker förhindra olyckor och farliga beteenden som rattfylla och fortkörning. Vare sig det handlar om stulna fordon på landsbygden eller inbrott och gängbråk i London kommer den brittiska ordningsmakten att kämpa för att lösa brotten.

Buying and Selling

Bröderna Jonathan och Drew hjälper vilsna husägare att sälja sina hus och därefter hitta det absoluta drömhemmet.

Catfish

Vet du egentligen vem det är du skriver med online?

Catfish: Trolls

Hur blir unga kära idag? Ofta handlar det först om att få kontakt med någon online, någon som du aldrig träffat på riktigt. Problemet är att din stora kärlek som du har träffat online kanske ljuger om vem han/hon är.

Celebrity Ex On The Beach

Kändisar. En kärlekssommar. Flera ovälkomna överraskningar.

Celebrity Undercover Boss

Amerikanska kändisar går undercover för att hitta nya stjärnskott inom deras egen genre. Amerikansk spin-off på serien Undercover Boss.

Club Goa

Supersåpan åker till Indien. Våra mest folkkära dokusåpadeltagare åker till Indien för att driva restaurangrörelse i Goa. De färgstarka personligheterna ska bo och arbeta tillsammans i exotiska, vackra och spännande Goa. Programledare är Robert Aschberg.

Cold Water Cowboys

Fiskemännens hårda prövningar under fiskesäsongen i Nordatlanten

Danspalatset Playa del Sol

Tänk dig en fritidsgård för ungdomar med extra allt. Tänk dig Stockholmsveckan i Visby. Håll den tanken och förflytta den sedan till Gran Canaria och byt ut ungdomarna mot pensionärer. Där har du Danspalatset Playa del Sol. Till denna dansrestaurang, som funnits sedan sjuttiotalet, vallfärdar svenskar varje år för att leva ut på dansgolvet - lapa sol, festa på happy hour och dansa tryckare till dansband.

Det stora hoppet

De kan vinna sin drömhäst, om pappa fattar galoppen

Det stora hoppet: Clinic med Nellie Berntsson

Nellie Berntsson har clinic i paddocken!

Disaster Date

När dejten inte går som man tänkt

Don't Be Tardy

Serien följer Kim Zolciak, från Real Housewives of Atlanta, och hennes familj.

Double Shot at Love with DJ Pauly D & Vinny

Vem kommer att vinna deras hjärtan?

En plats på landet

Finns lyckan på landet eller i stan?

Engaged & Underage

Ung kärlek ur 20-åringars perspektiv på vägen mot altaret.

Ensam mamma söker

Kommer de att finna kärleken?

Ensam mamma söker - Ett år senare

Vad hände för Jenny och Beatrice när programmet tog slut?

Ensam mamma söker - Vad hände sen?

Vad hände efter att programmet tog slut?

Ex on the Beach UK

Allt är fest fram tills ett ex kliver upp ur vattnet.

Ex on the Beach US

Festen hinner knappt börja innan exen kommer och förstör det roliga.

Ex on the Beach: Body SOS

Exen tränar tillsammans

Face Off

I Face Off får vi inblick i livet för make up-artister som arbetar med specialeffekter. Deltagarna använder sig av sin obegränsade fantasi och skapar fantastiska levande konstverk.

Families of the Mafia

Äkta hemligheter – följ familjer som haft samröre med maffian i Staten Island, NYC.

Familjen från Bryggen

Följ danska Linse Kessler och hennes familjs spännande liv

Fantastiska nöjen

Fired by Mum & Dad

Mamma och pappa kollar att du gör ditt jobb

Floribama Shore

Fest, sommarjobb, vänner och en och annan romans – garanterat!

Förrådsfyndarna

Four in a Bed

Testa att bo hos din konkurrent

Friendzone

Långvariga vänskapsband prövas när några personer testar att styra om djup vänskap till kärleksrelationer.

Frusna vägar

Hjältarna som alltid är ute på hal is – så att du slipper.

