• Avsnitt 1

  1 jul 2017

  Briana går till rätten på grund av hennes ex Devoin. Katie bråkar med Joey om att ta ansvar. Alex ex Matt kommer hem från torken och ifrågasätter deras förhållande. Mackenzie och Josh bråkar på tvåårsdagen. Del 1:17.

 • Avsnitt 2

  1 jul 2017

  Briana vet inte om hon verkligen ska utfärda besöksförbud mot Devoin. Mackenzie vill att Josh flyttar in med hennes familj, och Alex har problem med Matt. Joey har helt oväntad en fråga att ställa till Katie. Del 2:17.

 • Avsnitt 3

  1 jul 2017

  Katie och Joey bråkar om pengar och Briana låter Devoin passa Nova för första gången. Alex och Matt jobbar på deras förhållande, medan Mackenzie går bakom ryggen på sin mamma och skaffar preventivmedel. Del 3:17.

 • Avsnitt 4

  1 jul 2017

  Mackenzie och Josh går på skolbalen, medan Briana känner sig överväldigad av alla utgifter. Katie och Joey bestämmer sig för att gå i terapi, och Alex får veta att Matt har pratat med en annan tjej. Del 4:17.

 • Avsnitt 5

  1 jul 2017

  Brianas syster Brittney sticker iväg och lämnar Briana i sticket. Alex och Matt försöker reda ut sina problem. Mackenzie och Josh åker på säsongens första rodeo. Katie är modell i en modevisning, trots Joeys protester. Del 5:17.

 • Avsnitt 6

  1 jul 2017

  Briana fattar ett beslut angående Devoins närvaro i deras dotters liv. Katie är misstänksam över vad Joey gör på fritiden. Alex vill inte längre ha nåt med Matt att göra. Mackenzie försöker stötta Josh i hans första rodeo. Del 6:17.

 • Avsnitt 7

  1 jul 2017

  Briana möter Devoin i rätten. Katie vill att Joey överväger ett jobberbjudande. Mackenzie har det inte lätt när Josh prioriterar rodeon före henne, och Alex blir chockad när Matt tackar nej till ett erbjudande som kunde förändra deras liv. Del 7:17.

 • Avsnitt 8

  1 jul 2017

  Det blir spänt mellan systrarna när Briana börjar på college. Katie gör sitt bästa för att acceptera Joeys nattpassattityd. Alex bestämmer sig för att gå på skolbalen, och Mackenzie och Josh pratar knappt med varandra på farsdag. Del 8:17.

 • Avsnitt 9

  1 jul 2017

  Briana bestämmer sig för att börja ta preventivmedel och Alex anklagar sin mamma för att ha tappat bort viktiga saker. Katies födelsedag blir en katastrof och Mackenzie upptäcker att Josh har ljugit för henne under en lång tid. Del 9:17.

 • Avsnitt 10

  1 jul 2017

  Briana firar sin födelsedag bakom ryggen på sin mamma, och Alex börjar dejta en ny kille. Mackenzie åker och campar för att glömma Josh, medan Katie och Joeys förhållande når bristningsgränsen. Del 10:17.

 • Avsnitt 11

  1 jul 2017

  Mackenzie är förkrossad över Josh men bestämmer sig för att inte jaga honom. Briana vill börja dejta men hennes mamma är emot det. Alex går ut för första gången sen hon fick Arabella, och Katie blir chockad över hur fort Joey gått vidare. Del 11:17.

 • Avsnitt 12

  1 jul 2017

  Briana har ett hemligt förhållande, medan Alex bjuder in Matt på Arabellas ettårskalas. Katie låter Joey ta hand om Molli en helg, och Mackenzie och hennes föräldrar har inte samma syn på vissa saker. Del 12:17.


Om du gillade Teen Mom 3 kanske du också gillar...