Tova & Bente - Summer of '17

Bästisarna och Youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. I tio avsnitt testar de saker allt som de drömt om - alltifrån att gå på castings till att skjuta med automatvapen till att gifta sig. För tjejerna handlar det också om att faktiskt göra något speciellt för Tova som har social fobi och känner att vartenda möte med en okänd människa blir ett hinder att övervinna.
 • Spela Säsong 1 - Avsnitt 1
 • Tova & Bente - Summer of '17
  21:08

  Avsnitt 1

  24 sep 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. I det första avsnittet ger sig tjejerna iväg och trots Tovas sociala fobi går resan bra. Men så fort de landar i Los Angeles visar sig Tovas bristande engelska kunskaper ställa till det när de ska hyra bil. Tjejerna ger sig sedan ut för att känna av de the LA spirit genom en booty work-out med en av Nicki Minaj bakgrundsdansare och träffar på ett riktigt knasigt medium.

 • Avsnitt 2

  1 okt 2017

  Bästisarna och Youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. Trötta på alla fuck boys i Sverige ger de sig ut för att dejta amerikanska killar för att se om dem är bättre. Men för att göra sig redo för killarna träffar de först en dejtingcoach vilket rör upp mer känslor än väntat.

 • Avsnitt 3

  8 okt 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. När man befinner sig i USA måste man ju svulla - här finns all onyttig mat man kan drömma om. Tova utmanar därför Bente på en carb challange där de ska äta så mycket kalorier de kan på en dag. Vilket leder till en hel del magont.

 • Avsnitt 4

  15 okt 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. Bente har drömmar en karriär utanför youtube - hon vill bli skådis och jobba med Jim Carrey. Därför drar hon med Tova på en Hollywoodcasting. Men att skådespela visar sig innebär mycket ångest och tjejerna har också svårt att hålla sig för skratt.

 • Avsnitt 5

  22 okt 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. Tova bestämmer att de ska ge sig ut på en shooting range utanför Las Vegas för att testa om att skjuta med automatvapen är ett bra sätt att få ut sina aggressioner på. På vägen till shooting rangen skadar Tova dock sitt öga vilket är nära att förstöra hela resan.

 • Avsnitt 6

  29 okt 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. Bente tycker att eftersom de ändå bara träffar fuck boys så kan de lika gärna gifta sig. Men innan de gifter sig måste de förstås ha en möhippa vilket i sann Las Vegas till förstås innebär att en manlig strippa kommer över vilket Tova tycker är det sjukaste hon varit med om.

 • Avsnitt 7

  5 nov 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. Efter att ha gjort en massa galna på resan beslutar sig Tova och Bente att göra något som vanliga turister gör. De åker till Grand Canyon för att åka flodbåt, helikopter och titta på utsikten. Men att vara vanlig turist och gå på guidad tur visar sig vara jobbigare och tråkigare än förväntat och Bentes höjdrädsla sätts och rejält på prov.

 • Avsnitt 8

  12 nov 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. Eftersom världens alla sextrender kommer från Los Angeles bestämmer sig tjejerna för att besöka en känd sexolog för att lära sig mer om sin sexualitet och få testa sexyoga. Det blir dock en rejäl utmaning för Tova som tycker det är jobbigt att prata sex och dessutom inte har så mycket erfarenhet på området.

 • Avsnitt 9

  19 nov 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. Både Bente och Tova har alltid velat bli spådda och få kontakt med den andra sidan. Därför besöker de ett medium för att lära sig mer om sig själva och få svar om sin framtid. Sedan beger de sig till ett läskigt hus för att leta spöken vilket slutar med att Tova får kontakt med sin pappa som dog för åtta år sedan vilket rör upp väldigt mycket känslor.

 • Avsnitt 10

  26 nov 2017

  Bästisarna och youtube-kändisarna Tova Helgesson och Bente Schramm åker iväg på sin allra första resa tillsammans. De lämnar den gråa vardagen i Sverige och åker till drömmarnas stad Los Angeles för att leva life. I sista avsnittet bestämmer sig tjejerna för att göra sig fina inför hemresan. Tova testar en brazilian wax för första gången vilket ger upphov till en hel del skrikande. De testar sedan igelterapi vilket blir en blodig historia och avslutar med en blowdry innan de ser tillbaka på en resa som varit en sant minne för livet.

 • Bente reagerar på avsnitt 6

  28 dec 2017