Se programmetSäsong 8 - Avsnitt 7

Favorit

Säsong


I ett decennium delade kvinnorna i MTV: "Teen Mom OG" med sig av sina utmaningar, triumfer och familjer. Den här säsongen firar vi tio år med Amber, Catelynn, Maci och Cheyenne. Fredagar 19.00

 • Teen Mom OG

  Avsnitt 7

  Catelynn firar mors dag hemma medan Tyler hälsar på sin syster i Texas och får veta att Butch har fått ett återfall. Cheyenne chockeras av hur Corys flickvän beter sig.

  Publicerad: 8 nov 2019

  Längd: 38:59

 • Teen Mom OG

  Avsnitt 6

  Tjejerna gör sin första resa tillsammans på tio år till Florida. Catelynn berättar för Nova som inte blir glad, medan Maci planerar en födelsedagsöverraskning för Amber på en dragshow.

  Publicerad: 1 nov 2019

  Längd: 40:02

 • Teen Mom OG

  Avsnitt 5

  Ryan kommer hem efter 90 dagars fängelse och Maci blir besviken att han inte anstränger sig för Bentley. Det blir seriöst mellan Cheyenne och Matt.

  Publicerad: 25 okt 2019

  Längd: 39:48

 • Teen Mom OG

  Avsnitt 4

  Maci och Taylor ska fotograferas inför lanseringen av bebiskollektionen, och Ryans familj väntar på att han ska släppas ut. Catelynn är rädd att Nova inte anpassar sig till lillasyster Vaeda.

  Publicerad: 18 okt 2019

  Längd: 39:50

 • Teen Mom OG

  Avsnitt 3

  Catelynn föder sin tredje dotter. Cheyenne börjar dejta och snart får Cory veta det. Maci är rädd att Mavericks stammande kan tyda på nåt allvarligt.

  Publicerad: 11 okt 2019

  Längd: 40:03

 • Teen Mom OG

  Avsnitt 2

  Maci vet inte hur hon ska berätta för Bentley att Ryan är häktad. Cory och Taylor blir officiellt ett par, men när Ryder blir inlagd på sjukhus är Cheyenne rädd att Cory inte inser allvaret.

  Publicerad: 4 okt 2019

  Längd: 39:22

 • Teen Mom OG

  Avsnitt 1

  Catelynn och Tyler flyttar ihop igen efter att ha bott isär på prov en månad. Ryan kommer hem efter rehab-vistelse och vill träffa Maci. Cheyenne och Cory bråkar om att Corys flickvän träffar Ryder.

  Publicerad: 27 sep 2019

  Längd: 40:08

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG - Being Danae

  Briannas ex, Danae Hudson, är tillbaka och redo att ta ett stort steg in sitt liv som transgenderman. Men innan han kan gå vidare till operation måste han reparera sin skakiga relation till sin mamma.

  Publicerad: 20 sep 2019

  Längd: 39:20

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG - Being Levi

  Levi Johnston har hittat lyckan med sin fru Sunny och deras två döttrar. Nu väntar de barn igen och Levi försöker upprätthålla kontakten med sin son Tripp som bor långt bort.

  Publicerad: 20 sep 2019

  Längd: 37:54

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG - Being Cory

  Cory Wharton är känd från the Real World, The Challange och Ex on the Beach. Men nu tar han sig an sitt livs roll, som pappa till dottern Ryder.

  Publicerad: 13 sep 2019

  Längd: 39:03

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG - Being Dakota

  Dakota Meyer, krigshjälte och pappa, lär sig samarbeta med sin exfru Bristol Palin och hantera sin PTSD. Han bygger upp sitt liv igen, ett steg i taget.

  Publicerad: 13 sep 2019

  Längd: 38:52

Om du gillade Teen Mom OG kanske du också gillar...

Teen Mom 2

Teen Mom 2

9 säsonger
Teen Mom UK

Teen Mom UK

6 säsonger