• Avsnitt 1

  12 dec 2016

  Hästar, syskonkärlek och livet på gården. I första avsnittet avslöjar tjejerna om triangeldramat på gården och vi får se hästen Tage i sitt brunstigaste jag. Avsnitt 1 av 4.

 • Avsnitt 2

  12 dec 2016

  I andra avsnittet av Systrarna Elfstrand berättar Anna varför hon äter gravidvitaminer och vi får hänga med när tjejerna planerar en Youtube-video. Tjejerna besöker även Abbes grav och berättar hur det kändes att föra ner sin bästa vän i ett stort hål. Avsnitt 2 av 4.

 • Avsnitt 3

  12 dec 2016

  I tredje avsnittet av Systrarna Elfstrand intar äntligen tjejerna Sweden International Horse Show. Carolina Gynning blir plötsligt sjuk och Emma eller Anna får förfrågan om att vara med i showen Stjärnstafetten inför tusentals människor på Friends Arena. Avsnitt 3 av 4.

 • Avsnitt 4

  12 dec 2016

  I fjärde och sista avsnittet av Systrarna Elfstrand får vi se hur det går för Anna som i sista sekund hoppar in i Stjärnstafetten under Sweden International Horse Show då Carolina Gynning har blivit sjuk. Som tur är har hon syrran Emma vid sin sida som passar på att intervjua några av kändisarna hon träffar under eventet. Avsnitt 4 av 4.

Om du gillade Systrarna Elfstrand kanske du också gillar...