Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 6

Favorit

Säsong


Charlotte Crosbys liv som reality show. Kameran filmar allt: hennes vänner, familjeliv, glamorösa karriär, vilda partynätter och självklart även romansen med pojkvännen Josh. Lördagar

 • The Charlotte Show

  Avsnitt 6

  Charlotte och Josh har försökt lösa sina problem och åker på sitt livs resa till Brasilien. Men romantiken försvinner efter några bråk, och Charlotte börjar ifrågasätta deras förhållande.

  Publicerad: 14 sep 2019

  Längd: 44:04

 • The Charlotte Show

  Avsnitt 5

  Charlotte och Josh ska åka utomlands för att jobba, men ett bråk över en smoothie hotar att förstöra resan. Charlotte träffar en läkare angående sin bröstsmärta.

  Publicerad: 7 sep 2019

  Längd: 43:57

 • The Charlotte Show

  Avsnitt 4

  Charlotte och Josh bjuder med sina föräldrar på en weekendresa, men kommer familjerna fortfarande att vara vänner efteråt?

  Publicerad: 31 aug 2019

  Längd: 43:43

 • The Charlotte Show

  Avsnitt 3

  Charlotte råkar ut för en pinsam olycka, vilket föranleder en tur till madrassbutiken med Josh. Charlotte måste berätta viktiga nyheter för sin mamma och bästa kompisen Lauren.

  Publicerad: 24 aug 2019

  Längd: 43:42

 • The Charlotte Show

  Avsnitt 2

  Kan Charlotte och Josh rädda sitt förhållande efter det stora bråket om barn? Banana ska bli kastrerad hos veterinären, och Lauren har en känslosam överraskning efter förlovningsfesten.

  Publicerad: 17 aug 2019

  Längd: 44:04

 • The Charlotte Show

  Avsnitt 1

  Charlotte jobbar på sin plan att skaffa barn med Josh, men han tycker att hon har för bråttom och det börjar gå utför. Charlottes föräldrar ställer till med inflyttningsfest.

  Publicerad: 10 aug 2019

  Längd: 43:36

Om du gillade The Charlotte Show kanske du också gillar...