Se programmetSäsong 13 - Avsnitt 1

Favorit


I den nya jubileumssäsongen av Svenska Hollywoodfruar kör vi gasen i botten från start till slut. Vår svensk-norska stjärna Siv Cotton gör comeback och rör om ordentligt i grytan tillsammans med bästisen Gunilla Persson. Även Åsa Vesterlund är tillbaka och har som alltid svar på tal, den här gången ofta uppbackad av en lite mer tilltuffad Maria Montazami. Intrigerna blir många, till och med så att Elena Belle blir indragen till slut. Tårar blandas med asgarv och kärleksbetygelser med hårda ord när våra fruar drabbar samman för både en frulunch, en övernattning och ett gardenparty. Se säsong 1-13

 • Avsnitt 1

  I säsongstarten kastar vi oss rakt in i den årliga frulunchen med Elena Belle som värdinna. Det blir en händelserik frulunch som sätter tonen för hela säsongen när gamla konflikter blossar upp. Avsnitt 1 av 9.

  Publicerad: 27 aug 2019

 • Avsnitt 2

  Siv Cotton tar med oss till jobbet. Elena Belle vill komma närmre Gunilla Persson och bjuder hem henne som smakråd. Marias recept för ett lyckligt äktenskap är detsamma som tidigare. Avsnitt 2 av 9.

  Publicerad: 3 sep 2019

 • Maria Montazami

  I säsongspremiären av Svenska Hollywoodfruar – I fokus intervjuar Susanne Nylén tittarfavoriten och fruikonen Maria Montazami. Nu berättar hon om äktenskapet, ovännerna och varför hon har blivit brutalt ärlig. I den mest öppenhjärtiga intervjun någonsin med Maria haglar avslöjandena tätt. Avsnitt 1 av 5.

  Publicerad: 3 sep 2019

  Till Svenska Hollywoodfruar - I fokus
 • Avsnitt 3

  Sveriges största humorgrupp JLC är på genomresa i Kalifornien och passar på att hälsa på hemma hos Maria Montazami. Gunilla Persson tänker tillbaka på den ödesdigra natten då hennes hus brann ner. Avsnitt 3 av 9.

  Publicerad: 10 sep 2019

 • Gunilla Persson

  I säsongens andra avsnitt av Svenska Hollywoodfruar – I fokus intervjuar Susanne Nylén kvinnan som blivit ett epitet. Gunilla Persson har haft fler löpsedlar än de flesta kändisar i Sverige och senaste året inget undantag. Bråket med sätta Leif GW Persson orsakade många rubriker och The Gunilla skyr ingen fajt. Nu tar Gunilla bladet från munnen och berättar om mobbingen under uppväxten, vad hon egentligen tycker om Donald Trump, kampen för mamma Iris överlevnad och oron för Erika. Avsnitt 2 av 5.

  Publicerad: 10 sep 2019

  Till Svenska Hollywoodfruar - I fokus
 • Avsnitt 4

  Elena Belle ställer till kalas med USA-tema för att fira att hon och kompisen Louise äntligen fått sina efterlängtade Green Cards. Siv Cottons dotter Charlize gör en stor bikiniplåtning för Elle. Avsnitt 4 av 9.

  Publicerad: 17 sep 2019

 • Siv Cotton

  I säsongens tredje avsnitt av Svenska Hollywoodfruar – I fokus intervjuar Susanne Nylén hollywoodfruarnas chefsmäklare Siv Cotton. Hon kallar sig "The boss lady", är modellmamma och nykär. Siv Cotton gör storartad comeback i Svenska Hollywoodfruar där hon mäklat fred med Gunilla Persson och även skaffat sig nya ovänner. Avsnitt 3 av 5.

  Publicerad: 17 sep 2019

  Till Svenska Hollywoodfruar - I fokus
 • Avsnitt 5

  Det har blivit dags för de Svenska Hollywoodfruarnas årliga övernattning och den här gången står Maria Montazami för värdinneskapet. Avsnitt 5 av 9.

  Publicerad: 24 sep 2019

 • Åsa Vesterlund

  I säsongens fjärde avsnitt av Svenska Hollywoodfruar – I fokus intervjuar Susanne Nylén hollywoodfruarnas "queen of makeovers" Åsa Vesterlund. Hon fixar sitt utseende nästan lika ofta som hon byter kläder och i Svenska Hollywoodfruar är hon lika känd för tidernas bråk med Gunilla Persson. Kommer de någonsin kunna bli vänner igen och vad gör henne riktigt upprörd? Avsnitt 4 av 5.

  Publicerad: 24 sep 2019

  Till Svenska Hollywoodfruar - I fokus
 • Avsnitt 6

  Det är dags för frukost och avrundning av fruarnas övernattning på ranchen, men trots att kvällen innan slutat i skratt så är alla inte riktigt nöjda med upplevelsen de haft tillsammans. Avsnitt 6 av 9.

  Publicerad: 1 okt 2019

 • Elena Belle

  I säsongens femte avsnitt av Svenska Hollywoodfruar – I fokus intervjuar Susanne Nylén hollywoodfrun Elena Belle. Hon sänker medelåldern i Svenska Hollywoodfruar rejält och tv-debuterade en gång i tiden i Paradise Hotel. Nu berättar Elena Belle om vem som byter blöjor där hemma och vilka hollywoodstjärnor som raggat på henne. Avsnitt 5 av 5.

  Publicerad: 1 okt 2019

  Till Svenska Hollywoodfruar - I fokus
 • Avsnitt 7

  För första gången i Svenska Hollywoodfruars historia träffas Gunilla Persson och Maria Montazami på tu man hand över en båttur där Gunilla får träffa Marias man Kamran och dottern Hanna. Avsnitt 7 av 9.

  Publicerad: 8 okt 2019


Om du gillade Svenska Hollywoodfruar kanske du också gillar...