Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Dan, som ses som en levande lögndetektor, utlovar par den med ärliga konversationen de någonsin har haft med hjälp av 20 frågor som han har satt ihop. 80 procent av alla människor ljuger i sina förhållanden och Dan tror på att sanningen kommer att göra dig fri. Han för här ihop personer i pågående förhållanden, ex och hoppfulla singlar för att få reda på sanningen om deras realtioner. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  I det första avsnittet möter vi föredetta fotbollsspelaren Mitch som försöker övertala sitt ex Katie att försöka igen. Experten försöker också hjälpa det före detta förlovade paret Kaisha och Damien, och vännerna utan fördelar, Sara och John. Del 1:10.

  Publicerad: 16 aug 2017

 • Avsnitt 2

  Segun påstår att Krysann har varit hans "diamant" ända sedan de kysstes på en snabbmatsrestaurang. Det återsår dock att se om lögndetektortesten kan validera det påståendet. Del 2:10.

  Publicerad: 23 aug 2017

 • Avsnitt 3

  Dan Ribacoff fortsätter att hjälpa par genom att söka efter sanningen om deras realtioner. I detta avsnitt träffar vi Joseph och Abena som dejtat i åtta månader men som börjat falla isär efter att han börjat träffa någon som han kallar sin kusin. Del 3:10.

  Publicerad: 30 aug 2017

 • Avsnitt 4

  Dan Ribacoff hjälper Marko och Ranette att söka sanningen. Paret gjorde slut för ett halvår sedan och hon har inte kommit över honom än. Hon vill veta om hon var den enda kvinnan för honom i deras dåvarande relation. Del 4:10.

  Publicerad: 6 sep 2017

 • Avsnitt 5

  Dan Ribacoff hjälper Juliette som vill veta om hennes partner Emma fortfarande attraheras av män då hon tidigare var gift med en man. Del 5:10.

  Publicerad: 20 sep 2017

 • Avsnitt 6

  Dan Ribacoff hjälper Rubie och henns partner Will och finner att medan hon har fokus på giftemål har han fokus på att bilda familj. Del 6:10.

  Publicerad: 6 okt 2017

 • Avsnitt 7

  Dan Ribacoff hjälper Beth och Simon som bara varit ihop en kort tag när ödet vände upp och ned på deras tillvaro. Del 7:10.

  Publicerad: 13 okt 2017

 • Avsnitt 8

  Dan Ribacoff hjälper Ryan som gjorde slut med Hannah för ett halvår sedan på grund av avståndet mellan dem. Han vill veta vad hon gör när hon inte pratar med honom. Del 8:10.

  Publicerad: 3 nov 2017

 • Avsnitt 9

  Dan Ribacoff hjälper Robert och James som hade en fantastisk romans men behöver veta vad den andra egentligen tycker om monogami kontra öppna förhållanden. Del 9:10.

  Publicerad: 7 nov 2017

 • Avsnitt 10

  Dan Ribacoff hjälper Chloe och Philip som bara hade dejtat ett halvår när det upptäckte att de skulle få barn. Del 10:10.

  Publicerad: 8 nov 2017

Om du gillade The Lie Detective kanske du också gillar...