Game of Clones

Skulle du dejtat en klon av din kändisförälskelse?

Garage Gold

Kraig Bantle och hans familjeföretag jobbar med att städa upp i kaosartade, fullproppade garage, vindar och källare - helt gratis. Det finna bara en hake: de behåller allting de röjer upp. I åratal har de tjänat sitt levebröd på att hitta skatter som döljer sig i dessa överbelamrade skrymslen, och sedan sälja sakerna till bästa möjliga pris.

Geordie OGs

Följ legenderna från Geordie Shore i deras nya, galna upptåg.

Geordie Shore: Big Birthday Battle

Födelsedagsfest med alla geordies!

Geordie Shore: The Geordies React

Chockerande, avslöjande och underhållande

Geordie Shore: Why Aye Love You

Spana in serien här

Ghosted: Love Gone Missing

Deras tidigare älskare, vänner och familjemedlemmar bara försvann

Glamourama

Utrustade med varsin kamera dokumenterar superentrepenören Dasha Girine, stylisten och DJ:n Wasima Mahfoud och mode- och träningsbloggaren Molly Rustas sitt vardagliga och händelserika liv. Det är fullspäckade dagar med möten, bloggande, fotograferingar, events och träning. Tjejerna är tillsynes väldigt olika men med ett gemensamt mål att bygga sitt eget varumärke och att bli så framgångsrika som möjligt. Tittarna får en unik inblick i tjejernas liv och får lära känna personerna bakom bloggarna och Instagramkontona, följa dem i deras drömmar, problem, arbetsliv, events och innersta hemligheter

Grannfejden

Grannfejden går på djupet i några av landets mest infekterade grannbråk. Men det är inte bara en exposé i asocialt beteende. Grannfejdens mål är att försöka lösa fejden och finna friden. Under ledning av Robert Aschberg och konflikthanteraren Jonas Gåde möter vi människor som av någon, ofta besynnerlig, anledning inte kan leva i fred med varandra. Med till synes enkla resonemang och kompromisser arbetar Aschberg och Gåde för att bit för bit desarmera den bomb de två intilliggande tomterna har utvecklats till.

Gränsen

I den amerikanska realityserien The Border får vi följa män och kvinnor inom gränspolisen som arbetar dygnet runt på en av USAs mest trafikerade gränsövergångar för att kämpa mot narkotikahandel, illegal invandring och terrorism.

Gunilla tycker till

Femstjärnigt ska det vara. I alla fall om Gunilla Persson får bestämma. Vi är vana att se Gunilla i det lyxiga livet i Los Angeles. Vi är också vana att höra henne säga vad hon tycker och tänker. Nu har hon kommit hem till Sverige för att recensera livet utanför Hollywood. I det här programmet ska Gunilla tycka till om allt mellan himmel och jord. Allt kan, och SKA, recenseras!

Händig man sökes

Det krävs en händig man för att bygga upp ett förhållande.

Hänt eftersnack

Johanna Bladh träffar Paradise STHLMs gäster

Hemliga beundrare

Topp eller flopp när modiga deltagare lägger sina hjärtan på bordet?

Hemliga beundrare - Vad hände sen?

Hur gick det för Jonathan, Anti, och "Sy gytt-mannen"?

Highway Patrol

Highway Patrol följer delar av poliskåren i Victoria när de försöker hindra brottslingar längs med motorvägen i Victoria i Australien.

Hundpatrullen

I den här serien får vi en sällsynt och exklusiv inblick i vardagen hos hundpatrullen inom Oslo-polisen som arbetar dag och natt för att bekämpa brott i huvudstaden.

I Am Cait

Bruce blir Caitlyn. Följ med genom kampen och publiciteten som följer en könskorrigering.

I djurens tjänst

När människans bästa vänner skadar sig eller blir sjuka så finns de där, superhjältarna som gör allt för att rädda våra små – eller stora – familjemedlemmar. Oavsett storlek är alla patienter alltid lika viktiga för personalen på Evidensias djursjukhus. Följ med i den dramatiska vardagen på tre olika djursjukhus runt om i Sverige. I djurens tjänst kommer allt från hundar och hästar till de mest oväntade djur dyka upp för att få vård och omsorg. Vi lär känna djuren, ägarna, veterinärerna och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök kan innebära.

