• Avsnitt 1

  27 sep 2016

  Sofie Prydz är fru till en DJ. Elena Belle är fästmö till en manager för DJ:s. Båda har Hollywood-skylten som utsikt från sina lyxhus. Gemensamt har de också att de båda gör entré i den tionde säsongen av Svenska Hollywoodfruar. I premiären stålsätter de sig för att möta de tre veteranerna – Maria Montazami, Gunilla Persson och Åsa Vesterlund. Avsnitt 1 av 10.

 • Avsnitt 2

  4 okt 2016

  Det är dags för Åsa Vesterlund att glänta på dörren till sitt nya lyxhus i Los Angeles. Och hon hoppas att det ska vara krypfritt. Dessutom åker hon hem till Maria och avslöjar en hemlighet.

 • Avsnitt 3

  11 okt 2016

  Man kan skära genom den spända spänningen i luften och känslorna sitter på utsidan. Det är dags för den årliga frulunchen och Sofie Prydz vet knappt vad som väntar. Men alla inser snart att det kommer urarta helt. Spänn fast er i soffan för några av de mest dramatiska scenerna i Svenska Hollywoodfruars historia. I en annan del av Hollywood är festligheterna mer glada. Elena Belle firar sin födelsedag och det är pyjamasparty i en rosa explosion. Hon har ännu inte introducerats för de andra Hollywoodfruarna och är glatt ovetande om det drama på som pågår hemma hos Sofie Prydz. Avsnitt 3 av 10.

 • Avsnitt 4

  18 okt 2016

  Efter den infekterade frulunchen vill Sofie hjälpa Gunilla att hitta sin inre balans och introducerar henne till meditation. Maria och Kamran ger sig ut på konstjakt.

 • Avsnitt 5

  25 okt 2016

  Familjen Montazami får träffa Emmas nya pojkvän Michael. Åsa tar sig själv i kragen och går på självförsvarskurs, innan hon testar Hollywoods senaste trend inom kaloriförbränning.

 • Avsnitt 6

  1 nov 2016

  Sofie Prydz tror att hon har en förbannelse som vilar över sig. Nu hoppas hon kunna börja ett nytt liv genom att rengöra sin aura. Gunilla Persson anser att katterna Tusse och Lulle är blivande fotomodeller som kan dryga ut hushållskassan och styr upp en fotografering med missarna. Det är även dags för den årliga pressfotograferingen av fruarna som brukar bjuda på en del drama och förberedelserna är många. Gunilla Persson och Åsa Vesterlund möts för första gången efter den turbulenta lunchen och inget är glömt eller förlåtet. Avsnitt 6 av 10.

 • Avsnitt 7

  8 nov 2016

  Gunilla Persson och dottern Erika ger sig ut på ett oförglömligt äventyr på hästryggen i Santa Barbara som slutar med ett oväntat hett möte för Gunilla.

 • Avsnitt 8

  15 nov 2016

  Sofie Prydz gör sin arbetsuniform lite sexigare. Maria och döttrarna jobbar med sin blivande klädkollektion men är inte helt överens om designen.

 • Avsnitt 9

  22 nov 2016

  Gunilla Persson och dottern Erika avslutar sitt hästäventyr och kastar sig in i att testa nya färdmedel. Men Gunillas jungfrufärd på en hoverboard slutar i katastrof.

 • Avsnitt 10

  29 nov 2016

  I säsongens sista avsnitt laddar Sofie Prydz för en fin middagsbjudning. Gunilla Persson agerar testpilot när Elena Belle söker smakråd för sin kommande hälsodryck.