Se programmetVecka 7

Favorit

Säsong


Efter förra årets tittarrekord är Smail Alihodzic och Antonia “Anty” Johnson tillbaka för en fullkomligt sprakande säsong av Studio Paradise. Varje vecka hettar det till ordentligt när deltagarna grillas med frågor direkt efter parceremonin. Självfallet bjuds PH-fansen som vanligt på mängder av avslöjanden och extramaterial som aldrig sänts i tv. Onsdagar 15.00

 • Studio Paradise

  Vecka 7

  Den glada stämningen på kalasveckan kom av sig när Marcelos ex Nina checkade in på hotellet. I studion berättar hon varför hon ville åka tillbaka till Mexico och hur det kändes att träffa Marcelo igen...

  Publicerad: 16 okt 2019

  Längd: 31:34

 • Studio Paradise

  Vecka 6

  Gameshow veckan är över men Adam har fortfarande inte förlåtit Erica för att hon skickade ut Alex efter lottningen. Gästerna i studion får även se bortklippt material på vad Jesper tyckte om att återigen möta Erica i paradiset.

  Publicerad: 9 okt 2019

  Längd: 28:51

 • Studio Paradise

  Vecka 5

  Det stormade rejält i paradiset under häxveckan och i studion blir Marcelo grillad om sin roll i bråket mellan Josie och Camilla. Vi avslöjar också vad Fimpens egentligen kände för Nathalie när han kom tillbaka till hotellet.

  Publicerad: 2 okt 2019

  Längd: 28:39

 • Studio Paradise

  Vecka 4

  Med i studion denna gång är Camilla Skalleberg, Marcelo Peña, Jesper Bengtsson, Theo Pokorny, Helen Ablatova och Josefin "Josie" Capplonch.

  Publicerad: 25 sep 2019

  Längd: 28:12

 • Studio Paradise

  Vecka 3

  På plats i studion denna gång är Adam Linard Pedersen, Theo Pokorny, Fredrik Olsson, Jesper Bengtsson, Nathalie Tyler och Paulo Chambel Casimiro.

  Publicerad: 18 sep 2019

  Längd: 30:30

 • Studio Paradise

  Vecka 2

  Med i veckans studioavsnitt är Marcelo Peña, Camilla Skalleberg, Helen Ablatova, Josefin ”Josie” Capllonch, Matilda Isaacs och Jennifer Karlsson.

  Publicerad: 11 sep 2019

  Längd: 30:25

 • Studio Paradise

  Vecka 1

  Första veckan i paradiset är över och då är det såklart dags för STUDIO PARADISE! Marcelo Peña, Camilla Skalleberg, Jesper Bengtsson, Simon Olivecrona, Helen Ablatova och Fredrik Olsson gästar studion denna gång. Missa inte premiären!

  Publicerad: 4 sep 2019

  Längd: 30:31

Om du gillade Studio Paradise kanske du också gillar...

Best of Paradise Hotel

Best of Paradise Hotel

Återupplev paradiset här
Q&A Paradise Hotel

Q&A Paradise Hotel

Nytt avsnitt varje söndag
Bladhs Bikt

Bladhs Bikt

Se hela säsongen här