I säng med Saga

Saga Alm Mårtensson är sexolog och KBT-terapeut. I ”I säng med Saga” bjuder hon in gäster till sängen för att diskutera sex och samliv i alla former. Det här är Sveriges skönaste program om sex.

Ink Master

I Ink Master USA följer vi ett gäng amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare.

Ink Master: Redemption

Missnöjda personer från tidigare säsonger återvänder nu för att fylla på med nytt bläck.

Inside the Mandarin Hotel

Följ med bakom kulisserna på ett av världens mest exklusiva hotel

Insider

Vad döljer sig under ytan?

Jade Fever

Grönt är det nya guldet! Jade Fever följer äventyren hos familjen Bunce och deras gruvrörelse när de söker efter jadestenar värda miljontals kronor i Kanadas Jade City.

Jersey Shore

Se dina favoritroomies bo tillsammans på stranden.

Jersey Shore: Family Vacation

Gänget är äntligen samlat igen efter fem år, fem barn och tre giftermål.

Julia & Milan & Zelda

Favofamiljen är äntligen tillbaka, denna gång med dubbeltrubbel i barnaskaran.

Just Tattoo of Us

Kaoset när din kompis väljer din tatuering

Just Tattoo of Us USA

Vänner, familj och par får designa tatueringar åt varandra

Kanadas dödliga motorväg

En lokal räddningsfirma hjälper personer som hamnat i nöd på grund av de brutal vind och väderförhållandena som råder på motorvägarna under vintern.

Kändisskjutsen

Erik Myrlund skjutsar kändisarna!

Kärleken är blind

Kan du hitta din kärlek, genom en kyss?

Karlssons

Följ med hem till familjen Karlsson!

Keep on Smailing!

Tänk om fel person tvingats lämna paradiset?

Keeping Up With the Kardashians

Instagram fanns inte, men det gjorde Kardashianklanen.

Kockakademin

Johan Jureskog leder kockarna i deras kamp om vinsten.

Kourtney & Khloé Take Miami

Kardashians på vift betyder bara en sak – Work by day, Party by night.

Kourtney & Khloé Take the Hamptons

Direktbiljett till semesterparadiset, med familjedramat i handbagaget.

Kourtney & Kim Take New York

Relationskaos och syskondrama i staden som aldrig sover. Let's go!

Lailaland

Välkommen in till familjen som aldrig sitter still – in i Lailaland!

Lance vs Livet

Två killar, en dröm och vägen dit.

Lindsay Lohan's Beach Club

Lindsay startar upp en ny klubb på den grekiska ön Mykonos.

Live Date

Avskalat, ärligt och 100% LIVE.

Lyckan i LA

Emilia, Caroline, Katya och Rebecka har tillsammans gett sig iväg till Los Angeles för att få en roligare, flärdfullare och glamourösare vardag långt bort från den svenska avundsjukan. Sol, bad, fest, kärleksaffärer och spännande människor avlöser varandra. Det hårda festandet och intensiva minglandet kan dock få vem som helst att tappa fotfästet. Pengarna är för länge sedan slut, men tjejerna naglar sig fast och kämpar för att få allt att gå ihop. De tvingas flytta runt, får sina hjärtan krossade och jobbar med yrken som är långtifrån det de drömt om. Men att åka hem är uteslutet.

Made in Chelsea

Kärlek, drama, fest – följ ungdomarna som bor i Londons mest exklusiva kvarter.

Mammor & Minimodeller

I USA har fenomenet med barnmodeller och påhejande mammor funnits i många år. Nu växer det kontroversiella fenomenet även i Sverige. I Mammor & minimodeller följer vi sex mammor och deras döttrar, som alla har blivit uttagna till modellskolan Cute Kids i Stockholm. Under några veckor lär de sig att gå på catwalken, posera framför kameran och att föra sig på scenen, allt för att öka chansen att få arbeta som barnmodeller.

