• Anna Anka

  4 sep 2018

  I premiäravsnittet av Svenska Hollywoodfruar - I fokus intervjuar Susanne Nylén frun som satte Hollywoodfruar på kartan. Anna Anka blev känd över en natt när Svenska Hollywoodfruar för första gången hade premiär för nio år sedan. Sverige tapetserades med löpsedlar om Anna Anka, hennes spektakulära uttalande orsakade debattartiklar och ramaskri. Vad har hänt sedan hon skrev tv-historia? I denna intervju berättar Anna Anka varöf rhon inte träffat sina barn på tre år, om den destruktiva relationen med Paul Anka och om sin tuffa uppväxt. Dessutom avslöjar hon en del lögner om sig själv och vad som fick henne att finna kärleken igen. Avsnitt 1 av 10.

 • Elena Belle

  4 sep 2018

  Medan Sofie Prydz och Isabel Adrian är DJ-fruar är Elena Belles man manager för kända DJ:s. Och vem var det han ringde först när Elena just fött deras dotter Belle? Det och mycket mer får vi svar på i denna intervjuserie där Susanne Nylén intervjuar Elena Belle. Dessutom berättar Hollywoodfrun varför hon bytte namn, om sin svåra uppväxt och mardrömsförlossningen som gör att hon är rädd för att få fler barn. Avsnitt 2 av 10.

 • Maria Montazami

  10 sep 2018

  Säg ostkrokar och tofsar. Då vet alla vem du pratar om. Maria Montazami har blivit något av en ikon genom alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar. Nu är hon mäkta stolt över att ha utsetts till Sveriges bästa realitystjärna. Men hur är livet bakom fasaden? Hur räddar hon äktenskapet nu när barnen flyttat hemifrån? Och finns det något hon ångrar? Svaret är ja. Avsnitt 3 av 10.

 • Isabel Adrian

  17 sep 2018

  Hon är DJ-frun som bott granne med stjärnorna i Los Angeles i många år och haft fler adresser världen över än de flesta. Nu har Isabel Adrian landat hemma i Sverige igen. Men kommer hon stannat för gott? Och kan hon tänka sig en comeback i Svenska Hollywoodfruar? Dessutom reder vi ut en hel del rykten som omgärdar denna glamorösa kvinna. Avsnitt 4 av 10.

 • Gunilla Persson

  24 sep 2018

  Hon kallar sig själv drottningen av löpsedlar. Men Gunilla Persson har också upplevt baksidan av kändisskapet - att allt inte är positivt som skrivs om henne. Men så backar hon inte för konflikter. Försäkringskassan, äldreboenden, vårdgivare, Hollywoodfruar... Listan kan göras lång över vilka hon hamnat i bråk med. Men vad är Gunillas syn på det hela? Borde hon be om ursäkt? Finns det något hon ångrar? Det tar vi reda på i Svenska Hollywoodfruar - I fokus. Avsnitt 5 av 10.

 • Sofie Prydz

  1 okt 2018

  Hon är en av Hollywoodfruarna som har ett heltidsjobb. Sofie Prydz har kämpat för sin karriär som veterinär men till vilket pris? Nu är hon tillbaka i Svenska Hollywoodfruar och berättar om både sin inre resa och den kamp hon fört för att hitta sig själv i den nya värld - som blev lite för mycket. Avsnitt 6 av 10.

 • Åsa Vesterlund

  8 okt 2018

  Åsa Vesterlund fixar nästan sitt utseende oftare än hon byter kläder. Och hon har aldrig hymlat med sina skönhetsingrepp eller att hon kan ta botox till frukost. I Svenska Hollywoodfruar är hon lika känd för tidernas bråk med Gunilla Persson. Hur ser hon tillbaka på allt det där idag? Avsnitt 7 av 10.

 • Siv Cotton

  15 okt 2018

  Sex, sex, sex var något av ett signum för Siv Cotton den säsongen hon var med i Svenska Hollywoodfruar. Men det var mycket snack och lite verkstad. När hon ordnade ett dildoparty med Gunilla Persson som gäst blev det åka av – på ett annat sätt än hon trott. Idag har Siv hittat kärleken och blivit vän med Gunilla Persson. Hur gick det till? Avsnitt 8 av 10.

 • Margareta Svensson

  22 okt 2018

  Hollywood, Hollyweird. Sångfågeln Margareta Svensson fick verkligen känna på en galen värld när hon tog steget över tröskeln till Svenska Hollywoodfruar. Hon hamnade mitt i ett av de värsta bråken i programmets historia. Frågan är om hon kunnat lägga det bakom sig. Och vad är det hon har en av världens kändaste kvinnor att tacka för? Avsnitt 9 av 10.

 • Päivi Hacker

  29 okt 2018

  Päivi Hacker gjorde leopardmönstrat synonymt med Svenska Hollywoodfruar. I hennes hem är kläder, servetter, mattor, ljus, divanen… ja allt är leopardmönstrat. På uppfarten står en lyxbil med Päivi på registreringsskylten och adressen är Beverly Hills 90210. Päivi ÄR verkligen en äkta Hollywoodfru. Avsnitt 10 av 10.