• Avsnitt 1

  27 maj 2013

  En svensk man har råkat ut för en allvarlig motorcykelolycka och måste opereras.Rune hjälper en förvirrad ung finsk medborgare som bara verkar äga ett par trasiga byxor och inte ens kommer ihåg var han bor. Han har inget pass och inga pengar och Rune misstänker att mannen blivit drogad. Avsnitt 1 av 8.

 • Avsnitt 2

  28 maj 2013

  Volontärpolisen Rune får medla i ett massagebråk. En ettårig svensk pojke har problem med luftvägarna och ska få behandling. Dock väntar en obehaglig överraskning på sjukhuset. Avsnitt 2 av 8.

 • Avsnitt 3

  29 maj 2013

  Erika har skadat njuren i en dansrelaterad halkolycka i en bar. Hon vill åka hem till Sverige, men måste vara kvar på sjukhuset. Volontärpolisen Rune rycker in för att lugna en ilsken britt som går bärsärk. Avsnitt 3 av 8.

 • Avsnitt 4

  30 maj 2013

  Kent var nära att drunkna i hotellpoolen och är nu inlagd på sjukhuset för observation och återhämtning. Avsnitt 4 av 8.

 • Avsnitt 5

  3 jun 2013

  Hennes man Janne som fick gripa in och försöka rädda henne ur vattnet tvingas flyga tillbaka till Sverige, då försäkringen inte täcker hans fortsatta uppehälle. Koordinatorn Nina hjälper ett par vars ettåriga son Levi drabbats av lunginflammation. Rune hjälper en fransman vars vän gripits av polis för narkotikainnehav. Avsnitt 5 av 8.

 • Avsnitt 6

  4 jun 2013

  Volontärpolisen Per ger sig ut på jakt efter knarklangare på stranden efter ett tips. På nätterna förvandlas stränderna till en farlig plats med kriminella gäng och droghandel. I Thailand är det mycket hårda straff för narkotikainnehav. Även för små mängder. Avsnitt 6 av 8.

 • Avsnitt 7

  5 jun 2013

  Hans gallblåsa visar sig vara inflammerad och han måste opereras. Monika ramlade på en trottoarkant och skadade sin handled. Hon lokalbedövas för operation, men skadan visar sig vara mer komplicerad än läkarna räknat med. Operationen blir en plåga för Monika då den tar mycket längre tid än beräknat. Volontärpolisen Per får medla i en konflikt mellan en fransk turist och en mopeduthyrare. Avsnitt 7 av 8.

 • Avsnitt 8

  6 jun 2013

  Hans knä skadas och han måste opereras. Tjugoåriga Erik kommer in till sjukhuset med hög feber. Han är ute på långresa med sina kompisar och mår väldigt dåligt. Det visar sig att han drabbats av denguefeber. Volontärpolisen Rune konfronterar en aggressiv dam som badar topless. Att vara naken offentligt är förbjudet i Thailand. Runes kollega Per får hjälpa några ryska turister att spåra deras väninna som gripits för narkotikainnehav. Avsnitt 8 av 8.