• Avsnitt 1

  1 jul 2015

  Leahs känslor för Corey flammar upp igen. Under tiden tillbringar Jenelle och Gary tid med Jace. Kailyn och Jo hamnar i slagsmål och Kailyn drar saken inför rätta. Chelsea är orolig för att hon kan vara gravid igen. Del 1:15.

 • Avsnitt 2

  1 jul 2015

  Kailyn och Jo går till domstolen för att ta itu med skyddsordern. Chelsea går sin första dag i skönhetsskolan. Leah uttrycker starka känslor för Corey och Jenelle upptäcker att Gary hade sex med hennes bästa vän. Del 2:15.

 • Avsnitt 3

  1 jul 2015

  Leah är kluven mellan Corey och Jeremy. Adam sms:ar till Chelsea för att få träffa Aubree, men det går inte som planerat. Jenelle blir klar med sin skyddstillsyn och Kailyn tar med Isaac hem till Jo för första gången sen hon ansökte om skyddsordern. Del 3:15.

 • Avsnitt 4

  1 jul 2015

  Kieffer och Jenelle dejtar igen. Kailyn vill gå till rätten för att ändra på hennes och Jos vårdnadsavtal. Chelsea berättar för sin mamma om graviditets-skräcken. Jeremy konfronterar Corey om hans avsikter med Leah. Del 4:15.

 • Avsnitt 5

  1 jul 2015

  Chelsea är frustrerad över att hon måste flytta. Leah tar ett beslut om vem hon vill vara tillsammans med. Jenelle hamnar i våldsamt gräl med Kieffer. Kailyn och Javi tar ett stort steg i sin relation. Del 5:15.

 • Avsnitt 6

  1 jul 2015

  Gary och Jenelle är tillsammans igen och hon försöker att vara mer ansvarsfull. Kailyn får ett våldsamt utbrott mot Javi, vilket hotar deras relation. Chelsea får veta om Adams nya flickvän och Leah planerar sitt bröllop. Del 6:15.

 • Avsnitt 7

  1 jul 2015

  Leah and Jeremy gifter sig i tingshuset. Adam försöker att göra Chelsea svartsjuk. Gary har en stor överraskning till Jenelle. Kailyn och Javi diskuterar möjligheten att ta värvning i militären och att gifta sig. Del 7:15.

 • Avsnitt 8

  1 jul 2015

  Gary och Jenelle hamnar i ett häftigt gräl som gör att de båda blir arresterade. Leah flyttar in i sitt nya hus. Chelsea talar med sin advokat om Adams konstiga brev. Kailyn och Javi funderar på att gifta sig i Las Vegas. Del 8:15.

 • Avsnitt 9

  1 jul 2015

  Leah försöker nå fram till sin biologiske far och Jenelle går till rätten för att möta anklagelserna efter bråket med Gary. Javi klarar flygvapentestet och han och Kailyn diskuterar äktenskap på allvar. Chelsea beslutar sig för att ta en paus från skolan. Del 9:15.

 • Avsnitt 10

  1 jul 2015

  Leah och Jeremy gifter sig i Myrtle Beach. Javi har en stor överraskning för Kailyn. Jenelle, Barb och Kieffer firar Jaces tredje födelsedag men Jenelle avslöjar att hon har allvarliga pengabekymmer. Chelsea firar sin 21-årsdag. Del 10:15.

 • Avsnitt 11

  1 jul 2015

  Chelsea firar Aubrees tredje födelsedag. Jenelle får veta att hon har mycket liten chans att få vårdnaden om Jace. Leah tar Ali till en neuromuskulär specialist och Kailyn berättar till slut för Jo om sina planer med Javi. Del 11:15.

 • Avsnitt 12

  1 jul 2015

  När hon upptäcker att Jenelle använder droger, försöker Barbara att få henne tvångintagen. Chelsea återvänder till skönhetsskolan. Kailyn och Javi gifter sig innan Javi skeppas iväg till rekryternas träningsläger. Leahs dotter genomgår medicinska tester. Del 12:15.


Om du gillade Teen Mom 2 kanske du också gillar...