Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Följ med Hollywoodstylisten Jonas Hallberg och folkkära programledaren Malin Gramer när de mönstrar på kryssningsfartyget Cinderella för en spännande resa i TV. Tillsammans – med ett fantastiskt stylingteam ombord – kommer de ge utvalda resenärer livsförändrande makeovers som de sent kommer att glömma. Se alla förvandlingarna här

 • Stil i sikte

  Avsnitt 1

  Det vankas frieri ute till havs. Pia från Södertälje överraskar sin kärlek Kent med att först genomgå en makeover och sedan fria till honom.

  EXTRA +2

  Publicerad: 3 apr 2018

  Längd: 43:00

 • Stil i sikte

  Avsnitt 2

  Daniel har sedan barnsben levt med tanken om hur han skulle se ut som kvinna. Fram till idag har han inte vågat att lyssna på sin innersta önskan. Så i detta avsnitt går han all in som Drag, efter att ha blivit stylad av Conny. Del 2:8.

  EXTRA +2

  Publicerad: 10 apr 2018

  Längd: 42:00

 • Stil i sikte

  Avsnitt 3

  Det vankas bröllop! Victoria och Daniel har bestämt sig för att knyta den heliga knuten ombord Cinderella. Mattias är mannen med skådespelardrömmar men som alltid lyckas bli castad som den "gråa, tråkiga personen". Avsnitt 3 av 8.

  Publicerad: 17 apr 2018

  Längd: 42:00

 • Stil i sikte

  Avsnitt 4

  Niclas och Linn är paret som fastnat i "mysbralleträsket". Nu ska de fira att de varit tillsammans i tio år. Sarah blev utsatt för mobbing under flera år av sin uppväxt.

  EXTRA +1

  Publicerad: 24 apr 2018

  Längd: 43:00

 • Stil i sikte

  Avsnitt 5

  Nisrin flydde ensam från kriget i Syrien och kom till Sverige för tre år sedan. Hon har snabbt lärt sig svenska, hittat vänner och skaffat sig ett jobb. Nu har hon siktet inställt på en ny stil.

  Publicerad: 1 maj 2018

  Längd: 42:00

 • Stil i sikte

  Avsnitt 6

  Johnny King, göteborgssonen som flyttat till Stockholm, hoppas att stylingteamet får iordning på hans stil. Sofie och Maria är kollegor som tappat bort sig i funktionskläderna. Mirjana förlorade synen...

  Publicerad: 8 maj 2018

  Längd: 43:00

 • Stil i sikte

  Avsnitt 7

  I det här avsnittet slungas vi tillbaka 900 år bakåt i tiden. Vi träffar Konstantin vars mamma har tröttnat på att se sin son i vikingakläder. Avsnitt 7 av 8.

  Publicerad: 22 maj 2018

  Längd: 43:00

 • Stil i sikte

  Avsnitt 8

  Vi träffar kryssningsveteranen Helene som gärna vill ha hjälp att hitta en ny version av sig själv. Oscar är ett riktigt popsnöre som är trött på att stå i bakgrunden. Sist har vi Maggie som jobbat ombord i 7 år. Avsnitt 8 av 8.

  Publicerad: 29 maj 2018

  Längd: 42:00

Om du gillade Stil i sikte kanske du också gillar...

Julia & Milan

Julia & Milan

Se säsong 1
Parneviks 100%
Nytt

Parneviks 100%

Se bonusavsnittet nu
Familjen från Bryggen

Familjen från Bryggen

Se de senaste säsongerna här