Maria & Mindy - Best Friends Forever

I Svenska Hollywoodfruar introducerade Maria Montazami sin nya granne och bästis för svenska folket. Mindy blev snabbt en omtyckt profil i programmet. De är inte bara BFF:s, Best Friends Forever, de delar dessutom allting lika. Nya inköp görs i dubbel uppsättning så att Maria och Mindy kan ha likadana smycken, iphonefodral – och hundar. I spinoffen Maria & Mindy – Best Friends Forever åker de på en resa genom Sverige.

Middag med mitt ex

Kommer de sluta som fiender, vänner eller nyförälskade?

Million Dollar Baby

Kan ett barn bli miljonär innan det börjat skolan?

Million Dollar Listing New York

Lär känna New Yorks vassaste mäklare.

Montazamis med vänner

Vänner, middagar och en underbar blandning av smått och gott.

Montazamis reagerar

Familjen Montazami blickar tillbaka på tidigare säsonger

Nellie

Följ med Nellie Berntsson i hennes liv som präglas av events, tävlingar och massa hästmys.

Norska Hollywoodfruar

De norska fruarna som tagit sig till Änglarnas stad

Omslagsfruar

De är mammor och karriärkvinnor, och så lever de ett liv på förstasidorna av skvallerpressen. Omslagsfruar är ett exklusivt porträtt av fem danska kändiskvinnor: Sarah Louise Christiansen, Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard och Jackie Navarro.

OSL 24-7

Följ den actionfyllda vardagen på Norges största flygplats

Pandora's Ask

Nyfiken på att se vad mer som hände under Pandoras Ask?

Pantbanken

Följ de kunniga värderarna.

Pappaliv

Fyra ensamstående pappor – passionen för sina barn har de gemensamt.

Paradise Hotel

Kärlek, svek och intriger – vad gör man inte för att vinna?

Paradise Hotel – Efter festen

Hur är egentligen livet som PH-stjärna? Följ deltagarna på hemmaplan.

Paradise Motel

Våra allstars tävlar parallellt för att komma in på Paradise Hotel!

Paradise STHLM

Spelet fortsätter i Stockholm.

Parneviks

Välkommen hem till hela Sveriges favoritfamilj: Parneviks!

Parneviks 100%

Mia och Jesper tittar tillbaka på galna stunder

Parneviks reagerar

Hur tänker man när man ser sig själv i rutan?

Peg på turné

Vad händer bakom kulisserna på Pegs turné?

Posh Pawn

Möt kungarna av pantvärldens lyxvaror

Project Runway

Heidi Klum är tillbaka i jakten på nästa stora designstjärna.

Project Runway All Stars

Det här är den sjätte säsongen av spin-off serien från orginalserien Project Runway. Vi får följa 16 designers från tidigare säsonger som återvänder för att få chansen igen att vinna fantastiska priser med temas nybörjarna mot veteranerna. Återkommer gör också Tim Gunn, Alyssa Milano. Mode-tv korrespondenten och Marie Claires moderedaktör Zanna Roberts Rassi fortsätter som deltagarnas mentor.

Project Runway Sverige

Tolv okända designers delar en dröm. I Project Runway Sverige tävlar dessa talanger om priser värda över en miljon kronor och chansen att bli landets nästa stora namn på modehimlen. Med Sofi Fahrman som programledare, Rossana Mariano och Marcel Marongiu i expertjuryn samt Rohdi Heintz som mentor går deltagarna en stilsäker höst till mötes.

Promposal

Lyckas de bjuda ut sin dejt till balen?

Q&A Paradise Hotel

Lär känna deltagarna från säsong 11 av Paradise Hotel på djupet.

Real Housewives of New Jersey: Teresa Checks In

Hur är det för Joe att uppfostra fyra döttrar medan frun Teresa sitter i fängelse?

