Se programmetTeen Mom 2 S05E00

Favorit

Säsong


Teen Mom 2 handlar om utmaningen i att vara en ung mamma men också om att hantera vuxenlivet, relationer, karriärer och sin ekonomi samtidigt som de uppfostrar sina barn. Fredagar 19.00

 • Teen Mom 2 S05E00

  Vi pratar med Kailyn, Leah, Jenelle och Chelsea om vad som hänt i den fjärde säsongen av "Teen Mom 2" och ger en försmak av vad som kommer i nästa säsong. Extraavsnitt.

 • Avsnitt 1

  Jenelle upptäcker att hon är gravid och bestämmer sig för att avbryta graviditeten. Kailyn blir firad på sin "baby shower". Leah kämpar med Alis medicinska diagnos. Chelsea försöker hantera att Adam ska ha barn igen. Del 1:17.

 • Avsnitt 2

  Jenelle återhämtar sig från aborten och träffar en ny kille. Chelsea går första dagen på utbildningen till hudterapeut. Jo bråkar med Kailyn på grund av hennes flytt till Delaware. Leah åker på semester, men grälar med Jeremy om hans blivande jobb. Del 2:17.

 • Avsnitt 3

  Leah får reda på att Ali kommer att behöva rullstol. Jo and Kailyn bråkar om Isaacs överlämning för att Jo är sen. Jenelle och hennes nye pojkvän Nathan bestämmer sig för att flytta ihop. Del 3:17.

 • Avsnitt 4

  Jenelle flyttar till Myrtle Beach med Nathan. Chelsea ber Adam följa med henne och hämta Aubree första dagen på förskolan. Kailyn och Javi budar på ett hus i Delaware. Del 4:17.

 • Avsnitt 5

  Jenelle och Nathan bestämmer sig för att skaffa barn. Kailyn förbereder sitt bröllop och flyttar in i sitt nya hem med Javi. Corey lär sig att acceptera Alis rullstol. Chelsea bestämmer sig för att fira att hon blir 22. Del 5:17.

 • Avsnitt 6

  Chelsea arrangerar Aubrees fyraårskalas. Kailyn och Jo möts i domstolen. Jenelle och Nathan blir upprymda för att de tror att de väntar barn. Jeremy kommer hem till Leah och flickorna efter ett oväntat svimningsanfall på jobbet. Del 6:17.

 • Avsnitt 7

  Kailyn har för mycket och går in i väggen. Leah and Jeremy träffar Corey och hans fru för att diskutera tidigare skolgång för Ali. Aubree träffar Adams nya baby. Jenelles advokat berättar att det kan bli möjligt med straffrabatt. Del 7:17.

 • Avsnitt 8

  Chelsea blir upprörd när Adam vill att hon ska besöka honom. Barbara och Nathan har ett praktgräl efter Jenelles oväntade operation. Leah och Corey följer båda med på Alis första skoldag. Del 8:17.

 • Avsnitt 9

  Chelsea tar med Aubree till hennes första danslektion. Jeremy och Leah grälar om att Jeremy jobbar långt borta. Jenelle and Barbara bråkar om Barbs praktgräl med Nathan. Kailyn bryter ihop när hon får veta att hennes mamma inte kommer på bröllopet. Del 9:17.

 • Avsnitt 10

  Kailyn och Javis bröllop blir av till slut. Chelsea slutför äntligen utbildningen till hudterapeut och hittar ett jobb. Jenelle accepterar skyddstillsyn. Jeremy tackar nej till ett jobb på hemmaplan vilket leder till storbråk med Leah. Del 10:17.

 • Avsnitt 11

  Javi tar med Isaac till Jo för första gången. Adam reagerar på Chelseas invändningar mot att besöka honom. Ali provar sin rullstol medan Leah fortsätter att ha det tufft för att Jeremy är så långt borta. Jenelle och Nathan får spännande nyheter. Del 11:17.