Se programmetSäsong 8 - Avsnitt 10

Favorit

Säsong


De glittrande Beverly Hills-damerna är tillbaka för en ny säsong med extravaganta resor, galna upptåg, drama, roliga och ofattbara överraskningar.

 • Avsnitt 10

  Dorit gör ett försök att bli sams med Lisa Vanderpump. Erika träffar sin publicist för att få en update angående hennes bok. Kyle får nys om vad Dorit har sagt om henne till Teddi.

  6 dagar kvar

 • Avsnitt 9

  Dorit avslöjar för Erika vad som sas efter att hon plötsligt gått därifrån. Damerna kommer till New York Fashion Week och privat information om Lisa Vanderpump blir officiell.

  5 dagar kvar

 • Avsnitt 8

  Lisa Rinna återvänder till sina rötter i "Days of Our Lives". Lisa Vanderpump får nyheter om den senaste stämningen men Kyle och Dorit reagerar inte på den på det sättet hon hoppats.

  2 dagar kvar

 • Avsnitt 7

  Dorit överraskar sin man med ett extravagant 50år party på en yacht och ett vinglas skapar konflikter. Kyle oroar sig när hon kommer för sent till en dubbeldej med Teddi och dras män.

  1 dag kvar

 • Avsnitt 6

  Dorit letar efter den perfekta födelsedagspresenten till PK. Lisa Rinna över sin dotters flytt till New York. Lisa Vanderpump anförtror sig till Kyle om en stämning om ligger på henne och Ken.

  3 timmar kvar