Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Efter två decennium är äntligen systrarna Graaf återförenade framför kameran – för att bjuda in oss i deras fartfyllda, skämtsamma och röriga liv. Dörrarna står på vid gavel till systrarnas två stora kärleksfulla hem där vi hittar såväl barn, hundar och vänner, som makar och exmakar. Hannah ska flytta hem till Sverige igen efter sin skilsmässa, och Magdalena står redo med vässat munläder och galna upptåg. Sedan 90-talet har det tisslats och tasslats om systrarnas privatliv. Nu öppnar Magdalena och Hannah upp portarna till deras härliga och smått galna liv. Välkommen in! Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Magdalena åker till Marbella för att hjälpa Hannah att packa efter skilsmässan, och gör sitt bästa för att få syrran på bättre humör. När systrarna kommer hem igen besöker de Hannahs nya hus.

  Publicerad: 29 okt 2019

 • Avsnitt 2

  Hannah är utan barnen för första påsken någonsin, och besöker syrran Magdalena och hela Filips stora familj i Ystad. Systrarna shoppar loss på "Ystads Ullared", spelar brännboll och umgås med familjen. Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 5 nov 2019

 • Avsnitt 3

  Magdalena kämpar för att överraska sina barn och upprättar en tävling mellan Filip och poolkillen. Hannah tar hjälp av dottern för att fixa trädgården och Magdalena tar med sig barnen på femkamp. Avsnitt 3 av 8.

  Publicerad: 12 nov 2019

 • Avsnitt 4

  Hannah och Magdalena tar med sig sina barn och åker på långsegling i fantastiska Kroatien. Charlie, Vida och Liv badar medan Magdalena och Tristan passar på att få en Isak-stund tillsammans. Avsnitt 4 av 8.

  Publicerad: 19 nov 2019

 • Avsnitt 5

  Seglingen avslutas med att Tristan och Mio sätts på ett riktigt styrkeprov. Hemma i Sverige besöker Magdalena sin mamma och pratar barndom, medan Hannah besöker en livscoach och tatuerar sig. Avsnitt 5 av 8.

  Publicerad: 26 nov 2019

 • Avsnitt 6

  Systrarna tar med barnen ut till Grinda för att fira en äkta svensk midsommar. Filip anländer i helikopter, Magdalena rider med Liv och Hannah kämpar med midsommarstång och kransar.

  Publicerad: 2 dec 2019

 • Avsnitt 7

  Magdalena och Hannah reser till Gotland utan barnen och bor på gammal kompis hotell. Knipmuskler sätts på prov och systrarna diskuterar huruvida det är dags för Hannah att börja dejta igen.

  Publicerad: 9 dec 2019

 • Avsnitt 8

  Hannah och Magdalena reser till Älvdalen för att hälsa på sin pappa, åka snöskoter och återuppleva barndomsminnen med raggarrundan. Dessutom åker de tillsammans med barn och tonåringar till Kolmården.

  Publicerad: 16 dec 2019