• Avsnitt 1

  1 dec 2019

  I den fjärde säsongspremiären lovar Lisa Vanderpump att ta restaurang SUR till nya höjder. Scheana har ett tema party på hennes 30-års dag men när Kristen dyker upp anklagar Ariana och Sandoval Scheana för att vara falsk.

 • Avsnitt 2

  1 dec 2019

  När Lisa anställer lite nytt blod till "haj-tanken" är Katie och Scheana snabba med att lära den nya tjejen Lala att det är omöjligt att hålla några hemligheter på SUR. Ryktet går att James varit otrogen mot Kristen och Kristen måste bestämma sig för vem hon ska välja att tro.

 • Avsnitt 3

  1 dec 2019

  När Scheana och Katie kommer på Lala för att ha ljugit om ett modelljobb i Italien vänder Lisa Vanderpump fokuset mot dem i stället för att ha hacka på den nya tjejen. Scheana oroar sig för sitt äktneskap då det framkommit att hennes man har en del hemligheter.

 • Avsnitt 4

  1 dec 2019

  Lisa Vanderpump och hela SUR gänget tvingar Scheana att ompröva sitt äktenskap nu när Shay´s hemliget är avslöjad. Jax lobbar för att hans nya flamma ska få jobb på SUR även när det börjar hetta till mellan honom och Lala.

 • Avsnitt 5

  1 dec 2019

  James är övertygad om att Kristen är otrogen och försöker få till det med Lala. Lisa undervisar sin personal i fina viner och Katie och Ariana råder Scheana och inte sopa sina äktenskapsproblem under mattan. Del 5:20.

 • Avsnitt 6

  1 dec 2019

  Lisa försöker överträffa sig själv genom att ha inte bara ett utan två stora Gay Pride partyn. När James kommer och visar upp sina kärleksbett vill alla veta vilken SUR tjej det är som är den skyldiga till dem.

 • Avsnitt 7

  1 dec 2019

  Lisa bjuder en grupp missgynnade ungdomar till en komplett SUR upplevelse som även inkluderar dåligt uppförande från hennes personal. Jax står upp för Kristen när hennes uppbrott med James blir riktigt fult.

 • Avsnitt 8

  1 dec 2019

  Ariana avslöjar den egentliga anledningen till att hon vill att Tom Sandoval ska stanna kvar efter hennes födelsedagsfirande men utan effekt. Lisa råder tjejerna att ge igen på deras killar för att de åkt till Vegas. Det slutar med att Lala, Katie och Ariana kysser varandra på Scheanas sovaöverkalas.

 • Avsnitt 9

  1 dec 2019

  Allt stannar inte Vegas när Sandoval och Schwartz överaskar siga flickvänner med nyheter från syndernas stad. Kritens återvänder till SUR och ber om ursäkt till Ariana.

 • Avsnitt 10

  1 dec 2019

  Tom Schwarts planerar att fria till Katie men upplägget är så komplicerat att Lisa tror att det kommer bli helt fel. Jax stöter på Lala och Sandoval försöker återställa en misstag han gjort. SUR planerar en resa till Hawaii med alla medarbetarna.

 • Avsnitt 11

  1 dec 2019

  Stassi är inne och snokar på SUR men Lisa vill att hon ska hålla sig borta. Schena och Ariana upptäcker något om deras vänskap och hela gänget planerar Hawaiiresan.

 • Avsnitt 12

  1 dec 2019

  Arbetskollegorna åker till Hawaii för att fira två födelsedagar. Här försöker Lala förklara sin flörtiga attidyd gentemot Jax och Tom får reda på att Scheana skickat otrevliga sms om honom.