Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 2

Favorit

Säsong


Förföljd och trakasserad. I programserien Stalkers tar vi upp detta växande samhällsproblem. I programmet granskar vi några av dessa hemska, fascinerande och ofta gripande fall. Det kan vara mannen som förföljer sin tidigare sambo eller kvinnan som är tokig i den kände artisten. Men Stalkers nöjer sig inte med att berätta historierna. Det unika är att vi försöker att få slut på förföljelserna för gott. Nu rycker Hasse Aro och Jenny Gourman Strid in där samhället misslyckats. Och de blir chockade av historierna som rullas upp. Se säsong 1-3

  • Avsnitt 2

    Ida trodde att hon träffat en godhjärtad och snäll man på dejtingsidan. Men snart vände allt. När hon gjorde slut började trakasserierna och förföljelsen både mot henne och den fyraåriga dottern. - Jag tror att han är kapabel till nästan vad som helst, säger Ida i Stalkers.

  • Avsnitt 3

    Det var kärlek vid första ögonkastet den där kvällen på Sundsvalls gatufest. Petra, 21, blev upp över öronen förälskad i "Henrik". Men hans svartsjuka gick snart över i ett växande kontrollbehov. När "Henrik" misshandlade Petra bröt hon all kontakt. Men expojkvännen fortsatte trakassera henne - från häktet. Nu tar Petra hjälp av Stalkers för att få "Henrik" att sluta förfölja henne.

  • Avsnitt 4

    Han kan inte acceptera att det är slut. Två år efter uppbrottet fortsätter "Stefan" att trakassera Lotta och hennes trettonårige son. Trots tre kontaktförbud och otaliga polisförhör fortsätter han förföljelsen - och har dykt upp utanför deras köksfönster. Då skrek sonen rakt ut. - Jag trodde att jag skulle dö, säger Max i Stalkers.

Om du gillade Stalkers kanske du också gillar...