Se programmetSäsong 9 - Avsnitt 1

Favorit


Det fanns en tid före Svenska Hollywoodfruar när tv-tablån var lite tråkigare, tidningsrubrikerna fegare och Los Angeles bara var en plats på kartan för de flesta svenska TV-tittarna. Svenska Hollywoodfruar ändrade det för evigt. Se säsong 1-13

 • Avsnitt 1

  Isabel Adrian är tillbaka. Sedan vi senast såg henne i Svenska Hollywoodfruar har hon gjort en amerikansk tv-show, skrivit en bok, öppnat en studio och flyttat in i Marlene Dietrichs gamla hus. Nu förbereder hon sin återförening med de andra damerna i programmet - och hon har ett ess i rockärmen.

  Publicerad: 22 sep 2015

 • Avsnitt 2

  Traditioner må vara till för att brytas - överallt förutom i Hollywood. Därför lär inte den traditionsenliga frulunchen avnjutas i lugn och ro denna gång heller. Isabel Adrian förbereder sig på katastrof men allt börjar i vänskaplig ton vilket gör alla konfunderade. Då urartar allt.

  Publicerad: 29 sep 2015

 • Avsnitt 3

  Isabel Adrian har endast diffusa minnen av kalasen från sin egen barndom. Det är därför med blandade känslor hon nu förbereder dotterns treårskalas. Samtidigt planerar Isabel inför nästa möte med de andra fruarna där hon ska anordna årets pressfotografering. Gunilla Persson är allt annat än nöjd med arrangemanget.

  Publicerad: 6 okt 2015

 • Avsnitt 4

  Det är dagen D för pressfotograferingen och känslorna ligger utanpå. Isabel Adrian har ansvaret och några av de andra fruarna är inte alls nöjda. Maria Montazami visar för en gångs skull stor besvikelse som går över i ilska. Gunilla Persson tar tillfället i akt att rikta kritik mot Isabel och får då mothugg av Åsa Vesterlund.

  Publicerad: 13 okt 2015

 • Avsnitt 5

  Gunilla Persson har haft en långdragen tvist med sin hyresvärd i New York. Nu tvingas hon slutligen att lämna sin lägenhet på Manhattan. Och det är med blandade känslor hon packar ihop sina saker från 25 år i lyan. I en annan del av världen ligger Åsa Vesterlund på operationsbordet för att göra flera skönhetsingrepp

  Publicerad: 20 okt 2015

 • Avsnitt 6

  Bor man precis vid havet bör man ha en båt. Det är Maria Montazamis devis när hon nu när båtdrömmar. Medan hon kastar loss lättar Gunilla Persson ankar och släpper sista taget om sin lägenhet i New York och Isabel Adrians man Steve Angello antar utmaningen att gå på plankan - i högklackat.

  Publicerad: 27 okt 2015

 • Avsnitt 7

  I Hollywood är ingenting onormalt. Som att ordna en fest för hundar. Helt normalt. Som att festfixaren sätter glasögon på sin vovve. Helt normalt. Men något som inte är normalt är hunden Sigfrids tass. När Åsa inser detta får hon panik och rusar till veterinären.

  Publicerad: 10 nov 2015

 • Avsnitt 8

  Det är le grand finale av säsongens Svenska Hollywoodfruar. Och den avslutas med en fest - för hundar. Inga katter är välkomna men det blir ändå diskussioner med klös i när fruarna möts igen.

  Publicerad: 17 nov 2015

Om du gillade Svenska Hollywoodfruar kanske du också gillar...