• Avsnitt 1

  27 aug 2019

  I säsongstarten kastar vi oss rakt in i den årliga frulunchen med Elena Belle som värdinna. Det blir en händelserik frulunch som sätter tonen för hela säsongen när gamla konflikter blossar upp. Avsnitt 1 av 9.

 • Avsnitt 2

  3 sep 2019

  Siv Cotton tar med oss till jobbet. Elena Belle vill komma närmre Gunilla Persson och bjuder hem henne som smakråd. Marias recept för ett lyckligt äktenskap är detsamma som tidigare. Avsnitt 2 av 9.

 • Avsnitt 3

  10 sep 2019

  Sveriges största humorgrupp JLC är på genomresa i Kalifornien och passar på att hälsa på hemma hos Maria Montazami. Gunilla Persson tänker tillbaka på den ödesdigra natten då hennes hus brann ner. Avsnitt 3 av 9.

 • Avsnitt 4

  17 sep 2019

  Elena Belle ställer till kalas med USA-tema för att fira att hon och kompisen Louise äntligen fått sina efterlängtade Green Cards. Siv Cottons dotter Charlize gör en stor bikiniplåtning för Elle. Avsnitt 4 av 9.

 • Avsnitt 5

  24 sep 2019

  Det har blivit dags för de Svenska Hollywoodfruarnas årliga övernattning och den här gången står Maria Montazami för värdinneskapet. Avsnitt 5 av 9.

 • Avsnitt 6

  1 okt 2019

  Det är dags för frukost och avrundning av fruarnas övernattning på ranchen, men trots att kvällen innan slutat i skratt så är alla inte riktigt nöjda med upplevelsen de haft tillsammans. Avsnitt 6 av 9.

 • Avsnitt 7

  8 okt 2019

  För första gången i Svenska Hollywoodfruars historia träffas Gunilla Persson och Maria Montazami på tu man hand över en båttur där Gunilla får träffa Marias man Kamran och dottern Hanna. Avsnitt 7 av 9.

 • Avsnitt 8

  15 okt 2019

  På en exotisk location ute i öknen är det dags för Elena Belle att göra comeback som bikinimodell. Gunilla Persson förbereder sig inför sitt kommande Garden Party och hyr in en handy man. Avsnitt 8 av 9.

 • Avsnitt 9

  22 okt 2019

  Gunilla Persson bjuder med Åsa Vesterlund på samtalsterapi. Gunillas Garden Party blir en "Grande Finale" på alla sätt och vis med allt från tårtfest till gråtfest. Kommer alla fruar försonas? Avsnitt 9 av 9.

 • Svenska Hollywoodfruar - I fokus - Maria Montazami

  3 sep 2019

  I säsongspremiären av Svenska Hollywoodfruar – I fokus intervjuar Susanne Nylén tittarfavoriten och fruikonen Maria Montazami. Nu berättar hon om äktenskapet, ovännerna och varför hon har blivit brutalt ärlig. I den mest öppenhjärtiga intervjun någonsin med Maria haglar avslöjandena tätt. Avsnitt 1 av 5.

  Till Svenska Hollywoodfruar - I fokus
 • Svenska Hollywoodfruar - I fokus - Gunilla Persson

  10 sep 2019

  I säsongens andra avsnitt av Svenska Hollywoodfruar – I fokus intervjuar Susanne Nylén kvinnan som blivit ett epitet. Gunilla Persson har haft fler löpsedlar än de flesta kändisar i Sverige och senaste året inget undantag. Bråket med sätta Leif GW Persson orsakade många rubriker och The Gunilla skyr ingen fajt. Nu tar Gunilla bladet från munnen och berättar om mobbingen under uppväxten, vad hon egentligen tycker om Donald Trump, kampen för mamma Iris överlevnad och oron för Erika. Avsnitt 2 av 5.

  Till Svenska Hollywoodfruar - I fokus
 • Svenska Hollywoodfruar - I fokus - Siv Cotton

  17 sep 2019

  I säsongens tredje avsnitt av Svenska Hollywoodfruar – I fokus intervjuar Susanne Nylén hollywoodfruarnas chefsmäklare Siv Cotton. Hon kallar sig "The boss lady", är modellmamma och nykär. Siv Cotton gör storartad comeback i Svenska Hollywoodfruar där hon mäklat fred med Gunilla Persson och även skaffat sig nya ovänner. Avsnitt 3 av 5.

  Till Svenska Hollywoodfruar - I fokus