Real Housewives of New York City

Lyxa, luncha och tjafsa. Nej det går inte att få nog av.

Real Housewives of Orange County

Ur vägen, här kommer de med lyxväskan i högsta hugg.

Real Housewives of Potomac

Lyx, drama, skratt och gråt – följ deras liv i Potomac.

Realitystjärnorna på godset

Se åtta av svensk TVs mest älskade realitystjärnor samlas på slottet

Rob & Chyna

Följ det komplicerade förhållandet mellan Rob Kardashian och hans blivande fru.

Ross Kemp: Världens farligaste gäng

Ross Kemp möter gängmedlemmar, tar del av det tragiska vardagslivet i gängen och följer polisen i deras arbete.

RUSS

Tagga inför studenttider med russefirande i Norge!

Saddle Up Sverige

Matt Harnacke testar allt inom ridsport

Scrap Kings

En explosiv serie om personer som arbetar med rivning, berging och avfallshantering. De spränger, krossar och slår sig genom olika strukturer som har haft sin dag. Och när de är nere börjar det verkliga arbetet.

Sex med Smail

Allt du vill veta om sex, och lite till.

Siesta Key

Ett exklusivt kompisgäng upplever kärlek, svek, klass och vuxenliv i Florida.

Single AF

I jakten på kärleken

Sjukhuset

Skrotsamlarna

Välkommen till familjeföretaget Bolton's Metro Salvage i Manchester! Lär känna den rappkäftade sopgubben Terry Walker och hans glamorösa fru Lyndsay, som tillsammans utgör teamet bakom ett framgångsrikt skrotimperium. Serien fokuserar främst på Terrys och Lyndseys kamp för att hålla den brokiga skaran anställda på banan. Ingen dag är den andra lik på tippen för metallskrot, och det är inte alltid helt lätt för teamet att komma överens...

Småstadsdrottningar

Hon finns i varje svensk småstad. Den där självständiga, livfulla kvinnan som ser det mesta, hör det mesta och är en central kugge i stadens sociala liv. Vare sig hon klipper ditt hår, driver en chic butik eller är en av stadens starka näringslivsprofiler så är hon en av de människor som med sin blotta existens gör livet i småstaden lite mer spännande.

Sminkduellen

I ”Sminkduellen - Style Edition” tävlar två lag på fyra personer vardera om att skapa den bästa looken! Tillsammans ska lagen skapa en hel look som innehåller hår, smink, kläder och även modell!

Snooki & JWOWW

Det bästa vännerna från Jersey Shore börjar ett nytt liv tillsammans!

Soffan

Se panelens vilda diskussioner när de tacklar tittarnas dilemman.

Sommar i Sverige

I solskenskaramellen Sommar i Sverige möter vi ett gäng svenskar som verkligen lever sommaren fullt ut. Under åtta sköna avsnitt upplever vi sol och skratt, fart och fläkt – och hederlig svensk semester. Vi möter bland annat trebarnsfamiljen som fått för sig att hyra en båt och färdas längs Göta kanal, trots att ingen har någon större erfarenhet av båtliv, polarna som ska göra en roadtrip till Stockholm för att fira kronprinsessans bröllop och väninnorna som ska husvagnssemestra och besöka Sveriges alla fågelhappenings.

SOS International

Varje år drabbas tusentals svenskar av olyckor och sjukdomar i utlandet. Det kan vara en dykolycka i Thailand, en mopedkrasch på Cypern, en skidolycka i Aspen eller en plötslig sjukdom på Teneriffa. Men när du blir sjuk eller råkar illa ut i utlandet finns det en räddande ängel som flyger dig hem. Ängeln heter SOS International och är ett flygande sjukhus som når till världens alla hörn. I det här programmet får vi följa med bakom kulisserna när sjuka och skadade svenskar hämtas från världens alla hörn.

