Se programmetSäsong 12 - Avsnitt 1

Favorit


Svenska Hollywoodfruar är tillbaka med en säsong där det blir åka av. Anna Anka gör storstilad comeback efter att ha skakat om svenska folket i den allra första säsongen. Nu sätter hon sig i förarsätet med målet att få fart på de andra tre officiella fruarna i år - Maria Montazami, Sofie Prydz och Elena Belle. Och mitt i säsongen gör Gunilla Persson en storartad comeback, vilket chockar alla fruar! Se säsong 1-13

 • Avsnitt 1

  Anna Anka är tillbaka! Även DJ-frun Sofie Prydz gör comeback i årets säsong. Elena Belles gravidmage är nu borta när baby-Luna gjort entre i hennes liv. Avsnitt 1 av 8.

  Publicerad: 4 sep 2018

 • Nu kommer dom bli arga, men jag är bara ärlig

  Anna Anka och pojkvännen David Johansson tittar på avsnitt 1 av Svenska Hollywoodfruar och vi får följa med.

  Publicerad: 5 sep 2018

  Till Svenska Hollywoodfruar - Reagerar
 • Avsnitt 2

  Frulunchen gjorde Anna Anka det klart för samtliga fruar att "hon är här för att rädda allt!" Men än är inte allt sagt. I andra avsnitt blir det riktig dålig stämning, då frulunchens dramatik fortsätter. Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 11 sep 2018

 • Det är inga barn vi pratar om, det är hundar

  Anna Anka och pojkvännen David bänkar sig framför avsnitt 2 av Svenska Hollywoodfruar. David gör entré på riktigt i showen och det är något han reagerar starkt på. Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 11 sep 2018

  Till Svenska Hollywoodfruar - Reagerar
 • Avsnitt 3

  Elena lanserar tillsammans med sin bror och dennes sambo ett eget bikinimärke, där 'Cameltoe' blir ett huvudbry.

  Publicerad: 18 sep 2018

 • Nu blir det barnförbjudet!

  I tredje avsnittet av Svenska Hollywoodfruar berättar Anna om sin modellkarriär. Något som inte är lika lätt att titta på i efterhand. Avsnitt 3 av 8.

  Publicerad: 18 sep 2018

  Till Svenska Hollywoodfruar - Reagerar
 • Avsnitt 4

  Elena fortsätter att putsa på mammafasaden, denna gång med hjälp av exklusiv laserbehandling hos självaste 'Dr. Hollywood'. Anna bestämmer sig för att utmana de andra fruarna med en tuff bootcamp. Avsnitt 4 av 8.

  Publicerad: 25 sep 2018

 • Det är jag som bestämmer, dom ska göra som jag säger

  Det är dags för fjärde avsnittet av Svenska Hollywoodfruar och som vanligt får vi se Anna och David reagera på utvalda klipp. Anna sätter fruarna i arbete med ett hårt träningspass och sedan en visit till en trendig resort som innebär "glamping", något som inte alla uppskattar. Avsnitt 4 av 8.

  Publicerad: 25 sep 2018

  Till Svenska Hollywoodfruar - Reagerar
 • Avsnitt 5

  En ny fru gör entre till samtligas stora förvåning. Och morgonen efter det stora äventyret vid Malibu Beach ändras den goda stämningen rejält då en av fruarna sätter ner foten. Avsnitt 5 av 8.

  Publicerad: 2 okt 2018

 • Det var inte fint nog för Gunilla

  Det är dags att reagera på avsnitt 5 av Svenska Hollywoodfruar. Gunilla Persson gör comeback och chockar alla fruarna. I detta avsnitt är det dags för glamping och det väcker starka känslor bland fruarna när standarden inte duger för alla. Avsnitt 5 av 8.

  Publicerad: 2 okt 2018

  Till Svenska Hollywoodfruar - Reagerar
 • Avsnitt 6

  Anna som inte är helt bekväm med 'The Gunilla's comeback i programmet, bestämmer sig för att ta tjuren i hornen och bjuder ut Gunilla på lunch för att reda ut ett och annat. Avsnitt 6 av 8.

  Publicerad: 9 okt 2018

 • Jag är den största kändisen som någonsin har hänt svenska historia

  Avsnitt 6 är här och återigen får vi höra vad Anna Anka med pojkvän tycker....egentligen. I detta avsnittet får Anna och Gunilla lite mer egentid och Anna vill lära Gunilla hur hon ska ta hand om sig bättre. Avsnitt 6 av 8.

  Publicerad: 9 okt 2018

  Till Svenska Hollywoodfruar - Reagerar

Om du gillade Svenska Hollywoodfruar kanske du också gillar...