Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I Svenska medium hjälper fyra framstående medium människor som vill komma i kontakt med närstående som har gått bort. Utan att i förväg veta vilka de ska träffa, eller någonting om dem, använder varje medium olika metoder för att försöka etablera en kontakt mellan den andra sidan. Under programmets gång kommer vi att få uppleva berörande samtal och alla medverkande har olika historier eller anledningar till varför de söker kontakt – men långt ifrån alla tror att de kommer att lyckas. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  I premiäravsnittet av Svenska medium kommer mediumet Benny att träffa Sara, som har frågor till sin bästa vän som var en av de svenskar som hastigt gick bort i terrorattacken i Frankrike under 2015. Mediumet Anna träffar Mats, som vill få kontakt med sina föräldrar för att få det avslut han aldrig fick. Avsnitt 1 av 14.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 2

  Mediumet Benny träffar influencern Yoga girls mamma Shama som vill få kontakt med sin före detta fästman, stridspiloten Stefan. Sara söker hjälp av mediumet Johan för att få kontakt med sin bortgångna pappa. Avsnitt 2 av 14.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 3

  Jannika träffar mediumet Benny för att hon vill få kontakt med sin mor som gick bort för sju år sen. Sanna får hjälp av mediumet Maria för att få kontakt med sin lillebror som hon förlorade när han endast var 20 år gammal.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 4

  Amanda och Robin vill få kontakt med sin lilla dotter som de förlorade efter 10 dagar för att höra att hon har det bra, och tar därför hjälp av mediumet Benny.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 5

  Cayenne träffar mediumet Maria, då Cayenne hoppas på att få kontakt med sin barndomsvän. Dessutom träffar Margit mediumet Benny för att kontakt med sin far.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 6

  Mediumet Anna hjälper Antonina, som vill få kontakt med sin morfar som hon saknar mycket. Jonas träffar mediumet Benny för att få kontakt med sin bror som omkom i en båtolycka.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 7

  Nikolina har stor saknad efter sina föräldrar och tar därför hjälp av mediumet Maria. Lina träffar mediumet Benny, då hon vill få kontakt med sin nära vän som blev knivhuggen i hjärtat.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 8

  Mediumet Benny söker kontakt med Marias far som gick bort hastigt. Mediumet Anna försöker hjälpa Erik som vill få kontakt med sin bror som gick bort för mindre än ett år sedan.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 9

  Michelle träffar mediumet Anna för att söka kontakt med sin mamma. Medumet Johan möter Evelina för att få hjälp med att få kontakt med sin bror och far.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 10

  Charlottes före detta man Pierre försvann och hittades drunknad i vattnet, nu söker hon hjälp av mediumet Benny för att försöka få kontakt med honom.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 11

  Anithas vän dog efter en förlossning, och söker nu kontakt med henne genom mediumet Johan. Emma vill försöka få kontakt med sin mamma som hon hittade död i sängen.

  Publicerad: 7 nov 2018

 • Avsnitt 12

  Simon träffar mediumet Anna för att få kontakt med sin bästa vän. Mediumet Benny träffar Helenah som vill försonas med sin expojkvän.

  Publicerad: 7 nov 2018