Spring Break with Grandad

Festa hårt för att få fortsätta festa

Stalkers

Förföljd och trakasserad - se hemska och gripande fall av stalkers

Stil i sikte

Förvandling till havs med Malin Gramer och Jonas Hallberg

Stockholmsnatt

I Stockholmsnatt tas vi med på en spännande resa in i den värld som vaknar till liv när de flesta sover tryggt i sina sängar. Vi följer strippan som jonglerar privatlivet med sin yrkesroll, den nattöppna tatueringssalongen, den excentriska klubbvärdinnan och folklivet på Stockholms neonupplysta gator.

Studio Paradise

Eftersnacket med mängder av extramaterial och avslöjanden i sann PH-anda.

Success

Fyra drivna karaktärer med en gemensam dröm – att lyckas.

Supernanny Sverige

Anna-Karin Wyndhamn står inför uppdraget att skapa harmoniska hem utan bråk

Superstylisten Jonas

Svenske Jonas Hallberg är en av världens mest framgångsrika stylister. Han lever ett synnerligen glamouröst liv i Hollywood och är en naturlig del av de största kändisarnas värld, både professionellt och privat. I åtta avsnitt får vi nu följa Jonas minst sagt annorlunda vardag i ett dagboksliknande program. Allt från röda mattan-event till galet glamourösa fester hemma hos Hollywood-eliten.

Svenska Hollywoodfruar

Intriger, bråk, skratt och dyra handväskor. Upplev lyxlivet i Hollywood!

Svenska Hollywoodfruar - den stora återträffen

Alla gamla konflikter kommer upp till ytan

Svenska Hollywoodfruar - I fokus

Missa inte chansen att få veta ALLT

Svenska Hollywoodfruar - Reagerar

Anna Anka reagerar på Svenska Hollywoodfruar

Svenska medium

Nu kan du prata med den andra sidan

Svenska New York-fruar

Livet i lyx i The Big Apple

Svenska Truckers

Säkerhetsbältet på. Dags att brumma iväg med ett riktigt skönt gäng.

Systrarna Elfstrand

Youtube-stjärnorna Emma & Anna är två charmiga och bubbliga systrar som bor på en hästgård i Vara. Under fyra avsnitt får vi följa med i Emma & Anna härligt knasiga liv och se hur de förbereder sig inför Sweden International Horse Show.

Systrarna Graaf

Följ systrarnas fartfyllda, skämtsamma och röriga liv.

Tattoo Fixers

Några av Englands mest begåvade tatuerare hjälper kunder i sin pop-up salong i London för att transformera Englands värsta tatueringar till levande konstverk.

Tattoo Fixers on Holiday

Alice, Jay, Sketch och Glen tar med sin pop-up tattueringsbutik till den soliga sidan av medelhavet för en hektisk sommarsäsong.

Teen Mom 2

Nya pojkvänner och gamla pappor – följ mammorna i tonåren.

Teen Mom 3

Mammorna är tillbaka med nya tonårsproblem.

Teen Mom OG

Häng med i de unga mammornas verklighet.

Teen Mom UK

Se de brittiska mammorna pussla relationer, barn och karriärer.

Teen Mom: Young & Pregnant

De blir föräldrar innan de själva vuxit upp.

Teen Mom: Young Moms Club

Följ dem i allt från moderskap till romans

The Charlotte Show

Charlotte Crosbys liv som reality show, och kameran filmar ALLT.

The City

Whitney Port från 'The Hills lämnar Kalifornien för att bege sig till New York för att arbeta som bildkoordinator för Diane Von Furstenbergs designhus. Ett beslut som visar sig vara minst sagt utmanande.

The Crane Gang

Vi följer män och kvinnor som jobbar i Storbritanniens största mobila kranföretag när de tävlar om att vara mest attraktiva i branschen. Uppdragen varierar mellan att lyfta allt från dyrbara konstverk till enorma vindkraftverk

The Eklands

Britt Eklands medverkan i Svenska Hollywoodfruar kan liknas vid en trevlig fördrink. Nu är det dags för Britt Ekland X-tra allt. Eklands är en klassisk familjereality med sann Hollywoodelit. Det är dags att djupdyka rakt ner i Britts långa karriärs- och familjehistoria. Och oblyga Britt, full av motsatser – lika hemtam i städskåpet som på Oscarsgalan – har lovat att berätta allt hon kommer ihåg från sina 50 år i kändisvärldens gräddfil. Om filmerna, männen, festerna, sveken, barnen.

