Unga Mammor

Unga Mammor är äntligen tillbaka och i den fjärde säsongen får vi lära känna två nya mammor. Den sprudlande Sophie har sonen Aiden, 5 månader, tillsammans med sambon Pelle. Vi får följa deras fartfyllda liv tillsammans i Nässjö. Från Norrköping kommer youtubern Nicole Elizabeths. Tillsammans med sambon Ludvig har de sonen Leonidas, 3 månader. Vi får följa med på hennes resa som småbarnsmamma som samtidigt försöker slå igenom som artist. Dessutom får vi ett kärt återseende med favoriterna Julia och Milan, Linn och Tindra samt Natalie och alla hennes barn och djur.
 • Spela Säsong 4 - Avsnitt 1
 • Unga Mammor
  22:29

  Avsnitt 1

  31 jul 2018

  Unga Mammor är äntligen tillbaka och i den fjärde säsongen får vi lära känna två nya mammor. Den sprudlande Sophie har sonen Aiden, 5 månader, tillsammans med sambon Pelle. Vi får följa deras fartfyllda liv tillsammans i Nässjö. Från Norrköping kommer youtubern Nicole Elizabeths. Tillsammans med sambon Ludvig har de sonen Leonidas, 3 månader. Vi får följa med på hennes resa som småbarnsmamma som samtidigt försöker slå igenom som artist. Dessutom får vi ett kärt återseende med favoriterna Julia och Milan, Linn och Tindra samt Natalie och alla hennes barn och djur. Avsnitt 1 av 30.

 • Avsnitt 2

  1 aug 2018

  Julia och Milan packar väskorna för att åka och umgås med pojkvännen Dennis. Sophie och Pelle berättar om hur de båda drabbades av förlossningsdepression när Aiden föddes. Nicole är nervös inför besöket på BVC då Leonidas ska få sina sprutor och hon tvingas till att ta det svåraste beslutet hittills i sitt liv som mamma. Linn har lärt sig nya tekniker för att kunna blogga och underhålla Tindra samtidigt. Natalie och barnen åker och hälsar på Richard på jobbet och de får gräva med grävmaskinen. Avsnitt 2 av 30.

 • Avsnitt 3

  7 aug 2018

  Sophie berättar om sin första panikångestattack och rädslan över att den ständiga ångesten hon lever med aldrig kommer att försvinna. Joline fyller tre år och kan äntligen uttrycka sig mer och mer i talet, till Natalies stora lycka. Nicole och Leonidas lyssnar till mormors berättelse om hur det var att föda barn under Pinochets diktatur i Chile. Linn och Tindra åker in till Örebro och träffar kompisen Moa och hennes son Ivar. De går en barnvagnspromenad i stan och diskuterar stressen på sociala medier. Julia och Milan är i Stockholm och besöker Junibacken tillsammans med pojkvännen Dennis. Avsnitt 3 av 30.

 • Avsnitt 4

  8 aug 2018

  Natalie och barnen flyttar över de första grejerna till deras nya hus. Linn berättar om deras strikta rutiner för att natta Tindra, men när mobilen ringer och Tindra blir pigg igen får de börja om från början. Julia och Milan umgås med vännen Ditte som även hon har ett barn med funktionsvariation. Sophie bjuder hem sina närmaste vänner på tjejkväll. Hon uppmanar vännerna till att bli gravida, då hon tycker att det är tråkigt att vara den enda i gänget med barn. Nicole, Leonidas och Ludvig är hemma hos mormor och morfar på släktmiddag. Avsnitt 4 av 30.

 • Avsnitt 5

  14 aug 2018

  Nicole berättar om hennes mardrömsförlossning som hade kunnat få livshotande konsekvenser. Linn var med under terrorattacken på Drottninggatan och berättar om hur hon hanterat tiden efter. Julia och Milan övar med en andningsmask som Milan fått för att underlätta hans nio andningsuppehåll han får varje timme. Natalie och barnen packar inför en skidresa till Sälen. Sophie och Aiden är på besök hos hennes kompis Julia och hennes son Lorent som hon lärde känna när de båda var gravida. Avsnitt 5 av 30.

