Favorit

Säsong


The Challenge är en realityserie i tävlingsformat, med olika grenar och prispengar i potten. Deltagarna ställs inför brutala utmaningar, förkrossande elimineringsomgångar, och bitter rivalitet. Torsdagar

 • The Challenge

  Avsnitt 5

  Det blir krig mellan bundsförvanter när en lagmedlem ger upp under "Tired Out"-utmaningen. Deltagarna slåss för överlevnad, i mörkret, under "Lights Out"-utröstningen.

  Publicerad: 18 jul 2019

  Längd: 40:06

 • The Challenge

  Avsnitt 4

  Spelare gör sig illa under "Fallout"-utmaningen. Kyle och Paulie fortsätter sin eviga kamp om Cara Maria. En oväntad vändning under utröstningen chockar deltagarna.

  Publicerad: 11 jul 2019

  Längd: 40:06

 • The Challenge

  Avsnitt 3

  Zach gör ett chockdrag i "Search and Destroy"-utmaningen som får alla att ifrågasätta hans lojaliteter. Wes tar sikte på sin fiende Bananas, men är han för snabb?

  Publicerad: 4 jul 2019

  Längd: 40:06

 • The Challenge

  Avsnitt 2

  Det blir duell i en uttömmande "Arms-a-geddon Tired"-utmaning. Två lag brottas i en brutal eliminering. Bananas utför en exorcism på en spelare han kallar "Satans avkomma".

  Publicerad: 27 jun 2019

  Längd: 40:06

 • The Challenge

  Avsnitt 1

  Challengeveteraner möter ambitiösa nybörjare i den grymmaste säsongen hittills. Men en knorr i spelet förändrar maktstrukturen och chockar deltagarna.

  Publicerad: 20 jun 2019

  Längd: 40:06

Om du gillade The Challenge kanske du också gillar...