Se programmetSvenska Hollywoodfruar - reagerar S01E01

Favorit

Säsong


Nu är det dags för fruarna att få se avsnitten från den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Denna serier bjuder på äkta känslor, dramatiska uttalande och en hel del skratt. Se säsong 1

 • Nu kommer dom bli arga, men jag är bara ärlig

  Anna Anka och pojkvännen David Johansson tittar på avsnitt 1 av Svenska Hollywoodfruar och vi får följa med.

  Publicerad: 5 sep 2018

 • Det är inga barn vi pratar om, det är hundar

  Anna Anka och pojkvännen David bänkar sig framför avsnitt 2 av Svenska Hollywoodfruar. David gör entré på riktigt i showen och det är något han reagerar starkt på. Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 11 sep 2018

 • Nu blir det barnförbjudet!

  I tredje avsnittet av Svenska Hollywoodfruar berättar Anna om sin modellkarriär. Något som inte är lika lätt att titta på i efterhand. Avsnitt 3 av 8.

  Publicerad: 18 sep 2018

 • Det är jag som bestämmer, dom ska göra som jag säger

  Det är dags för fjärde avsnittet av Svenska Hollywoodfruar och som vanligt får vi se Anna och David reagera på utvalda klipp. Anna sätter fruarna i arbete med ett hårt träningspass och sedan en visit till en trendig resort som innebär "glamping", något som inte alla uppskattar. Avsnitt 4 av 8.

  Publicerad: 25 sep 2018

 • Det var inte fint nog för Gunilla

  Det är dags att reagera på avsnitt 5 av Svenska Hollywoodfruar. Gunilla Persson gör comeback och chockar alla fruarna. I detta avsnitt är det dags för glamping och det väcker starka känslor bland fruarna när standarden inte duger för alla. Avsnitt 5 av 8.

  Publicerad: 2 okt 2018

 • Jag är den största kändisen som någonsin har hänt svenska historia

  Avsnitt 6 är här och återigen får vi höra vad Anna Anka med pojkvän tycker....egentligen. I detta avsnittet får Anna och Gunilla lite mer egentid och Anna vill lära Gunilla hur hon ska ta hand om sig bättre. Avsnitt 6 av 8.

  Publicerad: 9 okt 2018

 • Hade jag varit fet och ful hade du inte varit med mig.

  I detta avsnitt händer mycket spännande. Anna och David tar titt på när Anna testar sin kropp för att få ut sin fysiska ålder. De tjuvtittar även lite på Gunilla Perssons danslektion och ger tips om ansiktsmasker som är bra. Avsnitt 7 av 8.

  Publicerad: 16 okt 2018

 • I'm the star, jag står längst fram

  Det är dags för sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar och Anna och David ska reagera för sista gången. Avsnitt 8 av 8.

  Publicerad: 23 okt 2018

Om du gillade Svenska Hollywoodfruar - Reagerar kanske du också gillar...