• Avsnitt 1

  5 sep 2017

  Isabel Adrian gör comeback den här säsongen och vädergudarna ställt till det i lyxhuset i Los Angeles. Nu förbereder hon för ena dottern Winter Roses födelsedag med ett tårtbattle mot maken Steve Angello. Maria Montazami hälsar på Nicholas på college och blir chockad över hur det ser ut - och luktar - i hans studentkorridor. Elena Belle avslöjar alla detaljer om hur det gick till när hon blev gravid. Gunilla Persson är tillbaka och på hugget. Inget är glömt eller förlåtet. Avsnitt 1 av 10.

 • Avsnitt 2

  12 sep 2017

  Jennifer Åkerman gör entré och visar en lite annorlunda livsstil än vi är vana att se i Svenska Hollywoodfruar. Gunilla Persson blir fotograferad av paparazzi och ser det som en perfekt uppladdning inför sin dejt. Isabel Adrian smider planer för fruträffen men hennes personliga inbjudan skapar många frågetecken. Oömma kläder är tydligen ett uttryck som inte finns i deras vokabulär. Avsnitt 2 av 10.

 • Avsnitt 3

  19 sep 2017

  Isabel Adrian och Elena Belle testar en av de senaste Hollywoodtrenderna – med droppställning och kanyl. Jennifer Åkerman plåtas till en reklamkampanj för sin mammas klädmärke. Men avsaknaden av underkläder ställer till det då fotograferingen sker på Los Angeles gator. Maria Montazami längtar efter tid på tu man hand med dottern Emma och lockar med att baka chockladbollar. Det visar sig dock bli en svår utmaning. Avsnitt 3 av 10.

 • The Gunilla Show - Avsnitt 1

  19 sep 2017

  VÄLKOMNA TILL THE GUNILLA SHOW! Gunilla har sin egna talkshow där vi blir guidade genom hennes liv med ingen mindre än den tidigare vinnaren av Paradise Hotel, Sanel Dzubur. Gunilla och Sanel ser till vad som komma skall i den nya talkshowen. Gunilla berättar om STORBRÅKET från Hollywoodfruar och visar hur bra koll hon har på champagne.

  Till The Gunilla Show
 • Avsnitt 4

  26 sep 2017

  Det har äntligen blivit dags för den stora fruträffen . Fruarna ska tillbringa ett dygn i avkopplande miljö ägna sig åt tillitsövningar för att se om det kan hjälpa till att släppa gammalt groll.

 • The Gunilla Show - Avsnitt 2

  26 sep 2017

  Gunilla och Sanel pratar om påståenden om Gunilla, knarkande barn och huruvida Tusse faktiskt klarade branden. I dagens lyx eller budget testar Gunilla kaviar.

  Till The Gunilla Show
 • Avsnitt 5

  3 okt 2017

  Den stora fruträffen är i full gång men det tar inte lång tid innan det som skulle bli en trevlig kväll spårar ur. Gunilla Persson bestämmer sig för att konfrontera Isabel Adrian vilket leder till en spänd och misslyckad middag där anklagelserna haglar. Elena Belle, som är gravid men totalt oerfaren av barn, går på grundkurs i konsten att ta hand om en baby. Avsnitt 5 av 10.

 • The Gunilla Show - Avsnitt 3

  3 okt 2017

  Gunilla och Sanel hamnar i blåsväder när ämnet Paradise Hotel kommer på tapeten. Gunilla testar också hur skarpt hennes luktsinne är i veckans lyx eller budget. Bibelversen lämnar oss med hopp om framtiden.

  Till The Gunilla Show
 • Avsnitt 6

  10 okt 2017

  Jennifer Åkerman och Tom Payne har bestämt sig för att kasta ut sin gamla soffa, som är ett containerfynd, och åker på shoppingtur för att hitta den perfekta myssoffan. Elena Belle förbereder sig för livet som mamma med en extremt verklighetstrogen babydocka, men övningarna får ett snabbt slut då hunden Tyson biter armen av dockan. Gunilla Persson träffar en kattviskare för att ta reda på om katterna Tusse och Lulle är lyckliga, men blir förfärad då hon får veta att kattviskaren också kan prata med ormar. Avsnitt 6 av 10.

 • The Gunilla Show - Avsnitt 4

  10 okt 2017

  The Gunilla is back in business! Kan hon verkligen golfa också?! I detta avsnitt svarar Gunilla bland annat på mean tweets och pratar om förbjuden kärlek.

  Till The Gunilla Show
 • Avsnitt 7

  17 okt 2017

  Maria Montazami byter ut sin gräsmatta mot en artificiell version i plast, utan att stämma av med maken Kamran. Elena Belle inreder bebisen barnrum med hjälp av en inredningsarkitekt, men själva ombyggnationen blir en livsfarlig katastrof. Gunilla hävdar att hon sitter på skatter i sin garderob och värderar sina galaklänningar från 80- och 90-talet. Jennifer Åkerman och bandet Bloke & Bird är inbokade på en viktig spelning, men sjukdom hotar att stoppa framträdandet. Avsnitt 7 av 10.

 • The Gunilla Show - Avsnitt 5

  17 okt 2017

  What about Alice? The Gunilla och Sanel reder ut mobbning, provar kuddar och skapar ren och skär magi i sin improviserade scen från vad som blivit känt som "Alice". Inget är längre sig likt. Välkommen tillbaka till The Gunilla Show.

  Till The Gunilla Show