Se programmetSäsong 7 - Avsnitt 1

Favorit


Det fanns en tid före Svenska Hollywoodfruar när tv-tablån var lite tråkigare, tidningsrubrikerna fegare och Los Angeles bara var en plats på kartan för de flesta svenska TV-tittarna. Svenska Hollywoodfruar ändrade det för evigt. Se säsong 1-13

 • Avsnitt 1

  Maria Montazami har fått en ny vit Ferrari. Hon är även oerhört stolt över sin nybyggda walk in-closet som är större än de flesta svenska studentlägenheter. Gunilla Persson har bråda dagar.

  Publicerad: 30 sep 2014

 • Avsnitt 2

  Det är dags för den årliga frulunchen. Inte heller denna gång. Gunilla vill fred men räds inte krig. Britt vill ha rosa champagne. Åsa tänker bjuda på botox. Maria vill att alla ska vara vänner.

  Publicerad: 7 okt 2014

 • Avsnitt 3

  Frulunchen fortsätter där vi lämnade den. I ett ordkrig mellan Gunilla, Britt och Åsa. Det krävs en flaska gratis botox för att kombattanterna ska lugna ner sig.

  Publicerad: 14 okt 2014

 • Avsnitt 4

  Åsa Vesterlund är övertygad om att hennes hus är hemsökt. I samband med frulunchen passade en ond kvinnlig ande på att ta hennes hus i besittning. Nu är huset fyllt av dåliga energier.

  Publicerad: 21 okt 2014

 • Avsnitt 5

  Gunilla Persson har en pilot att spela in, och självklart ska dottern Erika ha en huvudroll i mammans dejtingserie. Åsa har sökt skydd hos Britt under tiden som andeutdrivningen pågår i hennes hem.

  Publicerad: 28 okt 2014

 • Avsnitt 6

  Britt Ekland är mycket mån om sin hälsa och i dagens avsnitt ska hon undersöka sin inre ålder. Sedan blir det ett besök hos vännen Peter Stormare och högläsning ur den egna skönhetsboken.

  Publicerad: 4 nov 2014

 • Avsnitt 7

  Gunilla väljer brudklänning och bakar pizza. Maria flyger till Finland, utlöser brandlarm och drabbas av scenskräck. Åsa tar sin deprimerade hund till en hundpratare som kan kommunicera med flugor.

  Publicerad: 11 nov 2014

 • Avsnitt 8

  Maria analyserar "korvar i kalsongen" och håller ett känsligt tal i Finland. Britt djupdyker i sin egen Hollywood historia. Åsa kollar på exklusiva bilar och får ett vredesutbrott på maken.

  Publicerad: 18 nov 2014

 • Avsnitt 9

  Åsa Vesterlund har fått en ny briljant skönhetsidé. Man kan tydligen tappas på blod från armen för att sedan spruta in samma blod i ansiktet.

  Publicerad: 25 nov 2014

 • Avsnitt 10

  Pressfotograferingen förvandlas till en fullskalig och total katastrof. Britt är rosenrasande på Gunilla. Även Åsa kokar av ilska. På ett mandat från Gud svarar Gunilla med att ge båda två sparken.

  Publicerad: 2 dec 2014

 • Svenska Hollywoodfruar S07 - Gunillas pilot

  Under säsong 7 av Svenska Hollywoodfruar har vi fått följa arbetet och inspelningen av Gunilla Perssons pilot "The Gunilla is back". Manus, regi och produktion av Gunilla Persson.

  Publicerad: 2 dec 2014

Om du gillade Svenska Hollywoodfruar kanske du också gillar...