• Avsnitt 1

  3 sep 2018

  I dagens avsnitt av The Gunilla Show kickar vi igång säsongen med inte mindre än två gäster, Daniel Redgert och Margaux Dietz! De pratar med Gunilla och Sanel om allt från livet som influencer till hur det är att vara förälder. Avsnitt 1 av 10.

 • Avsnitt 2

  10 sep 2018

  I dagens avsnitt av The Gunilla Show återser Gunilla sin vän Martin Melin och självaste arga kocken, Alexander Nilson, kommer och lär ut köttbullsteknik. Avsnitt 2 av 10.

 • Avsnitt 3

  17 sep 2018

  I dagens avsnitt av The Gunilla Show träffar Gunilla äntligen bloggaren Frans "Tramsfrans" Strandberg. De pratar om kändisskap, att vara en offentlig person och katastrofer. Dessutom testar Gunilla sitt favorittillbehör i dagens Lyx eller budget, ketchup! Avsnitt 3 av 10.

 • Avsnitt 4

  24 sep 2018

  I dagens avsnitt av The Gunilla Show gästas Gunilla av Dogge Doggelito. Hon får ett uppträdande hon sent kommer glömma och i lyx eller budget, ja där blir det svårt att avgöra vad som är vad. Avsnitt 4 av 10.

 • Avsnitt 5

  1 okt 2018

  Gunilla Persson är tillbaka och denna vecka kastar Sanel Dzubur ut henne långt utanför hennes comfort zone. Hon ska prata fotboll och är allt annat än beväm med uppdraget. När hon får en personlig hälsning av Glenn Hysén blir hon dock lite mer pepp. En som är överpeppad är expertkommentatorn Niklas Holmgren som kommer in för att coacha Gunilla. Hon får testa på att kommentera en match - och visar oanade talanger. Avsnitt 5 av 10.

 • Avsnitt 6

  8 okt 2018

  Gunilla Persson är inte bara en Hollywoodfru utan också en manusförfattare och skådespelare. I detta avsnitt utmanas och coachas Gunilla av Svartsjöns regissör Richard Jarnhed. Vi får även veckans lyx eller budget och massa mer härligt med Gunilla och Sanel. Avsnitt 6 av 10.

 • Avsnitt 7

  15 okt 2018

  I veckans avsnitt av The Gunilla Show går Sanel Dzubur och Gunilla Persson på nattklubb. Dessutom blir det Lyx eller Budget där Gunilla testar handtvål och hävdar att hon knappast kan missklyckas i dessa test. Ett annat test handlar om katterna Tusse Tiger och Lulle Bulle där Gunilla avslöjar sina katters bakgrund och speciella egenskaper. Och när Sanel visar ett klipp brister det helt för Gunilla som börjar gråta i sändning. Avsnitt 7 av 10.

 • Avsnitt 8

  22 okt 2018

  Temat är mode och dagens gäst är komikern och modeprofilen Johan Hurtig. Gunilla får en riktig utmaning i lyx eller budget och givetvis har Sanel och Gunilla varit ute på stan och testat något väldigt exotiskt. Avsnitt 8 av 10.

 • Avsnitt 9

  29 okt 2018

  I detta avsnitt gästas Gunilla och Sanel av ingen mindre än Samir Badran. Gunilla och Samir spenderade tid tillsammans under inspelningen av Realitystjärnorna på godset och har sedan dess blivit nära vänner. Avsnitt 9 av 10.

 • Avsnitt 10

  5 nov 2018

  Det är dags för det bästa av det bästa, här kommer The Best of The Gunilla Show! Avsnitt 10 av 10.

Om du gillade The Gunilla Show kanske du också gillar...