Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit


Det fanns en tid före Svenska Hollywoodfruar när tv-tablån var lite tråkigare, tidningsrubrikerna fegare och Los Angeles bara var en plats på kartan för de flesta svenska TV-tittarna. Svenska Hollywoodfruar ändrade det för evigt. Se säsong 1-13

 • Avsnitt 1

  Maria är på sitt årliga sommarbesök i Sverige. Isabel Adrian är den senaste i raden av Svenska Hollywoodfruar. Isabel visar glatt upp huset som de lagt ner en förmögenhet på att renovera.

  Publicerad: 25 okt 2010

 • Avsnitt 2

  Tårarna rullar nerför Marias kinder som floder. Päivi förbereder en romantisk kväll för sin make Barry. Isabel hänger med sin man Steve på spelning och pratar ut om groupies och elakt skvaller.

  Publicerad: 1 nov 2010

 • Avsnitt 3

  Maria Montazami firar den amerikanska nationaldagen i Sverige. Hon bjuder Skåne på fyrverkerier och ljuv skönsång. Sedan beger hon sig ut på tofsjakt i Sverige. Isabel Adrian måste fixa sitt hus.

  Publicerad: 8 nov 2010

 • Avsnitt 4

  Maria Montazami är tillbaka i USA och det är dags för barnen att börja skolan. Då måste de naturligtvis köpa nya kläder. Lena Jolton skönhetsopererar sina händer.

  Publicerad: 15 nov 2010

 • Avsnitt 5

  Maria Montazami är orolig över vad hennes man Kamran ska tycka om husets nya inredning. Kamran är också orolig. Isabel Adrian beger sig ut på jakt efter en ny Chanel-väska i 30.000-kronors klassen.

  Publicerad: 22 nov 2010

 • Avsnitt 6

  Maria Montazami har bråda dagar, det är dags att fira sonen Nicholas och maken Kamrans födelsedagar. Och så får vi hänga med Lena Jolton på hästpolo.

  Publicerad: 29 nov 2010

 • Avsnitt 7

  Maria Montazami tar med sig sina döttrar till en modefotograf för att förverkliga deras drömmar om att bli modeller. Isabel Adrian målar på för att hinna bli färdig till sin vernissage.

  Publicerad: 6 dec 2010

 • Avsnitt 8

  Isabel Adrian har bestämt sig för att tatuera dotterns namn på långfingret. Efter en eller två mums-mums för mycket konstaterar Päivi att hennes favoritklänning inte längre passar.

  Publicerad: 13 dec 2010

 • Avsnitt 9

  Isabel Adrian blir hårt drillad av sin tränare Lars. Agnes-Nicole Winter dammar av sin gamla hitlåt "A Real Man", och vill att en ny producent ska piffa till den.

  Publicerad: 20 dec 2010

 • Avsnitt 10

  Isabel håller i en vernissage. Maria fortsätter med sitt företagande. Päivi ger sig ut på valsafari och till sist träffas alla fruarna inför den årliga pressfototgraferingen.

  Publicerad: 27 dec 2010

Om du gillade Svenska Hollywoodfruar kanske du också gillar...