Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 4

Favorit

Säsong


I Trolljägarna ger sig Robert Aschberg ut i den vildmark som är internet för att jaga fatt på anonyma nättroll som gör livet till ett helvete för sina offer. Och när han har hittat dem får de öga mot öga med Aschberg förklara varför de beter sig som de gör och de får stå till svars IRL, som det kallas i deras värld. Men Trolljägarna slutar inte där. Har nättrollens kränkningar varit riktigt allvarliga får offren hjälp av Juridikinstitutet för att kräva skadestånd för vad de tvingats gå igenom. Se säsong 2-3

 • Avsnitt 4

  I Trolljägarna ger sig Robert Aschberg ut i den vildmark som är internet för att jaga fatt på anonyma nättroll som gör livet till ett helvete för sina offer.

 • Avsnitt 2

  Den här veckan tar Trolljägarna upp hatet mot Paradise Hotel-profilen Saga Scott. När Robert Aschberg granskar hennes plågoandar visar det sig att många barn ligger bakom de grova påhoppen. Vi möter unga politikern Alexander som lever med grova hot från yttersta högerkanten, som bland annat publicerats på hatsajten Exponerat. Robban går även på djupet med det växande problemet identitetsstölder, där han konfronterar kvinnan som systematiskt har utgett sig för att vara 20-åriga Linnea från södra Sverige. Bedrägeriet avslöjades först när en man satt och väntade på Linnea utanför hennes bostad.

 • Avsnitt 3

  I Trolljägarna ger sig Robert Aschberg ut i den vildmark som är internet för att jaga fatt på anonyma nättroll som gör livet till ett helvete för sina offer.

 • Avsnitt 5

  Skådespelerskan Ellen Bergström har utsatts för grova sexuella kränkningar av en ung man. Robert Aschberg söker upp mannen och lämnar över ett skadeståndskrav från Ellen. I säsongsavslutningen av Trolljägarna söker Aschberg också upp den grova rasisten och antisemiten Morningstar, en 55-årig kvinna som önskat livet ur komikern Jesper Odelberg som medverkar i programmet. Kvinnan har också kallat barn för "etniskt avfall" som hon vill ska plågas ihjäl.