Stockholmsnatt

I Stockholmsnatt tas vi med på en spännande resa in i den värld som vaknar till liv när de flesta sover tryggt i sina sängar. Vi följer strippan som jonglerar privatlivet med sin yrkesroll, den nattöppna tatueringssalongen, den excentriska klubbvärdinnan och folklivet på Stockholms neonupplysta gator.
 • Spela Säsong 1 - Avsnitt 1
 • Stockholmsnatt
  44:00

  Avsnitt 1

  22 feb 2011

  Stockholm sover aldrig. När kontorsarbetarna och småbarnsfamiljerna tryggt har lagt sig tillrätta i sina sängar är strippan, nattklubbschefen, låssmeden och paparazzifotografen på väg till sina arbeten. I Stockholmsnatt får du följa med dem.

 • Avsnitt 2

  1 mar 2011

  I Stockholmsnatt tas vi med på en spännande resa in i den värld som vaknar till liv när de flesta sover tryggt i sina sängar. Vi följer strippan som jonglerar privatlivet med sin yrkesroll, den nattöppna tatueringssalongen, den excentriska klubbvärdinnan och folklivet på Stockholms neonupplysta gator.

 • Avsnitt 4

  15 mar 2011

  I avsnitt 4 av Stockholmsnatt får vi följa med låssmederna Niklas och André på ett dramatiskt uppdrag. En låst dörr står mellan orolig vårdpersonal och en skadad man. Taxichauffören Hadji tampas med ömsom glada ömsom stökiga kunder och Izza dansar för en kvinnlig gäst som är villig att prova något nytt.

 • Avsnitt 5

  22 mar 2011

  Scandal Beauties, Sveriges sexigaste nätmagasin för män, fyller ett år och det ska firas på en av Stureplans nattklubbar. Glamourmodellen och bloggaren Camilla värmer upp med tjejsnack och drinkar hemma innan festen. Men kvällen slutar inte som Camilla tänkt sig. I femte avsnittet av Stockholmsnatt berättar också taxichauffören Hadji att en del kunder tar sig rejäla friheter i bilen . - När jag tittar i backspegeln kan jag se att de börjar ha sex. Skamliga förslag är också vanligt, säger han. På exklusiva bageriet La Petit France blir det glada miner när ägaren Sebastién meddelar att de för tredje gången nominerats till DN På Stans prestigefyllda pris, Gulddraken. Bageriet har redan vunnit två gånger. Kan det bli tredje gången gillt?

 • Avsnitt 6

  29 mar 2011

  Den norska prinsessgemålen Ari Behn är ute på galej i Stockholmsnatten. Kändisfotograferna Nicola och Poppe försöker fånga honom på bild tillsammans med en mystisk brunett. I en annan del av staden drabbas saneraren Christoffer av en stinkande överraskningsdusch. Nattetid byter Stockholm skepnad. När mörkret faller öppnar de heta klubbarna och släpper in de partysugna. På Kolingsborg kämpar entreprenören Bernhard för att aftonens stora uppträdande ska bli lyckat. Dragshowgruppen Dark Ladies har just nominerats till QX-priset och inget får gå fel när de står på scenen. Prinsessan Märtha Louis make, Ari Behn, har gästat Skavlan. Den norska skandalkungen är ett självklart och hett villebråd för fotograferna Poppe och Nicola. Ari Behn lär vara ute och festa med en okänd kvinna. Paparazzibilder av paret kan inbringa mycket pengar. För saneraren Christoffer är tillvaron inte lika glamorös. Han berättar om hur det går till när en liksanering utförs, Sedan tvingas han duscha i bajsvatten under ett uppdrag. Diakonen Hans är ytterligare en av nattens räddande änglar. När alla vi andra ligger hemma i värmen och sover tar Hans hand om de hemlösa. Avsnitt 6 av 10.

