Se programmetSäsong 9 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Efter förra årets tittarrekord är Smail Alihodzic och Antonia “Anty” Johnson tillbaka för en fullkomligt sprakande säsong av Studio Paradise. Varje vecka hettar det till ordentligt när deltagarna grillas med frågor direkt efter parceremonin. Självfallet bjuds PH-fansen som vanligt på mängder av avslöjanden och extramaterial som aldrig sänts i tv.

 • Avsnitt 1

  Första veckan i paradiset är över och då är det såklart dags för STUDIO PARADISE! Marcelo Peña, Camilla Skalleberg, Jesper Bengtsson, Simon Olivecrona, Helen Ablatova och Fredrik Olsson gästar studion denna gång. Missa inte premiären!

  Publicerad: 4 sep 2019

 • Avsnitt 2

  Med i veckans studioavsnitt är Marcelo Peña, Camilla Skalleberg, Helen Ablatova, Josefin ”Josie” Capllonch, Matilda Isaacs och Jennifer Karlsson.

  Publicerad: 11 sep 2019

 • Avsnitt 3

  På plats i studion denna gång är Adam Linard Pedersen, Theo Pokorny, Fredrik Olsson, Jesper Bengtsson, Nathalie Tyler och Paulo Chambel Casimiro.

  Publicerad: 18 sep 2019

 • Avsnitt 4

  Med i studion denna gång är Camilla Skalleberg, Marcelo Peña, Jesper Bengtsson, Theo Pokorny, Helen Ablatova och Josefin "Josie" Capplonch.

  Publicerad: 25 sep 2019

 • Avsnitt 5

  Det stormade rejält i paradiset under häxveckan och i studion blir Marcelo grillad om sin roll i bråket mellan Josie och Camilla. Vi avslöjar också vad Fimpens egentligen kände för Nathalie när han kom tillbaka till hotellet.

  Publicerad: 2 okt 2019

 • Avsnitt 6

  Gameshow veckan är över men Adam har fortfarande inte förlåtit Erica för att hon skickade ut Alex efter lottningen. Gästerna i studion får även se bortklippt material på vad Jesper tyckte om att återigen möta Erica i paradiset.

  Publicerad: 9 okt 2019

 • Avsnitt 7

  Den glada stämningen på kalasveckan kom av sig när Marcelos ex Nina checkade in på hotellet. I studion berättar hon varför hon ville åka tillbaka till Mexico och hur det kändes att träffa Marcelo igen. Vi pratar också om hur hotellets övriga gäster påverkades av Ninas entré.

  Publicerad: 16 okt 2019

 • Avsnitt 8

  Varför är Armin och Nina inte vänner längre? Det här och mycket annat pratar vi om i veckans Studio Paradise.

  Publicerad: 23 okt 2019

 • Avsnitt 9

  I veckans Studio Paradise tar vi reda på vad som hände den där heta natten under vilda western veckan som hotellets gäster kallat för den bästa kvällen någonsin. Vem startade den sexiga stämningen och framförallt, vad var det som hände som inte kunde visas i programmet?

  Publicerad: 30 okt 2019

 • Avsnitt 10

  Den här veckan tar hotellets tjejer över studion och berättar om hur deras relationer ser ut idag och vad de önskar att de hade gjort annorlunda inne på hotellet. Vi pratar också med Josie om varför hon var så arg den här veckan och tittar på bortklippt material från när Nina tröttnade på Josies humör.

  Publicerad: 6 nov 2019

 • Avsnitt 11

  Semifinalsveckan är över och Helen är tillbaka, både på hotellet och i studion. Men varför var hon fortfarande arg på Theo och vad var det som hände mellan henne och Jesper under bordet? Och vad säger Camilla när hon får veta att Erica smyghånglat med Marcelo även denna vecka?

  Publicerad: 13 nov 2019

 • Avsnitt 12

  I säsongens sista Studio Paradise reder vi ut allt från den spännande finalveckan och vad som har hänt efteråt.

  Publicerad: 20 nov 2019

Om du gillade Studio Paradise kanske du också gillar...