• Avsnitt 1

  3 apr 2018

  Det vankas frieri ute till havs. Pia från Södertälje överraskar sin kärlek Kent med att först genomgå en makeover och sedan fria till honom.

 • Avsnitt 2

  10 apr 2018

  Daniel har sedan barnsben levt med tanken om hur han skulle se ut som kvinna. Fram till idag har han inte vågat att lyssna på sin innersta önskan. Så i detta avsnitt går han all in som Drag, efter att ha blivit stylad av Conny. Del 2:8.

 • Avsnitt 3

  17 apr 2018

  Det vankas bröllop! Victoria och Daniel har bestämt sig för att knyta den heliga knuten ombord Cinderella. Mattias är mannen med skådespelardrömmar men som alltid lyckas bli castad som den "gråa, tråkiga personen". Avsnitt 3 av 8.

 • Avsnitt 4

  24 apr 2018

  Niclas och Linn är paret som fastnat i "mysbralleträsket". Nu ska de fira att de varit tillsammans i tio år. Sarah blev utsatt för mobbing under flera år av sin uppväxt.

 • Avsnitt 5

  1 maj 2018

  Nisrin flydde ensam från kriget i Syrien och kom till Sverige för tre år sedan. Hon har snabbt lärt sig svenska, hittat vänner och skaffat sig ett jobb. Nu har hon siktet inställt på en ny stil.

 • Avsnitt 6

  8 maj 2018

  Johnny King, göteborgssonen som flyttat till Stockholm, hoppas att stylingteamet får iordning på hans stil. Sofie och Maria är kollegor som tappat bort sig i funktionskläderna. Mirjana förlorade synen som 10-åring och har sedan dess varit helt blind. Nu ska hon få lära sig att sminka sig själv och ta del av stylisternas tips och tricks. En makeover som lämnar inte ett öga torrt.

 • Avsnitt 7

  22 maj 2018

  I det här avsnittet slungas vi tillbaka 900 år bakåt i tiden. Vi träffar Konstantin vars mamma har tröttnat på att se sin son i vikingakläder. Avsnitt 7 av 8.

 • Avsnitt 8

  29 maj 2018

  Vi träffar kryssningsveteranen Helene som gärna vill ha hjälp att hitta en ny version av sig själv. Oscar är ett riktigt popsnöre som är trött på att stå i bakgrunden. Sist har vi Maggie som jobbat ombord i 7 år. Avsnitt 8 av 8.

Om du gillade Stil i sikte kanske du också gillar...