 • Avsnitt 7

  5 apr 2011

  Superpopulära Hollywoodfrun Maria Montazami håller hov när hennes kollektion av handväskor premiärvisas. Kändisfotografen Poppe är med och arrangerar partyt där Alexandra Pascalidou, Agneta Sjödin, Johan Pråmell och många andra celebriteter minglar. För att alla ska ha en trygg och trevlig kväll när de ger sig ut i huvudstadens nattliv krävs det att någon annan ser till att det blir ordning och reda. Vaktchefen Fredrik har ett intensivt arbetspass på Soap Bar där både taxichaufförer med bristande kunskaper om trafikreglerna och boxningssugna kvinnliga gäster tillrättavisas. Sebastién laddar på med extra stora omgångar deg när han får veta att hans bageri La Petit France för tredje gången kammat hem DN-priset Gulddraken. Innan Wadda blev korvkung utanför Stockholms heta klubbar var han dörrvakt på trendiga ställen som Atlantic och Berns. Den åttiotalspublik han mötte då är fortfarande aktiv upptäcker Wadda när han återupplever sina forna glansdagar som nattklubbsvärd i samband med festen Loveboat. Hos Stadsmissionen köas det också. Johan tar hand om samhällets mindre lyckligt lottade och får höra om hur det gick till när en av gästerna blev knivhuggen sju gånger.

 • Avsnitt 8

  12 apr 2011

  På gayklubben Paradise går det hett till och vakten Andrea måste se till att gästerna behåller brallorna på. Frilansfotografen Björn får tips om att ett polisuppbåd är på väg till en förort. I en trappuppgång värmer manliga strippan Wiktor upp inför aftonens uppdrag. Att stå på post vid Stockholms slott är ett hedersuppdrag. Kim Axell är anställd av försvarsmakten och ingår i högvakten. Han älskar disciplinen och exercisen uppdraget erbjuder men konstaterar att det är statyvarning på det hela också. Oftast får vakten Andrea mycket kärlek och uppmuntran från gästerna på Paradise. Skillnaden mellan hetero- och gayställen är att på de senare är publiken mer avslappnad och gladare anser hon. Men när några blir väl glada och avslappnade får Andrea ta dem i hampan och be dem dra upp byxorna. Stockholm kan vara en hård stad, särskilt nattetid. Björn glider runt i sin bil, förberedd med sina kameror ifall något händer. Varje år ser han 15-20 mord. Polisen prejar en bil just när Björn åker förbi. I bilen finns det missbrukare. Ett tips får honom att åka utanför tullarna. Wiktor är gogodansare och erbjuder stripshow i hemmiljö. Kvällens jobb är att överraska en tjej som fyller år. I trappuppgången utanför festen pumpar han upp sig och arbetar på att komma i stämning. Avsnitt 8 av 10.

 • Avsnitt 9

  19 apr 2011

  Den årliga QX-galan är en stjärntät, glittrig och extravagant tillställning, något som passar kändisfotografen Poppe perfekt. Dark Ladies är nominerade i kategorin Årets drag och under galan ska vinnarna koras. I en annan del av Stockholm tar diakonen Hans hand om samhällets olycksbarn. Men Hans har inte alltid varit diakon. I yngre dar kunde det gå hett till. I Klara kyrka ljuder gospeltoner. Diakonen Hans och hans vänner gör sig redo för nattens insats. En stark tro fick Hans Bratts egen tillvaro på rätt köl, nu hjälper han andra som har det svårt. Innan Gud kom in i Hans Bratts liv var han hårdrockare och använde droger. En gång höll han på att bränna ned en folkpark efter ett misslyckat försök att spruta eld. Den hetaste sysslan nu involverar en stekpanna och pannkakssmet. Hungriga hemlösa, vilsna asylsökande och ungdomar på glid låter sig väl smaka. Innan Conny Bäckström och Nicklas Sundför beger sig till årets bästa fest, QX-galan, ska de förvandlas till Dark Ladies. Smink, peruker och muskorta strassklänningar transformerar Nicklas och Conny till galadrottningar. Allt måste vara perfekt. Det tar sin tid om man vill se billig ut konstaterar Dark Ladies. På Cirkus, där QX-galan hålls, har fotografen Poppe Linge fullt upp. Festen är välbevakad och Poppe vet att han måste jaga exklusiva bilder för att sticka ut i konkurrensen. Babsan, Carl-Jan Granqvist, Lars Wallin, Pernilla Wahlgren, Micael Bindefeld, Charlotte Perrelli, Liza Marklund, Mona Sahlin, Maria Montazami och en mängd andra kändisar minglar runt. För Dark Ladies blir det en nervös väntan. Kommer de att gå hem från QX-kalaset som vinnare? Bilder och ytterligare information finns på vår presshemsida: http://se.press.viasat.tv Se även www.tv6play.se Avsnitt 8 av 10.

 • Avsnitt 10

  26 apr 2011