Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 6

Favorit

Säsong


Teen Mom: Young Moms Club följer Heather, Chandlar, Nikki, Nicole, Alyssa och Cheyenne. Från moderskap till romans och mer därtill försöker de navigera på det enda sätt de kan: tillsammans. Se säsong 1

 • Avsnitt 6

  I säsongsfinalen måste Chandlar välja mellan sina vänner och Aaron. Heather får en fantastisk chans att visa att hon klarar av att jobba fastän hon har barn.

  Publicerad: 29 jul 2019

 • Avsnitt 5

  Efter att ha gått i terapi ger Nicole pojkvännen Michael en chans till. Chandlar saknar Aaron trots att han övergav henne och flyttade till Vegas.

  Publicerad: 22 jul 2019

 • Avsnitt 4

  Chandlar är äntligen redo att bryta med Aaron för gott. Nu när Heather mår bättre försöker hon få fart på sitt företag. Cheyenne är rädd att det håller på att ta slut mellan henne och hennes man.

  Publicerad: 15 jul 2019

 • Avsnitt 3

  Chandlar kämpar för att få släkt och vänner att acceptera hennes beslut att ge Aaron en chans till. Nikki har problem med att få pojkvännen att förstå att hon vill ha en karriär som modell.

  Publicerad: 8 jul 2019

 • Avsnitt 2

  De häsloproblem Heather dras med efter sin graviditet tvingar henne att fatta ett livsförändrande beslut. Cheyennes mamma erbjuder Cheyenne en ekonomisk livlina.

  Publicerad: 1 jul 2019

 • Avsnitt 1

  En grupp vänner måste bestämma huruvida de ska släppa in f.d. bästisen Chandlar från high school i sina liv igen. Nikki får stå ut med att hennes mamma pressar henne att gifta sig.

  Publicerad: 24 jun 2019

Om du gillade Teen Mom: Young Moms Club kanske du också gillar...