Se programmetSäsong 6 - Avsnitt 5

Favorit

Säsong


Ny mamma för i år är 20-åriga Izabell Soldati med sonen Domeniq. Dessutom får vi ett efterlängtat återseende med Ellinor Bjurström, Luma Alalawi, Sonia Kamikazi, Natalie Eklind och Fayme Elmén. Nytt avsnitt varje tisdag och torsdag

 • Avsnitt 5

  Faymes son Colin har en selektiv ätstörning och Fayme försöker spåna fram idéer på mat tillsammans med honom. Luma berättar om när hon träffade sin man som 16-åring. Izabell tar ett graviditetstest.

  Publicerad: 27 jan 2020

 • Avsnitt 4

  Ellinor och Jimmy anlitar en expert på barnsäkerhet för att se vilka faror som finns i deras nybyggda hem. Sonia försöker få Daisy att sluta använda napp. Natalie avslöjar vad hennes nya dröm är.

  Publicerad: 22 jan 2020

 • Avsnitt 3

  Izabell berättar för första gången om förlossningen och om de ödestunga minuterna. Luma berättar varför hon väljer att ha slöja, och Fayme har svårt att sluta amma dottern Mila, två år.

  Publicerad: 20 jan 2020

 • Avsnitt 2

  Ellinor Bjurström berättar om hur det gick att sluta amma sonen Aaron, Sonia Kamikazi längtar efter att börja jobba efter fem års mammaledighet och hos Natalie Eklind pågår storfamiljslivet för fullt.

  Publicerad: 15 jan 2020

 • Avsnitt 1

  I säsongspremiären lär vi känna nya sprudlande mamman Izabell Soldati, och får ett kärt återseende i livet hos frispråkiga och öppensinnade trebarnsmammorna Fayme Elmén och Luma Alalawi.

  Publicerad: 13 jan 2020

Om du gillade Unga mammor kanske du också gillar...