Se programmetSmail och Anty känner deltagarna på pulsen

Favorit

Säsong


Smail Alihodzic gjorde succé i höstas när han tog över Studio Paradise på Viafree. Nu är han tillbaka med en ny säsong och en ny programledarkollega vid sin sida när Antonia "Anty" Johnson gör comeback. Liksom förra årets rekordsäsong av Studio Paradise bjuds PH-fansen på mängder av extramaterial som aldrig sänts i TV och deltagarna svarar på frågorna alla vill ha svar på direkt efter parceremonin. Förbered er på avslöjande hemligheter och dramatik i sann PH-anda!

 • Smail och Anty känner deltagarna på pulsen

  Äntligen är Studio Paradise tillbaka! Se när deltagarna i Paradise Hotels jubileumssäsong intervjuas på pressdagen inför premiären.

  Publicerad: 28 feb 2019

 • Avsnitt 1

  Första veckan i paradiset är över och studion gästas av veckans mest omtalade deltagare. Vad tycker Paow om att Jeppe spelade på hennes känslor? Vem är bättre än Erica på att hångla (enligt Marcus)? Vilka deltagare hade paktat ihop sig innan de klev in på hotellet? Detta och mer tar vi reda på i veckans Studio Paradise!

  Publicerad: 6 mar 2019

 • Avsnitt 2

  Paradiset förvandlas till en lustgård men studion är allt annat än lustfylld när Erica, Marcus och Arvid reder ut veckans storbråk. Dessutom avslöjar Studio Paradise att Arvid och Paow har varit betydligt mer än vänner innan de klev in i huset. Studion har även besök av veckans storspelare Hanna som avslöjar sin taktik i veckan.

  Publicerad: 13 mar 2019

 • Avsnitt 3

  Skolveckan i all ära men i studion är känslorna i fokus när Haidar och Emma talar ut om tårarna som föll i paradiset. Dessutom avslöjar Studio Paradise vilka som blev ihop efter inspelningen och därmed är säsongens första kärlekspar!

  Publicerad: 20 mar 2019

 • Avsnitt 4

  Kärleksveckan är över och i studion pratar vi om både känslor, bråk och pakter. Trodde Haidar på Arvid och Emmas försök att dölja deras pakt? Hur kände deltagarna när Jeppe J. lämnade och kände Ida sig utanför? Detta och mycket mer i veckans Studio Paradise!

  Publicerad: 27 mar 2019

 • Avsnitt 5

  Stockholmsveckan är över men i studion tar vi itu med veckans kärlekstriangel och skrikbråket mellan Arvid och Paow. Vi reder också ut konfrontationen mellan Marcus och Haidar som båda blev upprörda över - hur känner de idag?

  Publicerad: 3 apr 2019

 • Avsnitt 6

  Haidars triangeldrama eskalerar och i Studio Paradise reder vi ut det en gång för alla. Sen bränner det till när det avslöjas att Arvid inte har hållit ett löfte till Bella och hon lämnar studion mitt under inspelning. Missa inte säsongens hittills mest dramatiska eftersnack!

  Publicerad: 10 apr 2019

 • Avsnitt 7

  I veckans Studio Paradise vikarierar Daniel Paris för Anty och tar reda på vad som har hänt under domstolsveckan. Vad hade Haidar och HK för relation innan de klev in i huset och hur tänkte Alexandra när hon skickade lillebror Fredric? Dessutom ryker Arvid och Marcus ihop i studion för första gången - missa inte det!

  Publicerad: 17 apr 2019

 • Avsnitt 8

  Anty är tillbaka i studion och Paow är på plats och berättar hur hon ser på sitt utbrott under parceremonin idag. Och hur kände Emma när hon och Marcus blev påkomna under smygsexet? Detta och mycket mer i veckans Studio Paradise!

  Publicerad: 24 apr 2019

 • Avsnitt 9

  Efter semifinalsveckan är Marcus och Claudia i studion och berättar hur det kändes att åka ut precis innan final. Dessutom reder Marcus, Emma och Erica ut måndagens drama och studion visar ett ofiltrerat klipp där vi får veta vad Jesper egentligen tyckte om Erica.

  Publicerad: 1 maj 2019

 • Avsnitt 10

  Paradise Hotels jubileumssäsong är över, se studioavsnittet här!

  Publicerad: 8 maj 2019

Om du gillade Studio Paradise kanske du också gillar...