Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Hollywoodfrun Lisa Vanderpump öppnar dörrarna till sin exklusiva restaurang "SUR". Stjärnan från Real Housewives of Beverly Hills anser att SUR är den sexigaste restaurangen hon någonsin ägt. Hon menar också att det är den perfekta platsen att träffa sin älskarinna på. Hon är en tuff chef som kontrollerar sin livliga personal med hårda nypor. Se säsong 1-5

 • Avsnitt 1

  Stassi återvänder och märker att saker förändrats mellan henne och hennes vänner. Jax förbereder sig för en plastikoperation. Scheana planerar sin födelsedagsfest och Kristen upptäcker en hemlighet.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 2

  Samma kväll som hennes restaurang ska öppna bestraffar Lisa SUR-personalen hårt för deras beteende på Scheanas födelsedagsfest.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 3

  Lisa ger allt för att premiären av hennes nya restaurang PUMP blir en framgång. Stassi konfronterar Scheana. Kristen söker ett avslut med Tom Sandoval och är redo för en våg av starka känslor.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 4

  Stassi återupptar kontakten med SUR-gänget på en Hollywoodfest. Jax genomgår en plastikoperation. Tom Schwartz får en panikattack.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 5

  Kristen och Tom Sandoval återvänder till SUR efter sin suspendering. Tom Schwartz adopterar en valp. Jax sprider rykten om att Katie varit otrogen.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 6

  När Katie förhör personalen om Tom Schwartzs otrohet inser hon att de vet mer än vad hon väntat sig. Lisa står som värd för eventet 50 Gay Mayors, som hålls på PUMP.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 7

  Med Gay Pride runt hörnan anställer Lisa en ny värdinna, Vail, som genast fångar Jaxs uppmärksamhet. Stassi skäller ut Tom Schwartz för hans vänskap med Jax.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 8

  Jax jagar efter den nya värdinnan och åker fast i en lögn om sin nuvarande flickvän. James försöker lösa saker med Tom Sandoval innan Scheanas fest. Katie och Tom Schwartz testar parterapi.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 9

  Lisa råder Scheana att bjuda in Stassi och Katie till sin möhippa i Miami. En kväll av drinkar och galenskap får Tom Sandoval att anklaga Jax för att ha tagit saker för långt.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 10

  SUR-gänget lägger gammalt groll bakom sig för Scheanas möhippa i Miami. Tom Sandoval anklagar Jax för att vara en kvinnokarl. När en av PUMPs managers säger upp sig ber Lisa dottern Pandora om hjälp.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 11

  Jax återförenas med en vän på Scheanas möhippa vilket får gruppen att undra om han har hemligheter om sitt förflutna. Tom Sandoval ber Kristen att sluta trakassera Ariana. Lisa konfronterar Stassi.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 12

  Stassi vägrar förlåta Katie, vilket får henne att fatta ett drastiskt beslut. Peter och Vail går på en obekväm dejt, och Kristen bestämmer sig för att förstöra Tom Sandovals förhållande med Ariana.

  Publicerad: 1 dec 2019


Om du gillade Vanderpump Rules kanske du också gillar...