• Avsnitt 1

  1 okt 2016

  Jenelle hjälper Keiffer ut ur häktet och blir sedan utslängd ur huset av sin mamma. Leah känner sig isolerad som hemmamamma och skaffar ett jobb. Kailyn och Jordan firar Halloween tillsammans med Isaac. Del 1:16.

 • Avsnitt 2

  1 okt 2016

  Leah oroar sig för Ali som har problem med en synnerv. Jenelle och Keiffer bor nu i Jenelles bil och börjar bråka om Keiffers drickande. Chelsea bestämmer sig för att ge Adam en chans till och Kailyn vill flytta hemifrån. Del 2:16.

 • Avsnitt 3

  1 okt 2016

  Kailyn hittar en lägenhet och flyttar ut. Jenelle anmäler Keiffer för misshandel och vill flytta hem. Chelsea opererar knät och Adam får ta hand om Aubree. Corey och Leah tar Ali till sjukhuset för en MR-skanning. Del 3:16.

 • Avsnitt 4

  1 okt 2016

  Leah får tillbaka Alis MR-resultat och allt ser bra ut. Jenelle sluter fred med sin mamma och följer med Keiffer till polisstationen så att han kan anmäla sig. Kailyn tycker det är svårt att prata med Jordan om preventivmedel. Del 4:16.

 • Avsnitt 5

  1 okt 2016

  Kailyn försöker vänja sig vid att dela vårdnaden om Isaac och vara ensam. Jenelle firar julen med Jace och sin mamma och börjar ångra att hon anmälde Keiffer för misshandel. Leah försöker ordna en extra fin jul för tvillingarna. Del 5:16.

 • Avsnitt 6

  1 okt 2016

  Leah och Corey tar med sig Ali till en genetiker. Jenelle och Keiffer återförenas, men domstolen och deras åtal för inbrott inspirerar inte till romantik. Jo låter Kailyn ta hand om Isaac under några timmar på hans födelsedag. Del 6:16.

 • Avsnitt 7

  1 okt 2016

  Keiffer blir upprörd över att Jenelle umgicks med en f.d. pojkvän när han satt i fängelse och gör slut. Leah får reda på att Ali inte har någon ärftlig sjukdom. Chelsea hittar en ny lägenhet och Adam börjar återgå till gamla vanor. Del 7:16.

 • Avsnitt 8

  1 okt 2016

  Jenelle och Barb grälar och Jenelle flyttar hem till sin vän Tori. Keiffer kommer tillbaka till Jenelle. Chelsea och Adams förhållande knakar i fogarna, och Kailyn och Jo bråkar om vem som är den mest ansvarstagande föräldern. Del 8:16.

 • Avsnitt 9

  1 okt 2016

  Jenelle har stora gräl med både Keiffer och Tori. Adam gör slut med Chelsea dagen innan hon börjar sitt nya jobb på ett solarium. Corey och Leah bråkar om bilköp och flytt. Jordan erbjuder sig att hjälpa Kailyn med Isaac. Del 9:16.

 • Avsnitt 10

  1 okt 2016

  Jo och Kailyns pojkvän Jordan träffas för första gången. Jenelle döms till övervakning för inbrott och innehav av marijuana. Chelsea deltar i en marsch för för tidigt födda barn och Corey får reda på en väl bevarad hemlighet. Del 10:16.

 • Avsnitt 11

  1 okt 2016

  Jenelle bestämmer sig för att tillbringa en tid på behandlingshem i Kalifornien. Chelsea börjar plugga för att få gymnasiekompetens. Leah och Corey ansöker om skilsmässa och Jo och Kailyn kommer varandra nära. Del 11:16.

 • Avsnitt 12

  1 okt 2016

  Corey vill träffa flickorna och advokaten anordnar ett besök. Leah flyttar ut. Jenelle försöker hålla sig drogfri på behandlingshemmet och går i terapi. Kaily och Jordan gör slut efter att Kailyn erkänner att hon varit otrogen med Jo. Del 12:16.


Om du gillade Teen Mom 2 kanske du också gillar...