Se programmetSäsong 6 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Se våra fem energiska mammor pussla relationer, barn och karriärer medan de får mer än sin beskärda del av drama, kärlek och förluster. 6 säsonger

 • Teen Mom UK

  Avsnitt 1

  Amber har ett förslag till Ste. Megan gör det bästa av en dålig situation med Dylan. Chloe drömmer om ett stort hus, medan ensamstående Sassi har ett nytt hus men saknar Darren.

  Publicerad: 5 aug 2019

  Längd: 43:53

 • Teen Mom UK

  Avsnitt 2

  Chloe blir förvånad när Jordan säger att han inte vet om han vill vara med henne. Shannon har fått nog. Megan ordnar fest och lär sig att man aldrig kan behaga alla.

  Publicerad: 12 aug 2019

  Längd: 43:52

 • Teen Mom UK

  Avsnitt 3

  Helgen blir inte som planerat för Amber and Ste. Chloe säger sitt om Jordans killsemester. Sassis känslor svallar, medan Megan ångrar att hon nobbade en fin gest från Dylans flickvän.

  Publicerad: 19 aug 2019

  Längd: 43:40

 • Teen Mom UK

  Avsnitt 4

  Shannon får spännande nyheter och Chloe grillar Jordan om hans resa till Bratislava. Megan tar ett snack med Dylans flickvän, och Sassi tar bort tandställningen, men har ingen anledning att le.

  Publicerad: 26 aug 2019

  Längd: 44:01

 • Teen Mom UK

  Avsnitt 5

  Sassi lanserar sitt nya projekt "Sassi's Salon". Chloe vill bli barnmorska, men Jordan är svårövertalad. Megan får veta en hemlighet om Dylan och hans flickvän.

  Publicerad: 2 sep 2019

  Längd: 43:46

 • Teen Mom UK

  Avsnitt 6

  Chloe och Jordan lever livet på semester på Korfu, Shannon frågar Charlie om han vill flytta in, Sassi går igenom med sin operation, och Amber försöker tänka positivt om barnet.

  Publicerad: 9 sep 2019

  Längd: 44:02

 • Teen Mom UK

  Avsnitt 7

  Sassi och Darren ser stolta på när Zena'ya blir fotomodell. Shannon planerar en familjefotografering, men Charlie kommer inte. Chloe klipper Marleys hår för välgörenhet.

  Publicerad: 16 sep 2019

  Längd: 43:59

 • Teen Mom UK

  Avsnitt 8

  Shannon och Charlie klämmer in en resa till Margate precis innan barnet kommer! Chloe och Jordan pressar sig till det yttersta. Megan umgås med Dylan och hans flickvän.

  Publicerad: 23 sep 2019

  Längd: 44:04

Om du gillade Teen Mom UK kanske du också gillar...

Möhippan
Nytt

Möhippan

Se den romantiska komedin här