Se programmetSäsong 6 - Avsnitt 1

Favorit


Det är en sak att vara ung och vacker i Laguna Beach men en helt annan att vara det i staden där det betyder mest av allt. I The Hills får vi följa Laguna Beachs Lauren då hon beger sig till Los Angeles för att pröva lyckan i storstaden. Se säsong 1-7

 • Avsnitt 1

  Det blir inte roligt för Heidi att komma hem när mamma ogillar att hon gjort plastikkirurgi. Kristin och tjejerna åker till Miami för Super Bowl-helgen, men resan går snett när hennes festande börjar oroa Audrina, Lo och Stephanie. Del 1:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 2

  När det börjar gå rykten om Kristins festande får Stephanie skulden. Audrina börjar dejta en ny kille, men det hindrar inte Brody från att jaga henne. Spencer blir upprörd när han springer på Stephanie på Kristins fest. Del 2:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 3

  Heidi har fest för sin granne, men festen hamnar i skymundan när Spencer blir arg på Holly. Kristin tycker att Audrina ska vara med Ryan och försöker sen komma närmare Brody. Del 3:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 4

  Heidis och Spencers beteende tvingar deras vänner och familjer att göra ett svårt val. Kristin och Brody får ihop det, men båda vill hellre vara singel. Ryan gör Audrina besviken när han aldrig dyker upp trots att de ska gå ut. Del 4:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 5

  Brody riskerar sin vänskap med Kristin när han börjar gå ut med en ny tjej. Lo ordnar en dubbeldejt åt Stephanie. Ryan ger Audrinas vänner en ny chans. Del 5:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 6

  Kristin har svårt att gå vidare från Brody. Audrina råkar på Justin och börjar tveka över sitt förhållande med Ryan. Lo slår upp en bekantskap med Brodys nya flickvän. Del 6:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 7

  Brodys nya kärlek gör Kristin till sin fiende när hon tar med en gammal rival till Kristins fest. Ryan kommer hem från turnén, men Audrina berättar inte att hon träffade Justin medan han var bortrest. Del 7:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 8

  Audrinas förhållande med Ryan sätts på prov när han träffar Justin för första gången. Brody tar Kristins parti när Aliie börjar bråka med henne. Stephanie går på en andra dejt, men den är en besvikelse. Del 8:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 9

  I samma veva som Audrina gör slut med Ryan överraskar Justin henne på födelsedagen. McKaelas vän Allie ställer till mer bråk för Kristin. Brody säger ett sanningens ord till Justin. Del 9:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 10

  När hela gruppen åker till Costa Rica för att surfa gör blir Brody svartsjuk när Kristin får ihop det med en bartender. Audrina försöker förneka sin attraktion till Justin, och Stephanie passar inte in i djungelmiljön. Del 10:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 11

  Kristin och Brody talar ut och hon berättar att hon vill att de försöker på nytt. Heidis mamma besöker LA i hopp om en återförening. Lo och hennes pojkvän firar årsdag, och Stephanie börjar dejta en ny kille. Del 11:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 12

  Kristin står inför ett stort beslut som även påverkar Brody. Audrina gör slut med Justin. Lo vet inte om hon är redo för nästa steg med sin pojkvän och Stephanie tror att hon äntligen funnit den rätte. Del 12:12.

  Publicerad: 1 jun 2015

Om du gillade The Hills kanske du också gillar...