Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit


Det är en sak att vara ung och vacker i Laguna Beach men en helt annan att vara det i staden där det betyder mest av allt. I The Hills får vi följa Laguna Beachs Lauren då hon beger sig till Los Angeles för att pröva lyckan i storstaden. Se säsong 1-7

 • Avsnitt 1

  Lauren går inte på Heidis and Spencers inflyttningsfest, efter att ha hört att Heidi spridit rykten om henne. När Lauren och Heidi springer på varandra har de sitt hittills största gräl. Del 1:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 2

  Lauren och Heidi kommer ännu längre från varandra när Spencer friar till Heidi. Audrina menar allvar med en pojkvän från förr och Lauren återvänder till Laguna Beach för att fråga om råd. Del 2:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 3

  Lauren försöker hjälpa Audrina att avgöra om Justin har det som krävs av en pojkvän, men Audrina har redan bestämt sig. Heidi märker att det inte alls är kul att vara förlovad och börjar flörta. Del 3:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 4

  Med betoning på komiken får du se din favoritgrupp i reality-genren. Från Lauren till Spencer och alla mellan dem. Inget bitchigt ansiktsuttryck eller försök till fördjupad vänskap undgår våra blickar. Del 4:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 5

  Heidis sociala nätverk krymper när Spencer "gör slut" med Brody för att istället hänga med Lauren. Audrina vill göra relationen med Justin officiell, men han vägrar. Del 5:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 6

  Lauren känner en fläkt från det förflutna när expojkvännen Jason ringer. Heidi konkurrerar med jobbarkompisen Elodie om en högre tjänst. Del 6:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 7

  Laurens känslor för Jason har återvänt, men när de springer på Heidi och Spencer på en restaurang väcks upprörda känslor. Heidis befordran kostar henne Elodies vänskap. Del 7:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 8

  Lauren blir chockad när hon förstår att Jason har en flickvän, men Jason har en ännu större överraskning i beredskap. Heidi upptäcker att Spencer inte berättat för sina föräldrar om deras bröllopsplaner. Del 8:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 9

  Gänget firar Brodys födelsedag i Las Vegas. Audrinas pojkvän Justin skapar en klyfta i vänskapen mellan henne och Lauren. Attraktionen mellan Lauren och Brody växer. Del 9:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 10

  Jen Bunney säger till Lauren att Brody startade ryktesspridningen om henne, men Brody skyller på Spencer och lämnar Heidi i kläm mellan dem. Lauren ber Audrina om ursäkt för att hon blandat sig i relationen med Justin. Del 10:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 11

  Lauren börjar en ny romans med en manlig modell, men upptäcker att hon fortfarande har känslor för Brody. Spencer är rädd att han håller på att förlora Heidi till hennes nya jobb. Del 11:28.

  Publicerad: 2 jun 2016

 • Avsnitt 12

  Whitney och Lauren åker till New York för Teen Vogue och Spencer når fram till Brody. Del 12:28.

  Publicerad: 2 jun 2016


Om du gillade The Hills kanske du också gillar...