• Avsnitt 1

  25 feb 2014

  Hela familjen Ekland ska på fest till Steve Angello, dj och före detta Swedish House maffia-medlem. Britt ska även flytta till en ny bostad eftersom hennes gamla fått ovälkommet besök i form av termiter. Under flytten upptäcker Britt gamla tidningar med lättklädda bilder på sig själv. Alla bilder har en historia och Britt tar en promenad i sina minnes allé - och berättar bland annat historier om Peter Sellers och Rod Stewart.

 • Avsnitt 2

  4 mar 2014

  I kvällens program återser Britts dotter Victoria sin gamla väninna, den ökända bordellmamman, Heidi Fleiss. Det blir ett avslöjande samtal om deras stormiga nittiotal, om männen, om pengarna och om drogerna. Under tiden passar Britt på att träffa en kär väninna som också varit bondbrud, Maud Adams. Programmet börjar där det slutade förra veckan. I Britts TV-soffa. Tillsammans med barnen återser hon höjdpunkterna från sin långa filmkarriär. Att se sin mor i "lättklädda" roller är dock inget som roar barnen. Under filmkvällen avslöjas dessutom att Britts tjusige bror, Bengt, var som besatt av kvinnor och lyckades förföra samtliga Britts väninnor. Utan sin systers vetskap. När Britt får besök av Maud Adams passar Nicholai på att besöka sin halvbror Cisco Adler i dennes 100 miljonerskåk i Malibou. De har ett solglasögonsprojekt ihop. Och Victoria passar på att åka över till sin gamla väninna, den ökända bordellmamman, Heidi Fleiss. Det blir ett uppriktigt samtal om deras gemensamma, och minst sagt stormiga, historia; om sex, pengar, män och droger. --- Britt Ekland gjorde i höstas succé när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. Ändå kan det liknas vid en trevlig fördrink. Nu är det dags för Britt Ekland x-tra allt. The Eklands är en klassisk familjereality med sann Hollywood-royalty. I The Eklands är det dags att djupdyka rakt ner i Britts långa karriärs- och familjehistoria. Och oblyga Britt, full av motsatser - lika hemtam i städskåpet som på Oscarsgalan - har lovat att berätta allt hon kommer ihåg från sina minst sagt annorlunda och spännande 50 år i kändisvärldens gräddfil. Om filmerna, om männen, om festerna, om sveken, om barnen. Vi kommer även att få träffa många av de som var med. Britts vänner. Och hennes barn: Victoria, Nicholai och T.J. Som alla har sina egna spännande och gripande historier. Hur var Britt, nybliven farmor, egentligen som mamma? Vad tycker barnen om hennes ambition att på sin ålders höst stärka familjebanden och förena familjen en gång för alla? Är det överhuvudtaget möjligt för en familj som The Eklands?

 • Avsnitt 3

  9 aug 2014

  Britt och Doris är de bästa av vänner. De kan lita på varandra i vått och torrt. Så när hungern och lusten att snacka faller på så bokar de en privathelikopter och flyger till Santa Catalina Island utanför L. A. För att äta lunch. Samtidigt tar Nicholai svensklektioner, Victoria sprutar in lite botox i pannan och T.J. visar upp sin skrikiga garderob. ven i veckans avsnitt: Nicholai kämpar på med svenskan. Han bokar tid med en lärarinna på den svenska skolan. Som vanligtvis utbildar fyraåringar. Det går som en dans. Victoria har fått jobb som sin mammans assistent. Hon handlar blommor och mjuka tygfrukter som om den inte fanns en morgondag. Sen pausar hon genom att besöka en plastikkirurg och få lite botox insprutad i pannan. T.J. älskar skrikiga kläder. Han visar stolt upp sin garderob. Sprängfylld av just... skrikiga kläder. Han intresse för mönster och grälla färger är så stort att han börjat sy upp sina egna kläder och han när nu en dröm att fler ska få upp ögonen för regnbågens mest extrema motpoler. --- Britt Ekland gjorde i höstas succé när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. Ändå kan det liknas vid en trevlig fördrink. Nu är det dags för Britt Ekland x-tra allt. The Eklands är en klassisk familjereality med sann Hollywood-royalty. I The Eklands är det dags att djupdyka rakt ner i Britts långa karriärs- och familjehistoria. Och oblyga Britt, full av motsatser - lika hemtam i städskåpet som på Oscarsgalan - har lovat att berätta allt hon kommer ihåg från sina minst sagt annorlunda och spännande 50 år i kändisvärldens gräddfil. Om filmerna, om männen, om festerna, om sveken, om barnen. Vi kommer även att få träffa många av de som var med. Britts vänner. Och hennes barn: Victoria, Nicholai och T.J. Som alla har sina egna spännande och gripande historier. Hur var Britt, nybliven farmor, egentligen som mamma? Vad tycker barnen om hennes ambition att på sin ålders höst stärka familjebanden och förena familjen en gång för alla? Är det överhuvudtaget möjligt för en familj som The Eklands?

 • Avsnitt 4

  16 aug 2014

  Även i veckans avsnitt: Nicholai behöver, som nybliven pappa, vila lite och bjuder därför in farmor Britt för att få hjälp att ta hand om sonen Cash. Men det är en orolig nybliven far som nervöst vakar över sin mor och son. Att hålla koll på Britt Ekland ser Nic som ett hårdare jobb än att själv ta hand om sin son. Och sedan börjar hundarna skälla... T.J. fortsätter att arbeta med sina kläder och designen av dem. För första gången ska han sy en... stor t-shirt. Mönstret skriker så högt att vanliga dödliga måste hålla för öronen. Men T. J. älskar sin nya kreation.

 • Avsnitt 5

  23 aug 2014

  Vics smycken. Vic tillverkar sina egna smycken och planerar ett "smyckesparty". Britt övar skidor. Aspen resan börjar närma sig och Britt besöker en sportaffär där man kan träna slalom inomhus -Hundtröja. Britt uppdaterar Tequilas garderob, åker till en speciell klädaffär för hundar -Tj tränar boxning på ett gym, 2 delar -Nic hämtar en snowboard i en sportaffär -Britt packar inför Aspen

 • Avsnitt 6

  30 aug 2014

  Avsnitt 6

 • Avsnitt 7

  6 sep 2014

  Avsnitt 7 av 8.

 • Avsnitt 8

  13 sep 2014

  Avsnitt 8 av 8.

Om du gillade The Eklands kanske du också gillar...