The Ex and the Why

När du inte kan komma över ditt ex

The Guild Garage

Hos The Guild of Automotive Restorers räddar David Grainger och hans team några av världens ovanligaste klassiska fordon från tippen.

The Gunilla Show

Se Gunilla i sin alldeles egen show, The Gunilla Show

The Hills

Följ den ikoniska gruppen när de återvänder Los Angeles

The Lie Detective

Om sanningen ska fram, är du verkligen kär i din partner?

The Millionaire Matchmaker

Patti Stanger hjälper miljonärer att hitta deras livs kärlek.

The Real Housewives of New Jersey

I Jersey föds man med attityd, möt kvinnorna som är mer DAMN än dam.

The Real Housewives of Sydney

Ett besök i sex av Australiens mest galmourösa och skandalösa kvinnors liv i hamnstaden Sydney.

Timmerkungarna

Timmerkungarna följer världens bästa timmersnickare när de bygger fantastiska hem till rika och berömda kunder. För dem innebär varje dag en utmaning. De är må hända världens bästa men arbetet går sällan smidigt. Insatsen är hög, vare sig det handlar om besvärliga installationer på andra sidan jordklotet, att handskas med bråkiga kunder, hålla snickarnas egon i styr, slåss mot väder och vind – eller varandra. Till och med den mest vardagliga uppgift kan bli livsfarlig när det är timmer på flera ton man hanterar.

Trolljägarna

Hot, hat och trakasserier på nätet – det är dags att trollen konfronteras.

True Love or True Lies?

Par tävlar om titeln "Det perfekta paret", men bland dem finns lögnare...

UK Border Force

Programmet visar den brittiska gränsbyråns verksamhet och dagliga arbeten och hur de övervakar invandringen.

Ultimate Survival Alaska

Överlevnadsfantaster ger sig ut på ett äventyr i Alaska

Undercover Boss Canada

VD:ar från några av Kanadas största företag förklär sig som vanliga människor och börjar arbeta på golvet för att bättre förstå hur deras företag arbetar på de mest grundläggande nivåerna. Varje avsnitt visar hur en VD försöker utföra de arbetsuppgifter som deras anställda har.

Undercover Boss US

Amerikanska chefer vidtar extrema åtgärder och går undercover för att se om deras företag fungerar som de ska.

Ung och bortskämd

Se hur svårt det kan vara att stå på egna ben

Unga mammor

Nappflaskan är preppad och barnvagnen monterad – dags för babyboom.

Unga mammor - Vad hände sen?

Vad har hänt för mammorna sedan kamerorna slocknat?

Vanderpump Rules

Receptet på framgång, kryddat med drama såklart.

Vanderpump Rules: Jax and Brittany Take Kentucky

Jax och Brittany tar semester och åker till familjegården i Kentucky.

Värsta pojkvänsakademin

Värsta pojkvänsakademien tar de mest arroganta, oärliga, tanklösa och otrogna pojkvänner och förvandlar dem till potentiella makar. Nominerade av sina flickvänner, tror killarna att de går in i en tävling om vem som är Sveriges skönaste snubbe. I verkligheten kommer de in Värsta pojkvänsakademien, där de får guidning och hjälp för att lära sig hur de borde bete sig. De genomgår en ny utmaning varje vecka och elimineras en efter en tills bara en återstår. Förstapriset är 300.000 SEK och framför allt, förhoppningsvis, en glad och lycklig flickvän.

Vrålåk i Sin City

I Las Vegas utkanter skapar Steve Darnell och hans team med kufar och missanpassade helt unika, excentriska fordon i Mad Max-stil. I varje avsnitt är det bara fantasin som sätter stopp för produktionen av unika fordon till unika ägare.