 • Avsnitt 6

  15 aug 2018

  Natalie och familjen har äntligen kommit fram till Sälen, men kommer Natalie att kunna lära barnen åka slalom när hon själv inte vet hur man gör? Julia är på vårdcentralen för att göra en utredning för PMDS. Nicole berättar om när hon och Ludvig träffades och vad de föll för hos varandra. Sophie och Aiden överraskar Pelle med en fin middag för att visa sin uppskattning. Linn, Marcus och Tindra är på väg till IKEA för att köpa en byrå. Kommer Marcus få ta del i valet eller är det Linn som bestämmer? Avsnitt 6 av 30.

 • Avsnitt 7

  21 aug 2018

  Julia berättar om resultatet från utredningen av PMDS. Nicole har ett musikmöte med sitt producentteam och diskuterar vad som är nästa steg i hennes musikkarriär. Linn och Marcus har tagit med sig Tindra till sjukhuset för att klippa tungsträngen i hopp om att underlätta hennes kolik. Sophie och Pelle är på gymmet, de verkar dock ha olika syn på vad som är träning. I Sälen har Natalie och hennes familj en mysig kväll i stugan. Avsnitt 7 av 30.

 • Avsnitt 8

  22 aug 2018

  Sophie som är rädd för att simma vill inte att Aiden ska få samma rädsla och tar med honom på babysim. I Sälen ska Natalie och familjen åka hundspann, men hur går det när barnen skriker och Richard vägrar åka. Linn och Marcus fredagsmyser med fruktfat. De båda konstaterar att deras fredagsmys är väldigt olikt andras i deras ålder, där allting bara går ut på att festa och dricka alkohol. Nicole har daglig oro för att någonting ska hända Leonidas så hon går en kurs i första hjälpen. Julia tänker tillbaka till när Milan var nyfödd och hon själv var nybliven mamma. Avsnitt 8 av 30.

 • Avsnitt 9

  28 aug 2018

  Julia och Milan packar inför resan till Kap Verde som blir Milans första utlandssemester. Natalie och barnen är ute och busar och Natalie berättar hur hon hanterar de elaka kommentarer hon fått höra bara för att hon är en ung mamma. Nicole fixar sina flätor på salong och hon inser att hon blivit en stilikon i Norrköping. Linn är ute i sista minuten och rusar med Tindra för att hinna till ”Unga mammor och pappor”-gruppen. Sophie och hennes kompis Lovisa är och fixar deras naglar och pratar om när Sophie vad gravid med Aiden. Avsnitt 9 av 30.

 • Avsnitt 10

  29 aug 2018

  Nicole träffar en PT som specialiserat sig på mammakroppar. Linn gör inbjudningar till Tindras kommande dop. Sophie och Pelle gör upp en budget för att få bättre koll på deras ekonomi. I Kap Verde har Julia, Milan och mormor Åsa landat i solen. De tar sig till poolen och myser, men Julia är orolig hur Milan ska hantera solen och värmen. Natalie och Alicia är på IKEA och handlar saker till Alicias rum i det nya huset. Avsnitt 10 av 30.

 • Avsnitt 11

  4 sep 2018

  Julia har alltid haft en nära relation till hennes mamma och hon är glad att se Milan också har en fin relation till sin mormor. Nicole ska äntligen köpa sig en vloggkamera så hon kan gå ”all in” med hennes youtubekanal. Natalie och Alicia försöker bygger ihop byrån de köpt. Linn och Marcus är och storhandlar och letar efter det som är billigt. Sophie och Aiden går på babycafé för att hänga med andra mammor. Avsnitt 11 av 30.

 • Avsnitt 12

  5 sep 2018

  Med ryggbajs och spyor har Linn insett att mammalivet inte var lika glamoröst som hon först målat upp det när hon blev gravid. Sophie känner att det är dags för en ny tatuering, som ska hjälpa henne säga ”fuck you” till hennes hjärnspöken. Milan har fått ett nytt favoritord som han gladeligen säger i nästan varje mening vilket gör Julia galen. Natalie och barnen är på Science Center och provar olika experiment. Natalie hoppas på att barnen ska gå klart skolan och inte göra som Natalie själv som hoppade av. Nicole och Ludvig är ute och handlar. De tjafsar om ekonomin då Ludvig tycker att Nicole slösar för mycket pengar. Avsnitt 12 av 30.